sezeryan sonrasi karin sisligi

maffsydney

Minik kuzum hoşgeldin hayatımıza
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
46
23
Sali gunu sezeryan oldum. 67 kilo ile hamile kaldim 80 kg ile doguma girdim. Dun eve gelip tartildim 68 kg idim. Bebegim 2480 dogdu. Hastanede bide kilo almisim. Ne zaman iner bu karnim. En az 6 aylik gibi duruyor.

Geçmiş olsun kardeşim.
Ben 72 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittim.
Eve geldiğimde 86 civarıydım.

Karnım evet aynen kocaman ve jöle gibi lıngır lıngırdı :)
Bi hafta içinde epey indi ama elbette hala jöle gibiydi.
İki haftanın sonunda 12 kilom gitmişti ve karnımın şişliği epey bi inmişti.

Ben yakın bi gelecekte dümdüz bi karnım olmasını beklemiyorum aşıkçası. Zayıflasam da bu sezeryan göneği kalacak biraz gibi. Spor yapmaya vakit bulursam geçecek ancak.

Allah yardımcın olsun...

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yuregime su serpildi gercekten. Estetik kaygilarim yok ama kendi isimi kendim yapmak istiyorum artik. O yuzden acele ediyorum.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yuregime su serpildi gercekten. Estetik kaygilarim yok ama kendi isimi kendim yapmak istiyorum artik. O yuzden acele ediyorum.

Elbette herkesin bünyesi farklıdır, ben sezeryan sonrasi 3.gün kendi isimi kendim yapmaya zorladım kendimi. Bunda psikolojik etmenler de vardı tabi.

Size de kolaylıklar dilerim.

Bende 55 ile hamile kaldim 70 kg ile doguma girdim.dogumdan bir hafta sonra tartildim 58 kiloydum.ama o gobek yok mu o gobek gitmiyor gidecegede benzemiyor.firsat buldukca mekik cekiyorum. karni iyi toparliyormus oyle duydum.umarim gobisler gider

Sali gunu sezeryan oldum. 67 kilo ile hamile kaldim 80 kg ile doguma girdim. Dun eve gelip tartildim 68 kg idim. Bebegim 2480 dogdu. Hastanede bide kilo almisim. Ne zaman iner bu karnim. En az 6 aylik gibi duruyor.
Merhaba canım cabucak eski kilona donmussun bende 1 ay önce doğum yaptm aynen benim karnımda 6 aylik gibiydi hatta doktora karnımda bişeyi unuttunut falan dedim o dereceydi ama iki üç haftaya indi karnim sizinde öyle olur içerde gaz olduğu için karın sis oluyo emzirdikce iniyor bol su için kendi işleriniZi yapmayada bi 15 gün sonra başlıyo insan ama ilk 40 gün kendinize dikkat edin dikişler açısından ondan sonrası daha kolay olur sağlıkla kalin

Kizlar sezeryan la doğum yaptım 40 gün sonra hasta oldum şuan adetim den ,15 gün geçti böyle bi durum yaşayan varmı aranızda

Merhaba, ben de aynı durumdayım nasıl oldunuz toparladınız mı merak ettim

Kirkimiz doldu iki gun once su an 3kilo fazlam var. Karnim biraz var. Ama isimi kendim yapabiliyorum. Epey toparladim diyebilirim. Sabir gerekiyor. Birde bol maydanoz yedim ve emzirirken cok asiri terliyordum. O sekilde verdim kilomu.

55 le hamile kaldim 80 le doguma gittim 10 gun sonra tartildigimda 78 kiloydum 3750 bebek dogdu ustune birde kilo almistim aslinda kilo değilmiş sislik olmus suan dogum yapali 3 ay oldu ve 65 kiloyum 15 i gitti 10 kilom kaldi gobus hic gidecek gibi durmuyor emzirdikce werirsin diyorlar bekliyorum yedigime cokcdikkat etmiyorum sadece ekmek yememeye calisiyorum suan onceligim sutum bebegimin doymasi

gebelıgımde 10 kılo almıstım dogumla bırlıkte 4 kılo gıttı emzırınce zaten kılolar klamıyor sezeryanda gobek kalmasın dıyosanız dogumdan sonra hemen kum torbası koydurun ben oyle yaptım suan hıc gobegım yok :)))

Bende agustosta dogum yaptm 18kilo almstm sadece 8kilosu gitti suan 10kili fazlan ve 6aylik gibi bi karnim var kum torbasini nasi kullandiniz bazen karnimda gaz biriktgini hissediyorum ama sureklide gaz olur mu kimisinin gobegi yumuşak kilo gobegi gibi benimki hala dogum yapacak gbi duruyor canim cok sıkılıyor rejimde yapmiyorum bebegim emiyor

sezeryanmı oldunuz? eger oyleyse suan cok erken kılo vermek ıcın emzırıyosan zaten verırsın cabucak sabırlı ol karın sıslıgı ıner zamanla.. sonrada sıkı spor yapmalısın. ıstersen sporda yardımcı olurum kısısel kocluk yapıyorum zaten.

hic takma kafana. Korse kullan tek tavsiyem bi sure. Ve emziriyosan zaten hizlica kilo verirsin. Egzersiz tabi olayi hizlandirir. Bebegim 3 aylik ve ben eski kiloma dondum su an. Hem sen dogumda da baya kilo vermissin daha cabuk toparlarsin

bende gebelik sırasında 15 kilo aldım sezeryanla doğum yptım. başlangıçta çok kötü bi göbek vardı evet. korse giydim bi süre. onun dışında hiç bi egzersiz yapmadım. Veeee 6 ay oldu doğum ypalı şu an 1 kilo fazlam var göbek de hiç kalmadı:) genlerime teşekkür etmeliyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…