4 eylulde Sezeryan ameliyati oldum. ameliyatım zor geçmiş, ameliyatta kanimi bir türlü durduramamislar. Ameliyattan sonra göbek deligimin hizasında 5 parmak solda, karnimda ağrı hissediyordum, sag tarafa göre sol tarafımin kası yumuşaktı (gevsekti).Aynı zamanda 17. Gün sağ tarafta dikislerim iltihaplandi ve açılmıştı, uzun süre kandaki enfeksiyon oranı da yüksek çıktı. Açık yara pansuman tedavisi ve antibiyotik tedavisi gördüm. Ama sol taraftaki ağrı gecmiyordu ve beni endişelendiriyordu. Internetten araştırdığımda tümör, kesi fıtığı veya basit kas ağrısı olabileceğini okudum ve doktora gitmeye karar verdim. Doktor ameliyatın uzun sürdüğünü kaslarimin zorlanmış olabileceğini zamanla geçeceğini söyledi.
Bu arada Karnımın üzerine güneş ışığı geldiğinde acının hafifledigini gördüm. Yürümekte ve dogrulmakta zorlanırken bı anda iyilesivermistim. Bu sebepten karnımi ve kendimi sıcak tutmaya karar verdim ve işe yaradı. 2-3 hafta sonra karnımdaki ağrı tamamen geçti elhamdülillah. Bu süreçte ağır kaldırmamaya ve bunyemi güçlendirecek gıdalar almaya da özen gösterdim.