• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan yapanlar yardımınızı bekliyorum ???

pedaliza_as

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
33
-1
286
Kütahya
cumartesi günü epudural sezeryan doğum yapacağım. iğne olmaktan bile korkan biri olarak kaldırabilirmiyim bilmiyorum. astım hastası olduğum için genel anestezi tehlikeli. gebeliğe ideal kilomla başladım ve 13 kilo aldım. ayaklanma sürem nasıl olur acaba. tecrübeli bayanlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

Korkmanı gerektiren bişey yok, bebeğin doğması sadece 1 dk sürüyor. Zaten hiç birşey hissetmiyosun. Epidural yapılırken kendini kasmazsan kolayca iğneyi yapıyorlar. Ben çok korkmuştum heycanlanmıştım ama korkulacak bişey yok. Bir hafta içerisinde tamamen iyileşiyosun. Ama ilk üç gün zor. Yine de bu biraz kişiye bağlı. İstersen herşey kolay geliyor.

herkes korkar elbette doğum bu adı üstünde sezeryan ise bildiğin açık karın ameliyatı.Normal doğumda bebegı kucağına alınca hersey bitermıs ne çekersen doğurana kadar çekermişsin sezerryanda ise bebegı alırken birsey hissetmiyrsun ama ilk 5 gün oldukça zor geçer tamamen iyileşmen ise 4-6 sürer

Back