Sezeryandan sonra hemen hamile kalanlar tecrübelerinize ihtiyacım var...

ZeynepEslem

3 MeLeK AnNeSi MuCiZeSiNi BeKLiYoR
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
69
31
Merhaba arkadaşlar ben bu yıl temmuz ayında erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.doğumum sezeryanla oldu doktorum en az 6 ay beklememi söyledi merak ediyorum acaba dikişlerde falan bir sorun olur mu diye bilgi sahibi olanlar sezryan sonrası hemen hamile kalanlar yada tanıdığı olanlar lütfen yazın hamileliğiniz nasıl geçti bir sıkıntı olur mu? bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama bir an öncede ANNE olmak istiyorum :KK43:

Slm canim Bende iki cocugumu Sezeryan ile dunyaya getirdim. Ilk sezeryanimda komplikasyon yasadim yani Sezeryan da iltahap kapdim ve 4 hafta hastaneden cikamadim. Doktorum ikinci cocugum icin mutlaka en Az. 1 yil beklememi soyledi Ben 3 yil bekledim ve 3 yil sonra tekrar Sezeryanla bebegim oldu sorunsuz gecdi:)

Slm canim Beinde iki cocugumu Sezeryan ile dunyaya getirdim. Ilk sezeryanimda komplikasyon yasadim yani Sezeryan da iltahap kapdim ve 4 hafta hastaneden cikamadim. Doktorum ikinci cocugum icin mutlaka en Az. 1 yil beklememi soyledi Ben 3 yil bekledim ve 3 yil sonra tekrar Sezeryanla bebegim oldu sorunsuz gecdi:)

Cnm cevabin icin tesekkur ederim Ben 6 aylikken bebegimi dunyaya getirdim ve suan 5ay gecti doktorum 6 ay beklememisoyledi birde Ben polikistik over hastasiyim klomenle gene kalmistim aklim cok karisik hem cok istiyorum hemdecok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben bu yıl temmuz ayında erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.doğumum sezeryanla oldu doktorum en az 6 ay beklememi söyledi merak ediyorum acaba dikişlerde falan bir sorun olur mu diye bilgi sahibi olanlar sezryan sonrası hemen hamile kalanlar yada tanıdığı olanlar lütfen yazın hamileliğiniz nasıl geçti bir sıkıntı olur mu? bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama bir an öncede ANNE olmak istiyorum :KK43:

tatlım benım ncelıkle başınsağolsun cok yakın ıkı arkadaşım bırı doğumdan 2 ay soonra dıgerı 3 ay sonra hamıle kaldılar ve hıc bı sorunla karşılaşmadan yavrularını kucaklarına aldılar

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok teşekkür ederim iyi haberler duymaya çok ihtiyacım var benim şuan 4 buçuk ay oldu inş bekletmez bebeğim hemen gelir önceki hamileliğimde 2,5 senede zor hamile kalmıştım :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebişimi sezarayanla dünyaya getirdim ama kısmeti yokmuş ki minişim öldü:KK43:9 ay oldu ve hala bi minişim olmadı bakalım artık ALLAHIM tüm isteyenlere ve bana nasip eder inşallah...

mrb bebeğin için çok üzüldüm Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın sana bende 1 ay oldu sezeryanla doğum yaptım bildiğim kadarıyla en az 1,5 2 yıl diyorlar dikişlerin iyileşmesi tanıdığım biri sezeryanla doğum yaptında tam 1,5 yıl sonra tekrar hamile kaldı ve doğum yaptı bir sıkıntısı olmadı ama daha erkeni için sıkıntılı diyorlar cnm yinede bir uzmana danış derim korkma herşey olacağına varır...

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebişimi sezarayanla dünyaya getirdim ama kısmeti yokmuş ki minişim öldü:KK43:9 ay oldu ve hala bi minişim olmadı bakalım artık ALLAHIM tüm isteyenlere ve bana nasip eder inşallah...

Öncelikle basin sagolsun cnm Rabbim sabir versin umarim bebegine kavusursun hakkimizda boylesi hayirliymis demekki biliyorum hicbir kelime seni teselli edemez banada herkes ayni seyleri soyluyor sms deyim yerindeyse vie kulagimdan giripdigerinden cikiyor diyecek birsey bulamiyorum sozun bittigi yer :KK43:

mrb bebeğin için çok üzüldüm Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın sana bende 1 ay oldu sezeryanla doğum yaptım bildiğim kadarıyla en az 1,5 2 yıl diyorlar dikişlerin iyileşmesi tanıdığım biri sezeryanla doğum yaptında tam 1,5 yıl sonra tekrar hamile kaldı ve doğum yaptı bir sıkıntısı olmadı ama daha erkeni için sıkıntılı diyorlar cnm yinede bir uzmana danış derim korkma herşey olacağına varır...

Amin cnm Rabbim kimseye evlat acisi gostermesin cok zor :KK43: bende pco var buda hamile kalmami biraz zorlastiriyor doktorum 6ay beklememi soyledi hayirlisi diyelim

Sol kasıktakı kalp gibi atışların cevabını bulamıyorum arkadaşlar şuan adetliyimde lütfen yardimci olun.Teşekkürler

Canmm bebeğin oldu mu baktm msjlarına en son mart 2018 annelerine yazmıssn ins yavrun seninledr 😥

Benim arkadaşım 5 aylık bebeğinin kalbi durduğu için kürtajla aldırdı iki ay sonra hamile kaldı şimdi çok tatlı bi kızı var içini rahat tut iyi düşün iyi şeyler olsun hakkında hayırlısını gönlünde olanı Rabbimin sana hediye etmesini diliyorum

Merhabalar ben de erken doğum ile doğan bebeğini doğumdan birkaç gün sonra kaybeden anneler kervanındanım. Rabbim hepimizi cennette kavuştursun. Tabi haliyle sezaryen ile ilgili bekleme sürelerine bir çare arıyoruz. Siz naptınız inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. Postunuz ile ilgili yaşanmışlıklarınızı paylaşmanızı umuyorum.

X