• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan yeri ağrısı?

82seyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
160
2
46
Ankara
arkadaşlar 25 haftalık hamileyim bu ikincii hamileliğim.ilk doğumum sezeryan ile oldu. iki gündür sezeryan yerim ve kasıklarım acayip sızlıyor. o bölgede aşırı gerilmeye bağlı olarak eski sezeryan dikişlerim açılacak diye korkuyorum. sizce böyle bir tehlike olabilir mi? başından böyle bir durum geçen var mı?

İlk çocuğunuz kaç yaşında? yani doğum yapalı ne kadar zaman oldu?

O zaman dikişlerinizin açılmasının imkanı yok. Ama içiniz rahat değilse yine de bi doktora danışmakta fayda var. Benim teyzem sezeryanla doğum yaptı bi kaç ay sonra tekrar hamile kaldı ve doktor dikişlerinin zarar görüceğini çok yeni olduğunu ve çocuğu aldırması gerektiğini söylemiş. Sonra ağlamış aldırmak istememiş doktorun odasından çıkınca başka bi kadın doktor neden ağladığını sormuş falan sonra demiş ona aldırma sen bebeğini sakın. Gerekirse erken alırız doğuma seni. Küveste bakarız bebeğe bi kaç ay. Üzülmeyin falan demiş. Sonra teyzem aldırmadı bebeğini. Yaşıda gençti. Şuan kızı 5 yaşında ve 9.ayda doğum yaptı doğumuda çok kolay geçmiş ilkine göre.Hiçbir aksilik çıkmamış. Hiçbişey anlamadım hemen ayağa kalktım diyo. İlk bebeğinde baya bi yatmıştı evde. Allah kolay doğumlar nasip etsin sizede.

teşekkürler yürek üzeterek uzun cevap yazdığın için. benim ağrım geceleri oluyor daha cok sabah kalktığımda bir sorun yok demekki akşama kadar ayakta gezince yorulunca dikiş yeri etkileniyor. iyi temennilerin içinde çok teşekkürler:34:

drunada danıs ıstersen ama gerıldıkce sızlması dogal ama acılma oldugu sanmam

Back