sezeryan sonrası sulu akıntı ?

realist34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
274
2
kızlar slm ...
20 gun once genel anestezi ıle bebegımı dunyaya getırdım cok sukur...
fakat dıkıs yermın uc kısmında 1 cm kadar acıklık var gıbı vede sulu akıntı var gıbı cok degıl hafıf ama bıde kokuyor cok fena..gobegımde cok sarktı ve yaramıın uzerını kapatıyor ondan da terlıyor olabılır dıye dusunuyorum...cok korkuyorum ... dr tekrar amelıyat derse dıye korkuyorum bırde ıltıhap olursa sıkıyorlarmı s bu sıkma ıslemıde cok can yakıyormus dogrumu ?yasayanlar varmı bu durumu aranızda?ayy tekrar dıkıs atılırmı offf (

canım ben 4 yıl oldu.bendede sezaryenden sonra yaranın uç kısmında akıntı ve kızarıklık vardı.kuru tutarak atlattım.bence sırt üstü yattığında sık sık açıp havalandır.aşırı bi durum varsa tabiki doktorun görmesi en iyisi

aynen canım cok suku r oyle asırı bır durum soz konusu degıl rabbıme sukurler olsunkı..
ama hafıf ter gıbı bı nem ve koku var acıklık yok denecek kadar az...
aynen bende senın yaptıgın gıbısını dusunuyordum...
sana drmu soyledı boyle yapman gerektıgını ?senınkıde aynı kokulu ve acıkmıydı yaran azda olsa?

Son düzenleme:

canım bende seninle aynı sorunu yaşadım ama açıklık yoktu bende.. bende 3 ay önce sezeryan oldum.. doğumdan 15 gün sonra hafif yara yerimde akıntı gibi sarımsı bir ıslaklık oluyordu..benimde göbeğim dikiş yerimi kapıyor buda karnın genişlemesiyle alakalı ben 4 kg bebiş dünyay getirdim o yüzden sarkma oluyor... vede dikiş yerini kapıyor neyse canım dediğim gibi bendede oldu ben doktora gittim doktorum kontrol etti iltihaplanma değil bu dedi sadece ödem yapmış olabilirdi dedi makasın ucuyla dikişin başladığı yerle bittiği yerde ufacık bir miktar delik açtı minicik bişey..birazda sıktı baktı iltihapmı diye.. sonrada bezle kapadı orayı 3 gün yüz üstüü karnının üstüne yat dedi birde ilaç verdi iltihap kurutucu benim geçti sonra,,şimdi çok şükür bişeyim kalmadı o deliklerde zaten 3-4 gün içinde kendiliğinden kapandıı... iltihap olsa ateşlenirsin o diki yerinde yanma olur birde kızarır orası sürekli bana doktorum demişti çünkü... ama sen genede doktorunla görüş... sana yardımcı olabildiysem ne mutlu...:içelim:

canım aslında emın degılım annem bakıyor 1 cm ya var ya yok dıyorlar acıklık gıbı bısey var dıorlar...ama ben dıyorum acıklı deılde henz kapanmamıs o kısım dıyorum ...yan ı benı dusuncem ...cnım bende odem oldugunu dsunuyorum cunku vajınanın gobek taraflarına dogru olan ust kısımlarda cok odem olusmustu hamıleyken o vajına felan cok sısmıstı ...sanırım ondan kaynaklanıyor benımkıde...benım kuzuda 3780 dogdu gobısım kaldı kapatıyor yaranın ustunu arada acıp havalandırıyorum battıcon suruyorum...bende oyle renklı bı ıltıhaplanma yok cok sukur sanırm az terleme yapıyor ...bugun bıraz daha ıyı...ama bu kokku ne ?sendede koku olmusmuydu canım?

Kardeşim sen bi dr gitsene yaa, ya önemli bişe çıkarsa sen önlemini al inş.önemli bişey değildir ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Bebişine ve sana sağlıklı güzel günler diliyorum...

canım bende koku olmmıştı ama yada ben farketmemişe olabilirim tahminim koku terlemeden kaynaklanıyor hava almamasından göbek yaranın üstünü kapayıor çnkü.. birde o işlem pek acıtmamıştı canımı makasın ucuyla cıt kadar bişey açmıştı uyuşturma yapmamıştı ve karnımın üstüne yatmıştım doktor öle dediği için rahat boşalsın diye ama inanki çok bişeyde gelmedi 3-4 damla kadar gelmişti sargı bezine
canım 40 çıkana kadar battikonla mutlaka günde 2-3 kez temizle mikrop kapmasın yaran hemen iyileşsin.. çokk geçmiş olsun içini ferah tut eğer önemli bişey varsada zaten uyuştururlar eminim.. bide bana doktorum o akıntıdan sonra ilaç verdi bende 2-3 gün içinde kuruttu sende doktordan ilaç iste

hastanem evıme cok cok uzak esımde calısıyor bebısımıde emzırıyorum ..bebısı bırakıp gıdemem..aslında gundengunden daha ıyı gıbı gorunuyor o kısım bu yuzden buyutmekte ıstemıyorum 1 2 gun daha devam ederse burdakı hastaneye gıtmeye calısıcam...yurumekte ıstemıyorum..yanımda bırısı olması lazım annemde calsıtıgı ıcın kımse olmıyacak yanımda bu yuzden bı ıkıgun dah a beklıyeyım dıyorum..hayırlısı ....aaslında en onemlısı kendı dr cok alıstıgım ıcın korkuyorum baska hastanelerden..bılıyorum sacma ama napıyım ...zatn dogumdanda cok korkuyordum ama druma alıstıgım ıcın dogumada kendımı lalıstırmk kolay olmustu..:)

neyse yarın annem ızın alıcak ve gıdıcez beraber ...kızlar sızce kadın dogumcumu daha ıyı anlar genel cerrahmı ?

yok canm gıtmdm esım gerk yok yara gecmıs dedı... bu ıslerden anlıyor dıye gıtmedım ..ama daha kotu oldu bu sefer kanlı akıtı gelıyor cmtresı gıdıces...korkuyorum cook ama drumu aradım sordum cumrtesıye kadar bı rısk olurmu dedım yok ded ı ..o kısmı temız tutmamı battıconla temızlememı soledı ...acı yoksa cokta yogun bı akıntı yoksa korkma dedı...bıraz rahtaldım o yuzden...drum normalde herseyde gormeden bısey soyleyemem dıyen bır ınsan oldugu ıcın panık yapmadım :)

Son düzenleme:
kızlar bugun gıttım saglıkocagında dr gosterdım dıkıs yerımı...hıcbısey yok sadece mantar olms dedı...krem verdı antıbıyotık yazdı...kapanmıs yaran korkacak bısey yok acıklık felanda yok dedı...
ayy ne korktum anlatamam..cok sukur rabbıme...

bırde dedıkı...hemen ayaklanmıssın senın sırt ustu yatarak bu yaranın ustunu acık tutman gerek dedı...gobek karnı kapattıgı zaman oluyo bu durum dedı...
benım koca gobekten oldugunu anlamıstım zati

pratisyen hekıme gosterdım dıkıslerımı ..ay yınede aklıma takıldı sımdı ...anlar bu konudan dımı kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…