SEZERYAN SONRASİ KORSE ???

Lost-090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
334
86
28
28
Merhaba kizlar sezeryan sonrası korse aldm fakat dikişlerim ağrıyor 5 dk durduktan snra 35 günlük lohusayim ne giysem korse olarak rahat ederim

Bu korselerin faydası var mı bilemem ama ben pek inanmıyorum kullanmadım da dikişleriniz tuttuktan sonra iyileşince günde 10 dk spor yapsanız o göbek gider neden korkuyor bizim insanımız bu kadar anlam veremiyorum

Bu korselerin faydası var mı bilemem ama ben pek inanmıyorum kullanmadım da dikişleriniz tuttuktan sonra iyileşince günde 10 dk spor yapsanız o göbek gider neden korkuyor bizim insanımız bu kadar anlam veremiyorum
İç dikişler o kadar kolay iyilesmiyormus ya o yüzden korkuyorum ben

Sezeryan sonrası karın bölgesi hassas oluyor korse hemen takılmaz bence. Ben sezeryan dan sonra korse takabilenleri alkışlarım. Dikişler enfeksiyon kapar bence terlettiği ve havasız bıraktığı için. Ki canınız çok yanar yara neticede içiniz değmez bence

İç dikişler o kadar kolay iyilesmiyormus ya o yüzden korkuyorum ben
6 ay gibi bir süre durmak en iyisi biraz da yemeden kesin aşırı yemeyin yağdan yaksın vücut göbekten de gider biraz sonra spora başlarsınız inanın gidiyor korseyle eziyet çektirmeyin kendinize üstelik dikişleriniz yeni

Ben taktım hemde daha ilk yürümeye kaldırdıklarında. Alkış bekliyorum
Benim doktor önermişti 6 ay çıkarma demişti.

Doğumdan sonra karın bölgesinde bir gevşeklik ve güçsüzlük oluyor. ben ilk hafta korse takmaya başladım doktorumun da önerisiyle. ama zayıflamak için değil, o güçsüzlük hissine yardım etsin diye. bel ağrıyınca bele korse takmak, bilek ağrıyınca atel takmak gibi. anadoluda da lohusanın karnını sıkıca sama adeti vardır. korseyle rahat edemiyorsanız ve illa bir şekilde karnıma, sırtıma destek istiyorum diyorsanız büyük bir şalla sıkıca karnınızı sarmayı denebilirsiniz.

ben ilk hafta elimle tutma ihtiyacı hıssediyordum . doktorum kontrolde korse takabilirsin destek için dedi. ben de takmaya başladım. benim yerime karnımı destekliyoırdu. zayıflamaya etkisi oldugunu dusunmuyorum. ama acıyı hafifletti destek oldugu için. ama ben ilk ay diyetsiz dogum kilolarımı verdim. hafif kilolu başlamıstım hamileliğe şimdi diyetle onları vermeye calısıyorum. göbeğim de kaybıolmadı şuan. emzirmedim. emzirirken daha rahat veriliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…