- 28 Mart 2025
- 760
- 379
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Bugün basladi yasak cumurbaskani imza atmışnerde yasak daha yeni devlette doğum yapmış arkadaşı sezeryana aldılar mecburi de değildi
Ciddimisiniz nerden duydunuzBugün basladi yasak cumurbaskani imza atmış
aenin için geçerli olmaz kızIkızler gelecek suan sezeryan zorunluluğum vardı ya nolacak bana
Aman sıkıntıya girdim vallaaenin için geçerli olmaz kız
zor daha normal ıkız doğuranı görmedim hep sezeryan sanırım tehlikeli diye normal yapmıyorlar zaten ikizler biraz erken geliyor ondanda olabilir tarihi doğuma yakın belirliyorlar öyle değil mi ?Aman sıkıntıya girdim vallazaten sezeryandan çok korkuyorum dua edıyorum ikiside bas aşağı gelsın die bide böyle rezil etmesinler ara da vardı yoktu yasakdı yasaldı die
Valla Öyleymıs de işte doktorumuz erken gelmek ısterse açılma olursa baş aşağı gelirse doğurturum dedizor daha normal ıkız doğuranı görmedim hep sezeryan sanırım tehlikeli diye normal yapmıyorlar zaten ikizler biraz erken geliyor ondanda olabilir tarihi doğuma yakın belirliyorlar öyle değil mi ?
Devlette yine veriyorlar sezeryan günü arkadaşıma verdi doktor sonra grip diye ertelediler o hafta doğurdu özelde de böyle olacak işte gerekçe uydurma kolay boşuna konuşuluyor işteTıbbi gerekçe şartı gelmiş. Devlette zaten bir gerekçe belirtiliyordu. Özeller de öyle olacakmış.
vaemıs demek kiValla Öyleymıs de işte doktorumuz erken gelmek ısterse açılma olursa baş aşağı gelirse doğurturum dediikinci dedim pozisyonu bas aşağı olursa onuda doğurturum olmazsa sezeryanle alırım dedi Senın keyfıne bakarım dedi
Var tabiki de ikiz normal doğumlar
Biraz üst üste geldi ya bir şeyler ondan öyle tepki çekti.Devlette yine veriyorlar sezeryan günü arkadaşıma verdi doktor sonra grip diye ertelediler o hafta doğurdu özelde de böyle olacak işte gerekçe uydurma kolay boşuna konuşuluyor işte
Ayrı ayrı 2 embrıyo transferi . Çift kesemiz var Birini normal birini sezeryan bile alırım diyor adamvaemıs demek kiee cinsiyetleri tek yuöurta ıkızlerımı yanı aynılar mı?
kız meraktan cinsiyetleri neAyrı ayrı 2 embrıyo transferi . Çift kesemiz var Birini normal birini sezeryan bile alırım diyor adam
Ha pardon ikisi de erkek bide oğlum var 3 erkek anasıyım Allah ın ıznıylekız meraktan cinsiyetleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?