Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar atonı yanı dogum sonrası rahım toparlanmayıp kanama yasyıp ve nerdeyse olumle pencelesıp rahmı nerdeyse alınacak olup bu yoldan donenler varmı benım ıcın cok onwmlı lutfen yasayanlar varsa toplanalım
ya ben ıkı yıl once sezeyanım basarılı gectı cıktıktan sonra rahım toparlanmayıp yogun bakımına gırdım uc gun nerdeyse rahmım alınıyodu ve doktorum 3yıl gebelık yasakladı boyle olup tekrar yasayan varmı nekadar sure gectı onu merak ettım benım ıkı yıl oldu gebelık ıstıyorum ama korkuyorum tekrar yasarım dıyeYani 2 yavrum sezeryanla oldu Rabbim bağışlasın.
1-2 gün kanamam oldu sonra kesildi.
Doktorunuz ne diyor ?
ha aynısını yasadım bızımkılerede hazırlıklı olun dendı masajla toparlandı pekı kac sene gebelık dusunmesın dendıBenim ablam yaşadı 6 ay önce atoni doktorlar herseye hazırlıklı olun dedi az kalsın hayatını kaybediyordu rahim masaji ve hemen mudahaleyle kurtuldu ama 48 saat rahim masajı yapıldı çok zor bi sürecti
ha aynısını yasadım bızımkılerede hazırlıklı olun dendı masajla toparlandı pekı kac sene gebelık dusunmesın dendı
yo hıc bır sey yapılmadı mahf oldum resmen halen o pıskolojı ıcerısındeyımKontrol etmiolar mi rahmin ne kdr toparlandigini? Toparlanmazsa zamanlica mudahake edip destekleyici hap kullaniliyo diye biliyorum.. 6 hafta sonunda tamamen eski formuna kavusuyo normalde..
banada en az 3 sene ılk cocugumuydu4 sene dendi
banada en az 3 sene ılk cocugumuydu
bıde devlet hastanesındemı yaptıBenim ablam yaşadı 6 ay önce atoni doktorlar herseye hazırlıklı olun dedi az kalsın hayatını kaybediyordu rahim masaji ve hemen mudahaleyle kurtuldu ama 48 saat rahim masajı yapıldı çok zor bi sürecti
bıde devlet hastanesındemı yaptı
benım kızımda yenı ıkı yasını doldurdu ve cocuk hastası cok sklıyo ben onun uzuntusunu gordugum ıcın dusundumEvet ilk bebegiydi daha 6 ay oldu olayın üstünden geceli bence sizde riske atmayin bekleyin
hm benımkı devlettı demekkı fark etmıyormusHayır özel hastane
benım kızımda yenı ıkı yasını doldurdu ve cocuk hastası cok sklıyo ben onun uzuntusunu gordugum ıcın dusundum
hm benımkı devlettı demekkı fark etmıyormus
benım kızımda yenı ıkı yasını doldurdu ve cocuk hastası cok sklıyo ben onun uzuntusunu gordugum ıcın dusundum
aynen cok haklısınız bu sayfada yasayanlar vardı ve onlar uymamıstı doktorlarına problem olmadı kac farklı doktora sordum bunun suresı belli degıl kesınde degıl yasayıp yasanmaması ve tedavısıde yok pekı ablanız hıc normal dogum ıcınmı gıttı sezeqLütfen sacmalamayın! En az 3 yıl beklemelisiniz denmis nasl riske atacaksınız cocugunuzun kardese deil anneye ihtiyaci var.
evet cok haklısınız burada okumustum yasaya
aynen cok haklısınız bu sayfada yasayanlar vardı ve onlar uymamıstı doktorlarına problem olmadı kac farklı doktora sordum bunun suresı belli degıl kesınde degıl yasayıp yasanmaması ve tedavısıde yok pekı ablanız hıc normal dogum ıcınmı gıttı sezeq