Sezeryan sonrası ne yenir ne yenmez tavsiyelerde bulunur musunuz

Allah kolaylık versin, meme almayan bebeği emzirmek sabır işi, anlamdan biliyorum neler denemisti nasıl ağlardı kuzum,
Ben de hastane tipi süt sağma makinası çok etkili oldu çok çoğaldı biiznillah sütüm.
Hurmayı siz ne kadar tüketebilirseniz yeyin, şifadır. Tabii midenizi de bulandirmayin :)
Allah kolaylaştırsın, moralinizi yüksek tutun, pozitif olun inşaallah olmayacak şey yoktur ha olmazsa da dünyanın sonu değil 🌷
Allah razı olsun. Gerçekten moralimi ciddi anlamda kötü etkiliyor. Günde kaç tane hurma yemem yeterli olur acaba. Bende elektrikli göğüs pompası aldım o biraz fazla çıkarıyor Allah a şükür.
Aynen benim bebemde çom ağlıyor

Allah razı olsun. Gerçekten moralimi ciddi anlamda kötü etkiliyor. Günde kaç tane hurma yemem yeterli olur acaba. Bende elektrikli göğüs pompası aldım o biraz fazla çıkarıyor Allah a şükür.
Aynen benim bebemde çom ağlıyor
Allah kolaylık versin
Mesela ara öğünlerde iki üç adet,gece tekrar emzirmek için uyandığınızda iki üç adet, kahvaltıda iki üç adet şeklinde tüketebilirsiniz,hem de alışkanlık olur kan şekerinizide düzenler.
Bol bol sütünüz olsun inşallah 🌸

Allah kolaylık versin
Mesela ara öğünlerde iki üç adet,gece tekrar emzirmek için uyandığınızda iki üç adet, kahvaltıda iki üç adet şeklinde tüketebilirsiniz,hem de alışkanlık olur kan şekerinizide düzenler.
Bol bol sütünüz olsun inşallah 🌸
Allah razı olsun. Amin insaAllah 🥰♥️

Çok teşekkür ederim. Süt gaz yapar diye korkuyordum uzak duruyordum. Rezene ve anasonda kullanıyorum günde 2 defa içiyorum. Bebeğim emmiyor pompayla sağıyorum bu sabah uyandım sağayım dedim 1 yemek kaşığj yalnız süt çıktı napacam bilmiyorum o kadar çaresizim kiii ne süt geliyor ne bebek geliyor yavrum daha çok küçük 14 günlük. Elektirkli pompa nırmal el pompasından daha fazla süt çıkarmaz mı acaba
Ben malt içeceklerinden çok içmiştim faydasını da gördüm açıkçası. Emzirirken kaybedilen suyu geri almak da önemli. Az su içtiğim zaman sütümde de gözle görülür bi azalma oluyor.
Pompalara aldanma hicbir pompa göğsü tamamen boşaltamiyor. Ama vakumlu süt toplayıcıları öneririm. Birini sağarken diğerine vakumlu takıyorum pompanın sağdığından daha çok süt birikiyor icinde. Manüel pompa deneyimim yok o konuda bir sey söyleyemeyeceğim

Ben malt içeceklerinden çok içmiştim faydasını da gördüm açıkçası. Emzirirken kaybedilen suyu geri almak da önemli. Az su içtiğim zaman sütümde de gözle görülür bi azalma oluyor.
Pompalara aldanma hicbir pompa göğsü tamamen boşaltamiyor. Ama vakumlu süt toplayıcıları öneririm. Birini sağarken diğerine vakumlu takıyorum pompanın sağdığından daha çok süt birikiyor icinde. Manüel pompa deneyimim yok o konuda bir sey söyleyemeyeceğim
Ben elektrikli göğüs pompası aldım. O diğerine göre daha iyi sanki. Elimden geldiğince su içmeye çalısıyırum ama yetersiz oluyor yine de

Ben elektrikli göğüs pompası aldım. O diğerine göre daha iyi sanki. Elimden geldiğince su içmeye çalısıyırum ama yetersiz oluyor yine de
Vakumlu toplayiciyi kesinlikle öneririm. Markası hiç önemli degil en ucuzundan aldım ben.

Vakumlu toplayiciyi kesinlikle öneririm. Markası hiç önemli degil en ucuzundan aldım ben.
2 gün oldu elektriklisini alalı 340 liraya aldım biberonu da 112 liraya aldım baya pahalıya mal oldu bana x😁 zaten emmiyor bende bıraktım artık

Back