• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra bu kremi kullanın

senaytugrul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
85
0
86
45
sezeryan dogumumdan 1 hafta sonra doktorum bana controburex adlı bır krem verdı ve bu kremı gunde 1 kez olmak uzere dikiş yerime sürdüm su an dıkıs yerım sankı hıc yokmus gıbı bellı belırsız mutlaka kullanın:sm_cool:

valla guzelım zaten estetık dıkışse zaten krem kullanmana gerek yook .cunku bellı bı sure sonra kndılıgınden gecıo dıye bılıyorm tanıdıklarımın oyle oldu dıkıs ızı falan kalmıo.hatta benım 7 ay oldu sezeryan olalı dıkıs ızım kalmadı yanııı hemde bısey kullanmadım

kızlar controtubex krem gerçekten mukemmel,benım eşimin kaşına geçen yıl 12 estetik dikiş atıldı ve doktor bu kremı onerdı,mucize gıbı 1 ay sonra eser kalmamıştı,bu arada yüzündeki vucudundakı kırışıklıklar için bıle bu kremı kullanıyor ınsanlar sonuç gerçekten harıka

Pardon ben birşey sormak istiyorum 2 sene önce sezeryan doğum yaptım fakat dikislerimin üstünde sivilce çıkıyor ve kanayip intihap akıyor doktora gittim fakat benim vücudumun ürettiğini korkulucak birşey olmadığını söyledi ama krem falan vermedi sizin bana onerebileceginiz bir krem varmi lütfen msj atin

Back