Sezeryandan iki ay sonra agrive sancı

Ysldnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
27
9
36
Merhaba arkadaşlar ben ikinci evladımi sezeryan ile dünyaya getirdim .2 Ay oldu fakat dikişlerin altında hekeki sol tarafimda sancı ağrı var. Yaşayanlar oldumu

Merhaba arkadaşlar ben ikinci evladımi sezeryan ile dünyaya getirdim .2 Ay oldu fakat dikişlerin altında hekeki sol tarafimda sancı ağrı var. Yaşayanlar oldumu
Öncelikle hayırlı olsun. Sezeryan da 7 tabaka kesilip dikiliyor ve ağrı olması normal sanırım. Dikisleriniz hâlâ duruyor mu? Tabii ağrı dayanılmaz ise doktorunuza danışın derim. Benim 15 yıl oldu, hâlâ zaman zaman sızlar 🙂

4 ay oldu sezeryan olalı dün benimde dehşet sancim vardı üşütmüşüm usutmemeye calisin soguk iyi gelmiyor kesinlikle

Üşütünce oluyor 7 ay oldu hem çok hareket edince hem oğlum vurunca veya eşimle şakalaşırken yanlışlıkla eli oraya gelince ve üşüyünce ağırıyor..

Evet benimde soğuk havalarda kramp giriyor bazen. Dediğim gibi 15 yıl oldu:))))
15 yl mı? 🙄🙄 MaşaALLAH 😍 Sezeryana kolay diyenlerin ağızına vurasım geldi. Biz doğumdan sonra da yıllarca çekiyoruz ağrısını desene🙄

15 yl mı? 🙄🙄 MaşaALLAH 😍 Sezeryana kolay diyenlerin ağızına vurasım geldi. Biz doğumdan sonra da yıllarca çekiyoruz ağrısını desene🙄
Ömür resmen 15 sene. Ben de sezeryan oldum .bir de 2. Sezeryan olsa tekrar aynı yeri kesiyorlarmış derinin bir kısmını atıp dikiyorlarmış bu cok fena olmalı...🙄

Ömür resmen 15 sene. Ben de sezeryan oldum .bir de 2. Sezeryan olsa tekrar aynı yeri kesiyorlarmış derinin bir kısmını atıp dikiyorlarmış bu cok fena olmalı...🙄
Bunun dayanılacak birşey olduğunu düşünemyorum 😱

Benim 4 ay oldu hala bişey değince acıyor. Hatta bu ara kasıklarımıda ağrıyor adet olucak gibi

Back