canım bu bünyeden bünyeye değişiyo, mesela ben yanıma hasta bezi almıştım, hastaneden bez filan vermediler bize, belki bizde olduğu içinmi bilemiyorum, ilk dğoumum olduğu için de acemiliğimize denk geldi bazı şeyler, ben de pijamalı gecelik kullanamadım, 3 takım pijama 1 tane de etekli gecelik almıştım ama pijamaları hiç giyemeden geri getirdik, ben kalkamadım yerimden biraz zor oldu, ne orkid görcek gözüm vardı ne pijama, o yüzden 2 gün boyunca altıma sürekli hasta bezi serildi, hatta onu bağlatmadım bile, öyle altımda durdu, bir de 2 gün boyunca o etekli geceliği giymekzournda kaldım, terledim deliler gibi, serum terletiyo galiba, leş gibi kokmuştum, sürekli sildi annem ama yıkanmak gibi olmuyo, bana kalırsa her ihtimale karşı yanına hem fazla gecelik hem pijama hem orkid hem de hasta bezi al, garanti olsun, benim öyle çok bi kanamam olmamıştı, sadece sümüksü oluyo, normal adet gibi değil, yani bende öyle olmuştu, içim temizleniyodu galiba bilemiyorum, hayırlı doğumlar bu arada, hayırlısıyla bebeğinu kucağına alırsın inşallah