- Emoji Skoru
- 1.367
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi meraklibirkisi
Doğum yapalı 4 ay olacak spor yapmaya korkuyorum ne zaman başlamalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala kim ne derse desin sezeryanda 6. Aydan sonra öneriyorlar ama asla tavsiye etmiyorum . 3,5 yaşında oğlum Şuan bişe plank yapmaya çalıştığında dikişlerim sızlıyorDoğum yapalı 4 ay olacak spor yapmaya korkuyorum ne zaman başlamalıyım
Bende korkudan yapmamıştım
Oo ne diyorsunuz yaVala kim ne derse desin sezeryanda 6. Aydan sonra öneriyorlar ama asla tavsiye etmiyorum . 3,5 yaşında oğlum Şuan bişe plank yapmaya çalıştığında dikişlerim sızlıyor
Doktorunuza danışın. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yavaş yavaş bebek adimlarla başlayın. Tabi ki bir anda eski tempoya dönmeyin.Doğum yapalı 4 ay olacak spor yapmaya korkuyorum ne zaman başlamalıyım
Ne zamandır yapmıyorsunuz yani hiç mi yapmayacaksınızBende korkudan yapmamıştım![]()
Eski enerjim zaten ohooo nerde şuan tek derdim sezeryan göbeğinin bir an önce gitmesiDoktorunuza danışın. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yavaş yavaş bebek adimlarla başlayın. Tabi ki bir anda eski tempoya dönmeyin.
Yanlış anlamayın kendinizle çok mu barışıksınız yoksa göbeğiniz kalmadı mı6 yıl geçti hala başlamadım![]()
O benim parcam onu seviyorumYanlış anlamayın kendinizle çok mu barışıksınız yoksa göbeğiniz kalmadı mı![]()
Hahaha bende öyle desem iyi olurduO benim parcam onu seviyorum.
Benim doktorumda kendini öok zorlamadan eski hayatına dön dedi ama enerjim mi yok bilmiyorum hemen nir yorgunluk gelşyor özellikle karın kısmını çok çalıştıramıyorun40 kontrolünde doktorum: “artık halter de kaldırabilirsin tamamen iyileşmişsin” demişti. Her şeyi de yaptım yapıyorum. Çoktan iyi olmuşsunuzdur
Enerjiniz yoktur. Yavaş yavaş yapın. Ben evde pilates yaparak başladım. Bir de yürüyüş. Bir süre sonra vücut geliştirme yapacağım nasipse. Siz de böyle devam edebilirsiniz.Benim doktorumda kendini öok zorlamadan eski hayatına dön dedi ama enerjim mi yok bilmiyorum hemen nir yorgunluk gelşyor özellikle karın kısmını çok çalıştıramıyorun
Evet uykusuzluktan galiba enerjim kalmadı bebeğim 4 aylık olacak inşallah yakında düzene girer bende devamlı spor yaparımEnerjiniz yoktur. Yavaş yavaş yapın. Ben evde pilates yaparak başladım. Bir de yürüyüş. Bir süre sonra vücut geliştirme yapacağım nasipse. Siz de böyle devam edebilirsiniz.