• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan ve göbek

gonca2206

v for melinda
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.669
184
163
41
arkadaşlar sezeryanla dogum yapanda mutlaka göbek kalıyor mu çok merak ediyorum
ocağın 20 sinde bebişim olcak erken gelmesse bir problem cıkarsa sezeryan olcak fakat sezeryan göbek bırakıyor diyorlar dogru mu

ne derece doğru nederece yanlış bilmiyorum canım ama bende kaldı bu koca göbek:çok üzgünüm:a.s sanırım normal doğumda göbek sarıyorlarmış ilk günlerde sezeryanda bu imkanın olmuyor maalesef. birde süt olsun diye benim gibi durmadan tıkanırsan olan oluyor zaten:roflol::çok üzgünüm: allah sağlıcakla bebeğine kavuştursun analı babalı büyütmeyi nasip etsin

ok teşekkür ederim canım korkuyorum bu göbek meselesinden cok
ama senin kilolar eriyor yavaş yavaş tablon iyi durumda:)

Benim ablam da sezeryan oldu ama hiç göbek problemi yaşamadı inşallah bizler de yaşamayız

canım bende 15 aralıkta doğum yaptım fazla kilo almazsan göbek falan kalmıyor, ben yaklaşık 12 kilo aldım ve doğumda hepsi gitti daha da gidecek gibi çünkü oğlum hiç doymuyor sürekli emziriyorun onun da çok faydası var

valla bende 22 kilo almistim gobek kaldi gerci kilolarda kaldiya:roflol::roflol::roflol:
ablamda cok kilo almisti iki tane normal dogum yapti hepsi gitti gobekte yokyerimseniben

canım bende 15 aralıkta doğum yaptım fazla kilo almazsan göbek falan kalmıyor, ben yaklaşık 12 kilo aldım ve doğumda hepsi gitti daha da gidecek gibi çünkü oğlum hiç doymuyor sürekli emziriyorun onun da çok faydası var
canım ben aldım sanırım biraz ya 16 kilo aldım daha 3 hafta var 18 i bulur

ahhhhh benimde büyük korkum bu arkadaşlar.sezeryan olsan göbek kalır normal yapsan vajinada genişleme olur diyorlar napalım yani doğurmayalım mı bebeklerimizikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar sezeryandan belirli bir süre sonra zaten korse kullanmak gerekiyor.ve bu korse baya bir toparlıyor.benim bir arkadaşım normal doğum yaptı göbek kaldı.bir diğeri sezeryan yaptı eskisinden daha formda.göbek falan yok.bence bu bünyeyle ve korseyle alakalı.

Evet korse kullanımı da çok önemliymiş herhalde bizler ancak 3-4 hafta sonra kullanmaya başlayabiliriz doktora gidince soracağım bu konuyu

birde sezeryan dikişi yerine yapıştırma tekniği varmış arkadaşım yeni sezeryan oldu memorial da o söyledi.üstelik banyoda yapabilmiş.ve silik bir pembe iz oluyormuş okadar.

Benim arkadaşımın da yapıştırma tekniği oldu ayrıca ben de 2001 yılında kist ameliyatı olmuştum o da yapıştırma tekniğiyle olmuştu şimdi sadece belli belirsiz pembe bir çizgi var

kızlar sezeryandan hemen hemen 1 nhafta sonra korse kullanmaya başlayabiliyormuşuz internette biraz araştırdım öyle yazıyor

slm bende sezaryanla doğum yaptım doğumdan hemen sonra annem ameliyat demedi tek kişilik çarşafla karnımı sardı göbeğim yok gibi ancak aldığım her kilo hemen göbeğimde birikiyor ve çıkıyor

a.s.arkadaşlar ben iki doğumumuda sezeryan yaptım çok şükür hiç göbek kalmadı.ama hastaneden eve geldiğimde bana daha doğum yapmamış gibisin dediler.yani düşünün artık o an bendeki göbeği.ama iki,üç hafta sonra göbek gitti yani yavaş yavaş eski kiloma döndüm.

a.s.arkadaşlar ben iki doğumumuda sezeryan yaptım çok şükür hiç göbek kalmadı.ama hastaneden eve geldiğimde bana daha doğum yapmamış gibisin dediler.yani düşünün artık o an bendeki göbeği.ama iki,üç hafta sonra göbek gitti yani yavaş yavaş eski kiloma döndüm.

Kaç kilo almıştın doğumda canım?

benimde yapıştırma tekniği ile oldu, ama üç gün korkumdan bakamadım dikiş yerine, üçgün sonra da banyo yaptım, şimdi sadece belli belirsiz izi var, zamanla daha da azalır, ama korse falan sarmadım en azından bir hafta daha bekleyeyim diyorum, arada dikiş yerleri acıyor

Back