sezeryan sonrası pilates ve step

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar sezeryan olduktan ne kadar süre sonra bu gibi sporları yapabiliriz bilen var mı? spora başlamayı düşünüyorum.

valla doktorum2 ay sonra spor yapabilirsin demişti.ama uykusuzluktan,yorgunluktan bebiş 4 aylık olana kadar bişi yapamadım.4 aylıkken platese başladım ebru şallı tv8le.halen de yapıom.

bnm 40. gunumdem sonra doktorum dağa bıle tırmanabılırsın dedı cnm:))o kadar yanı o yuzden bı zararı olcagını zannetmıyorum

sağolun kızlar. başlıcam o zaman.

bende başladım doğum yapalı 2 ay oldu..
haftada 2 gün
bakalım platesin biraz incelmeme faydası olacakmı :)))

bende başladım doğum yapalı 2 ay oldu..
haftada 2 gün
bakalım platesin biraz incelmeme faydası olacakmı :)))

ay olmaz mı. incecik kalırsın valla. ben hamile kalmadan önce yaptım pilates 10 kilo verdim. demek bi zararı olmadı. sevindim

bende aerobiğe gidiecm step yani. inş işe yara.. işe gititğim için ebru şallının piltesini çok istemem rağmen yapamıyorumaslında çok iyi bir spor şu piltaes..

benım doktorum 3 ayı doldurdukdan sonra ıstedıgın sporu yapabılırsın demısdı...6 ayımıza gırdık bıkac hafta once fıtness basladım haftada 3 kez sezeryanla dogum yapanlar ıcın ılk basda fıtness tavsıye edıyorlarmıs ınsallah yararı olur ama mekık cekmekde cok zorlanıyorum acıkcası

ay olmaz mı. incecik kalırsın valla. ben hamile kalmadan önce yaptım pilates 10 kilo verdim. demek bi zararı olmadı. sevindim

keşke eski halime dönsem mafoldumben
ya ben, kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor diye biliyorum
ha birde boyu 2 cm uzatıyormuş.omurlar açılıyor ya
bana hoca zayıflamak istiyorsan derse gelmeden önce 30 dk yürü dedi..:çok üzgünüm:

Benim doktorum da 40ın çıktıktan sonra herşeyi yapabilirsin demişti.
Ben de ebru şallı ile plates yapanlardadım. Yürüyüş yapamadığım için çok çok az verebiliyorum kilo. Henüz başlayalı 3 hafta kadar oldu belki ilerleyen haftalarda hızlanır kilo verişim.
20 kilodan fazla aldım hamileliğimde.12si doğumdan sonraki ilk 2 haftada gitmişti.8 kilom kaldı.
8i bir verebilsem üstüne 4 kg daha verip ideal kilomda kalmak istiyorum.

AY OLUR MU BEN verdim valla. boyum uzamadı ama. zaten 1.72yim. uzamaz gari.

bi de arkadaşlar benim titreşimli kemerim var. karnımda uygulasam acaba dikişlere zarar verir mi? sizi bilmem ama ben sezeryan olalı 8 ay olmasına rağmen hala dikişlerimde ağrı hissediyorum.

gercekten zayıflatıyormu pilates yeni doğum yaptım ve hemen başlamak istıyorum lutfen beni aydınlatın teskkurler

sporun her türlüsü zayıflatıyor canım. ben bu konuyu açtığımda 95 kiloydum. 73 oldum şimdi. step yaptım ve koştum.

gercekten zayıflatıyormu pilates yeni doğum yaptım ve hemen başlamak istıyorum lutfen beni aydınlatın teskkurler

Ben aylarca pilates yaptım evde. Zayıflamaya yardımcı belki ama diyetsiz kilo verilmiyor. Ancak pilates sıkılaştırıyor. Aynı zamanda doğum yapan arkadaşlarımla kendimi karşılaştırdığımda bunu farkediyorum. Göbeğim çok az kaldı. Hamilelik öncesi kiloma 3 kg kaldı. Diyet yapmadığım için azar azar gitti hep kilolarım.

plates en başarılı spor bence 2 sene önce yaptım ve ciddi sıkılaştım suan 9 aylık hamileyim muhtemelen sezeryan olcam suana kadar 9 kilo aldım belki 3 kilo daha alırım ama sadece göbek var bende..iileşir iileşmez hemen platese başlamayı düşünüyorum .... herkese hayırlı doğumlar :)

geçen gün tvde ebru şallı normal dıoğumdan 15 gün sonra,sezeryandan 2 ay sonra başlayabilirsiniz diyodu. benim oğlum 5 ayı geçti ben dvd sini aldım bugün başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…