Sezeryan sonrası sağ kasıkta ağrı

HavvaMeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
14
3
1
28
4.5 ay önce sezeryan doğum yaptım. Hiç ağırlarım yoktu ama 1 aydır sağ kasığımda aşırı derecede bir ağrı var sebebi ne olabilir

4.5 ay cok yeni üşütmüş olablrsn ya da enfeksiyon vs olablr hersey olablr doktora gtmen gerek..
6 ay sonra bıle tuvaletim geldgnde bıcak saplanyordu sanki kasıklarıma normaldir.
Ama ihmal etme genede Bi görün derim.

4.5 ay cok yeni üşütmüş olablrsn ya da enfeksiyon vs olablr hersey olablr doktora gtmen gerek..
6 ay sonra bıle tuvaletim geldgnde bıcak saplanyordu sanki kasıklarıma normaldir.
Ama ihmal etme genede Bi görün derim.
Bu kasık ağrısı için kadın doğuma mı görünmem gerekiyor

Evet niye bukadar şaşırdınız basit Bi ağrı olsa konu açmazdnz sanırım. Şiddetli Bi ağrı varsa normalin dışında gorunmeniz lazım.
Yok şaşırmadım kimisi ürolojiye git demişti idrar enfeksiyonuyla alakalı olabilir diye o yüzden sormak istedim

Yok şaşırmadım kimisi ürolojiye git demişti idrar enfeksiyonuyla alakalı olabilir diye o yüzden sormak istedim
Bnce önce kadın hastalıklarına gorunmelısınız. Gerek görürse yonlendrr zaten.
Geçmiş olsun.

Merhaba ağrınız gectimi doktora gittinizmi bende 4bucuk ay önce doğum yaptım ve sağ kasığımda dikisimin tam bittiminie yakın çok ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…