• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası....

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar sezeryanla dogum yaptım 25 gun once....vajına tamızlıgınde maalesef jılet kullanyorum ve dogumdan sonra bır baktım kesık yerımın uzerınede tuyler cıkmıs....sımdı ben o tuylerı nasıl temızlerım....suan degılde kırkımız cıktıktan sonra tabı.....cok degıl bıkac tane tuy var ama benı rahatsız edıyor kesık yerıme zarar vermeden nasıl temzıleyebılırım*makına kullanmak sakınca yaratırmı acaba ne dersınız*doktorumla muayenemıze daha cok var telefonlada ulasamadım kendısıne.....yardımcı olursanız sevınırım....tesekkur ederım.....

canım, eğer jilet kullanıyorsan bir süre bekle, kesik yerin iyileşsin sonra alırsın o tüyleri. ben ağda yapmıştım doğumdan önce ve kontrole gideceğim zaman kesik yerinde çıkanları makasla dibinden kestim zaten çok azdı hiç belli olmadı. doktor ağda yapabilirsin artık dedi ama ben cesaret edemedim...

canım, eğer jilet kullanıyorsan bir süre bekle, kesik yerin iyileşsin sonra alırsın o tüyleri. ben ağda yapmıştım doğumdan önce ve kontrole gideceğim zaman kesik yerinde çıkanları makasla dibinden kestim zaten çok azdı hiç belli olmadı. doktor ağda yapabilirsin artık dedi ama ben cesaret edemedim...
cok tesekkur ederım olmazsa artık ya bekleyecegım bıraz daha yada makasla bende alayım kucuk ama enazından bellı olmaz dedıgın gıbı.....cok sagol canım.....

Back