sezeryan sonrası kıl tüy işleri deneyimlilerden yardımmmmmmmmm lütfen !!

40 bitmesini beklemeden epilasyon aletimle yaptım.dikiş yerine dikkat ettim yavaş yavaş bi sorunda olmadı.

ben doğumdan 6 gün sonra yaptım o işi.zaten benden dikiş alınmadı..vücut ısısı ile eriyormuş dikiş ipi..doktor her şey yolunda duş yapabilirsin dedi.bende hem duş yaptım hem o işi ama tabi jiletle..

ben 40 gün sonra dikişlerin olduğu kısmı cımbızla tek tek temizledim öyle yapabilirsin, sonra kalan kısmı istediğin gibi alabilirsin. Dikişlerin olduğu kısmı ihmal etmeden almak gerekiyor benim yaram açılır gibi oldu temizleyince rahatladı.

ya arkadaşlar sizdede olsumu bilmiyorum ben doğum yapalı 5,5 ay oldu ama başlığı görünce dayanamadım bende sizin gibi ilk doğum yaptığımda bi kere jilet kullandım sonra biraz uzadılar bende kendi kendime ağda yapim dedim epilasyon aletini bi değdirdim hiç his yok şoka girdim ben normalde ağda yaparken terin suyun içinde kalırdım kimi zaman sadece yukarıları ağda yapar aşağılara dayanamaz oraları alamazdım ama şimdi rahatlıkla alıyorum çünkü canım hiç yanmıyo şoktayım ya sizede oldumu sanki orda hiç his yok sadece aşağılara indikce acıyı hissediyo tenim ama oda çok azzzz

çok normal cnm deride kesi oluştuğu için oradaki sinir hücreleri hasar görüyor bu yüzden cildin hissizleşebiliyor..benimde aynı ve geçmiyor..korkulacak bir şey değil yani....

doğumdan 1 hafta önce ağda yaptırcaktım, bekledim o yüzden ama doğum erken olduğu için hastanede ben sancı çekerken jiletle temizlediler. en korktuğum şey de buydu zaten!

40ım çıktıktan sonra ağda düşünüyordum ama normal doğumda dikiş olduğu için ebe 1 ay daha bekle dedi. yine jilet kullandım. walla jilet de rahatlıkmış yani :))

haa, bu arada jiletten önce malum markanın tüy dökücü kremini aldım, daha kolay olsun diye. Aman yarabbi o ne eziyetti öyle. kremi aslaaa tavsiye etmiyorum. resmen yarım saat bööyle uğraştım, sıvandı o eriyen tüyler, temizlemek için spatula kullanılıyor ama resmen tahriş etti,temizleyemedim, dikişlerin yandığını hissettim

Son düzenleme:
B'nde suan 27 günlük lohusayim ve sir olmaya gidicem fakat korkuyorum dikişlere zarar verir mı diye

D Daha yeni gordum canim bende dogumdan bir hafta once agdaya gitmistim 40 im ciktiginda da gittim dikislere destek vererek yaptırdım ama simdi gidemedigim icin jilet vurdum agda yapamiyorum gobegim hala duruyor goremiyorum eldiven le alayim dedim canim tatli geliyor

Jilet maalesef diğerleri erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…