- 10 Ekim 2012
- 46
- 23
-
- Konu Sahibi maffsydney
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yuregime su serpildi gercekten. Estetik kaygilarim yok ama kendi isimi kendim yapmak istiyorum artik. O yuzden acele ediyorum.
Merhaba canım cabucak eski kilona donmussun bende 1 ay önce doğum yaptm aynen benim karnımda 6 aylik gibiydi hatta doktora karnımda bişeyi unuttunut falan dedim o dereceydi ama iki üç haftaya indi karnim sizinde öyle olur içerde gaz olduğu için karın sis oluyo emzirdikce iniyor bol su için kendi işleriniZi yapmayada bi 15 gün sonra başlıyo insan ama ilk 40 gün kendinize dikkat edin dikişler açısından ondan sonrası daha kolay olur sağlıkla kalinSali gunu sezeryan oldum. 67 kilo ile hamile kaldim 80 kg ile doguma girdim. Dun eve gelip tartildim 68 kg idim. Bebegim 2480 dogdu. Hastanede bide kilo almisim. Ne zaman iner bu karnim. En az 6 aylik gibi duruyor.
Sali gunu sezeryan oldum. 67 kilo ile hamile kaldim 80 kg ile doguma girdim. Dun eve gelip tartildim 68 kg idim. Bebegim 2480 dogdu. Hastanede bide kilo almisim. Ne zaman iner bu karnim. En az 6 aylik gibi duruyor.
Bende agustosta dogum yaptm 18kilo almstm sadece 8kilosu gitti suan 10kili fazlan ve 6aylik gibi bi karnim var kum torbasini nasi kullandiniz bazen karnimda gaz biriktgini hissediyorum ama sureklide gaz olur mu kimisinin gobegi yumuşak kilo gobegi gibi benimki hala dogum yapacak gbi duruyor canim cok sıkılıyor rejimde yapmiyorum bebegim emiyorgebelıgımde 10 kılo almıstım dogumla bırlıkte 4 kılo gıttı emzırınce zaten kılolar klamıyor sezeryanda gobek kalmasın dıyosanız dogumdan sonra hemen kum torbası koydurun ben oyle yaptım suan hıc gobegım yok :)))
hic takma kafana. Korse kullan tek tavsiyem bi sure. Ve emziriyosan zaten hizlica kilo verirsin. Egzersiz tabi olayi hizlandirir. Bebegim 3 aylik ve ben eski kiloma dondum su an. Hem sen dogumda da baya kilo vermissin daha cabuk toparlarsinSali gunu sezeryan oldum. 67 kilo ile hamile kaldim 80 kg ile doguma girdim. Dun eve gelip tartildim 68 kg idim. Bebegim 2480 dogdu. Hastanede bide kilo almisim. Ne zaman iner bu karnim. En az 6 aylik gibi duruyor.