Sezeryan sonrası yalnız anneler

Elistosum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
3
Merhaba Kızlar,
Ben 36 haftalik hamileyim. Sağlik sorunları sebebiyle de sezeryan dogum yapmak zorundayım. Başka bir ülkede yaşıyoruz. Eşim ve benden başka da kimsemiz yok. Sorum şu ki; sezeryan sonrasi böyle 0 destekle bebeğine bakabilmek mümkunmu. Yaşayan var mi. Öyleyse nasıl üstesinden geldiniz.
Ameliyatlı halimle bebeğime iyi bakamam diye ağlıyorum aklıma geldikçe. Eşim sağllsun yanımda ama hayatında bebek bile tutmamış. Yemek, temizlik yapmamış. İçim hiç rahat değil. Bu konuda deneyimli anneler görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim...

Tebrik ediyorum hayırlı bir evlat olsun inşallah, kuzenim de sezaryan oldu annesi 1 hafta kaldı arkadaşım sonra ben bakarım diye evden kovaladı onu
Kendinize biraz zaman verin acele yok, siz toparlanana kadar dışardan yersiniz evi de temizlemeyiverirsiniz ne olmuş yani… Eşiniz de bu sebeple yükünüzün çok olduğunu öğrenir belki yemek yapmaya temizlik yapmaya niyetlenir

Bizler de her gün bebek tutmadık ki bende çocuk sahibi olacağım inşallah nasıl tutulur bilmiyorum deneyimleyerek öğreneceğiz, kutsal mesleğin anneliğin tadını çıkarın salın biraz

Eşinizin illaki bebek dogum ıznı fılan olur
O donemde ınan temızlık vs onemlı degıl
Gecelerı uykusuzluk bırde yemek sorunu olabılır
Annemler olsada gecelerı eşim baktı
1 2 ye kadar ben bakıyordum
Gecede esım oturuyor ıkı saatte bır emzırmeye getırıyordu
Bende uyuyordum
Zaten cocukta cogu saat uyuyo oluyor
Sabah 5 oluyor yine ben devralıyordum
Yemegı geciştirirsiniz yada dısardan halledersınız
Ilk 3 5 gun oturup kalkarken sızlıyor
Cok rahat olamıyorsun ama en fazla 1 hafta
Sonra rahatlarsınız

Yurtdışında bebek ve anneye bakmak için bakıcılar tutuluyor. İlk 2-3 gün birini tutun. Sonrasını halledersiniz zaten

Bebek doğduğunda annelik babalık yükleniyor bakarsınız. Alt değiştir doyur o kadar zaten çoğu zaman uyuyor bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…