sezeryan sonrası kıl tüy işleri deneyimlilerden yardımmmmmmmmm lütfen !!

ceyda13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
3
0
merhaba arkadaşlar,

ben 30 gün önce sezeryanla doğum yaptım. malum alt bölge iyice uzadı ve rahatsız etmeye başladı. siz kaçıncı gün temizliğe başladınız ? ve hangi yöntemle ? epilasyon aletiylemi ağdaylamı jiletlemi? deneyimlerinizi yazarsınız seviniirm. kimseye soramıyorum da. ağdaya cesaret edemiyorum ama jilet yada braun epilasyon aletiyle tecrübe eden varmı? dikişe zararı olurmu bu saatten sonra?? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

ya kızlar doğum yapan bir sürü arkadaş var burda. tecrübesi olanlar var. neden kimse cevap yazmıyo ? biran önce faliyete geçmek istiyorum çünkü. nolur tecrübe edenler yazarsa çook sevinirim

valla ben de agdamı bu salı yaptırdım 8ıne kadar dogumum olacak sımdıden agda ısını dusunuyorum dogum sonrası. hazır alısmısken agdaya devam etmek ıstıyorum :92:

ben sezeryan yerime değdirmeden doğumdan 20 gün sonra epilasyon aletimle yapmıştım.niye sorun olsunki oraya değdirmeyeceksin sonuçta.jilet hiç kullanmam çok kötü.

doğumdan 2 gün önce ağda yapmıştırmış lohusa dönemim bitince tekrar gittim kesi bölgemin yakınına dokundurmadım bence jilet yapma

doğumdan 1 gün önce yapytırmıştım 40 dr muayene olmak için mecburen yaptırdım :KK69:

arkadaşlar bende sezaryen oldum 40ım çıktıktan iki hafta sonra ağdaya gittim.hiç bi sorunda olmadı.sadece sezaryen yerine yakın kısmı alırken kuafor elimle dikişlerimi desteklememi söyledi okadar.hiç korkacak birşey yok.

Son düzenleme:
ne güzel hanımlar imrendim valla...
ben doğum yapalı 3,5 ay oldu hala ağdaya gidemedim, normal doğum yapmama rağmen 40ım çıkınca gidecektim aksilik çıktı gidemedim, tüylerin b oyunu kısalttım falan derken artık en sonunda maaaaleseeef jilet bkullandım, şimdi ilk reglimi oldum ve bitince soluğu ağdacımda almak istiyorum nasipse...
bence hiiç sorun olmaz...:KK30:

ne kadar az kişi yazmış, halbuki bir çoğumuz bu süreçten geçtik ve verdiğimiz bilgiler başkalarına yol gösterici olur. ben bugün yani 34. günümde epilasyon aleti kullandım hemde dikişin üstüne de kullandım yavaş yavaş denedim . zaten acımıyo çünkü uyuşukluk hissi var o bölgede. çok şükür bişey olmadı. ben deneyimimi yazdım keşke birileri de yazıp bana bu konuda yardımcı olsaydı.yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Valla kızlar 40ım çıkar çıkmaz epilasyon aleti ve eldivenle aldım hiçte sorun olmadı çok şükür:82::82::82:

bende agdadan kaynakli iltihap oldu,tuyler incelerek ciktigindan dikis yerinden tam cikamadi ve batik gibi bir durum olustu,akabinde ilacla ve lazerle tedavi gerekti.Ben bu yuzden riske atmayin jilet atin dedim,elbette her bunye ve kil yapisi da farkli,mesela canin acimasi degil daha ciddi saglik sorunlari olusmasi.Saglicakla.

merhaba arkadaşlar,

ben 30 gün önce sezeryanla doğum yaptım. malum alt bölge iyice uzadı ve rahatsız etmeye başladı. siz kaçıncı gün temizliğe başladınız ? ve hangi yöntemle ? epilasyon aletiylemi ağdaylamı jiletlemi? deneyimlerinizi yazarsınız seviniirm. kimseye soramıyorum da. ağdaya cesaret edemiyorum ama jilet yada braun epilasyon aletiyle tecrübe eden varmı? dikişe zararı olurmu bu saatten sonra?? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

canım ben 45.gün kuaföre gidip sir oldum bende senin gibi aynı sorumu yaşadım acaba dikişe zarar verirmi diye hiç bir şey olmadı lütfen korkma rahat ol ben çok araştırdım çünkü bu konuda pimpirikliyimde azıcık

merhaba arkadaşlar,

Ben de kimseye soramadım ben jileti kullandım doğumdan 15 gün sonra yavaş yavaş yaparsanız bir sıkıntı olmaz:) ben de cesaretimi toplayıp yaptım hiç de acımadı:)

ay hakkaaat lohusayken napıyonuz 40 gün boyunca öyle uzuyor mu :KK43:

cesaretine bağlı bide doğma giderken ağda yaptırdınmı 40 günde çokda uzamıyo tabi cesaretin ve kanamana göre jilet epilasyon aleti ağda ve aklına gelen gelmeyenher şekilde kullanabilirsin ben diişimin etrafını eldivenle geri kalan kısmı ağda kullandım 30 günlüktü

benım dogum sonrası kanamam baya uzun sürdügü için jilet yapmak zorunda kaldım bırkac kere. sonra 2 aylıktı agda yaptırdım, sorun olmadı.

ben doğumdan 3,5 hafta sonra doktorumun da izniyle kuaföre gidip sir ağda yaptırdım. hiç acımadı. dikişlerime de zarar vermedi. zaten doğumdan önceki son ağdamı da doğumdan sadece 1 gün önce yaptırmıştım. çok az uzamıştı.

bende 28 gunlukken agad yaptırdım bı problem olmadı.olmuyorda merak etmeyın 40 beklemeye gerek yok bence,

X