- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Bunlardan önce demişti açıkcası bu şikayetlerimddm sonra gidemedim doktoraBen böyle şeyler yaşamadım ama doktor normal dediyse normaldir diye düşünüyorum.
SiZin sezaryen miydi? Geçmiş olsunBen doğum yapalı 6 ay oldu.
Çok zor bir doğum yaşadım ve sonrasında da ağrı çektim. Neredeyse 1 ay zorlandım. Kontrole gititğimde doktor normal dedi. Tam 2,5 aylıkken hemoroid oluştu. Korkunç kötüydüFitil+ hap+ krem ve bol su içerek hallettim çok şükür. Hiç vakit kaybetmeyin bence.
Canım bende sezeryan oldum hiç bunlar olmadı bebeğimde aşırı zor bir bebek hatta yaklasık 1 saat önce hüngür hüngür ağladım hersey doktorda bitiyor güzel yapamamış bellikiMerhaba arkadaşlar. Şimdi ben 3 ay önce sezeryan oldum. Çok kolay atlatamadım çünkü bebeğim zor bi bebekti ilk zamanlarda hiç yatamadım. Şimdi böyle ara ara karnım şişiyor felaket kabızlık oluyor.. Ne yapsam k fayda etmedi. Ve böyle kesik ağrısı hissediyorum ara ara.. Sanki dikişler batıyor gibi.. Bunlar normal mi? En son kontrole gideli baya oldu sıkıntı yok demişti.
Aile hekiminize gidin mutlaka o size yol gosterecektirMerhaba arkadaşlar. Şimdi ben 3 ay önce sezeryan oldum. Çok kolay atlatamadım çünkü bebeğim zor bi bebekti ilk zamanlarda hiç yatamadım. Şimdi böyle ara ara karnım şişiyor felaket kabızlık oluyor.. Ne yapsam k fayda etmedi. Ve böyle kesik ağrısı hissediyorum ara ara.. Sanki dikişler batıyor gibi.. Bunlar normal mi? En son kontrole gideli baya oldu sıkıntı yok demişti.
Evet spinal anestezi oldum ben. Teşekkür ederim.SiZin sezaryen miydi? Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?