• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryandan ne kadar sonra spora başladınız?

meraklibirkisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.367
Puanlar
48
Doğum yapalı 4 ay olacak spor yapmaya korkuyorum ne zaman başlamalıyım

Doğum yapalı 4 ay olacak spor yapmaya korkuyorum ne zaman başlamalıyım
Vala kim ne derse desin sezeryanda 6. Aydan sonra öneriyorlar ama asla tavsiye etmiyorum . 3,5 yaşında oğlum Şuan bişe plank yapmaya çalıştığında dikişlerim sızlıyor

Doktorunuza danışın. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa yavaş yavaş bebek adimlarla başlayın. Tabi ki bir anda eski tempoya dönmeyin.
Eski enerjim zaten ohooo nerde şuan tek derdim sezeryan göbeğinin bir an önce gitmesi

40 kontrolünde doktorum: “artık halter de kaldırabilirsin tamamen iyileşmişsin” demişti. Her şeyi de yaptım yapıyorum. Çoktan iyi olmuşsunuzdur

40 kontrolünde doktorum: “artık halter de kaldırabilirsin tamamen iyileşmişsin” demişti. Her şeyi de yaptım yapıyorum. Çoktan iyi olmuşsunuzdur
Benim doktorumda kendini öok zorlamadan eski hayatına dön dedi ama enerjim mi yok bilmiyorum hemen nir yorgunluk gelşyor özellikle karın kısmını çok çalıştıramıyorun

Benim doktorumda kendini öok zorlamadan eski hayatına dön dedi ama enerjim mi yok bilmiyorum hemen nir yorgunluk gelşyor özellikle karın kısmını çok çalıştıramıyorun
Enerjiniz yoktur. Yavaş yavaş yapın. Ben evde pilates yaparak başladım. Bir de yürüyüş. Bir süre sonra vücut geliştirme yapacağım nasipse. Siz de böyle devam edebilirsiniz.

Enerjiniz yoktur. Yavaş yavaş yapın. Ben evde pilates yaparak başladım. Bir de yürüyüş. Bir süre sonra vücut geliştirme yapacağım nasipse. Siz de böyle devam edebilirsiniz.
Evet uykusuzluktan galiba enerjim kalmadı bebeğim 4 aylık olacak inşallah yakında düzene girer bende devamlı spor yaparım

Back