canım bende seninle aynı sorunu yaşadım ama açıklık yoktu bende.. bende 3 ay önce sezeryan oldum.. doğumdan 15 gün sonra hafif yara yerimde akıntı gibi sarımsı bir ıslaklık oluyordu..benimde göbeğim dikiş yerimi kapıyor buda karnın genişlemesiyle alakalı ben 4 kg bebiş dünyay getirdim o yüzden sarkma oluyor... vede dikiş yerini kapıyor neyse canım dediğim gibi bendede oldu ben doktora gittim doktorum kontrol etti iltihaplanma değil bu dedi sadece ödem yapmış olabilirdi dedi makasın ucuyla dikişin başladığı yerle bittiği yerde ufacık bir miktar delik açtı minicik bişey..birazda sıktı baktı iltihapmı diye.. sonrada bezle kapadı orayı 3 gün yüz üstüü karnının üstüne yat dedi birde ilaç verdi iltihap kurutucu benim geçti sonra,,şimdi çok şükür bişeyim kalmadı o deliklerde zaten 3-4 gün içinde kendiliğinden kapandıı... iltihap olsa ateşlenirsin o diki yerinde yanma olur birde kızarır orası sürekli bana doktorum demişti çünkü... ama sen genede doktorunla görüş... sana yardımcı olabildiysem ne mutlu...:içelim: