Sezeryana yasak geldi

Yasak falan yok sadece özel hastanelere normal doğum unitesi şartı geldi ve sebep lazım devlette de sebep lazım sözde ama herkes sezeryan yaptırıyor

Komik.

Komik.

Tıbbi gerekçe şartı gelmiş. Devlette zaten bir gerekçe belirtiliyordu. Özeller de öyle olacakmış.

Aman sıkıntıya girdim valla zaten sezeryandan çok korkuyorum dua edıyorum ikiside bas aşağı gelsın die bide böyle rezil etmesinler ara da vardı yoktu yasakdı yasaldı die
zor daha normal ıkız doğuranı görmedim hep sezeryan sanırım tehlikeli diye normal yapmıyorlar zaten ikizler biraz erken geliyor ondanda olabilir tarihi doğuma yakın belirliyorlar öyle değil mi ?

zor daha normal ıkız doğuranı görmedim hep sezeryan sanırım tehlikeli diye normal yapmıyorlar zaten ikizler biraz erken geliyor ondanda olabilir tarihi doğuma yakın belirliyorlar öyle değil mi ?
Valla Öyleymıs de işte doktorumuz erken gelmek ısterse açılma olursa baş aşağı gelirse doğurturum dedi ikinci dedim pozisyonu bas aşağı olursa onuda doğurturum olmazsa sezeryanle alırım dedi Senın keyfıne bakarım dedi

Var tabiki de ikiz normal doğumlar

Tıbbi gerekçe şartı gelmiş. Devlette zaten bir gerekçe belirtiliyordu. Özeller de öyle olacakmış.
Devlette yine veriyorlar sezeryan günü arkadaşıma verdi doktor sonra grip diye ertelediler o hafta doğurdu özelde de böyle olacak işte gerekçe uydurma kolay boşuna konuşuluyor işte

vaemıs demek ki ee cinsiyetleri tek yuöurta ıkızlerımı yanı aynılar mı?

Devlette yine veriyorlar sezeryan günü arkadaşıma verdi doktor sonra grip diye ertelediler o hafta doğurdu özelde de böyle olacak işte gerekçe uydurma kolay boşuna konuşuluyor işte
Biraz üst üste geldi ya bir şeyler ondan öyle tepki çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…