Premature Bebekler sezeryan sonrası kanamam yok

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

gunestrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
94
1
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar 14 gün önce 29 haftalıkken oğlum sezeryanla alındı. şu an yoğun bakımda. çok zor günler yaşıyorum. kafama takılan bişey oldu. ilk 2-3 gün birer damla şeklinde kanama oldu yani olmadı sayılır. bir daha da olmadı. bugün doktorumu arayıp sorduğumda sezeryan sonrası kanama olmaması normal bir durum bu bir problem değil dedi. saatlerdir bu sitede araştırıyorum böyle bir durum yaşayana rastlamadım. zaten çok zor durumdayım. birde bu kafama takılınca çok bunaldım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

geçmiş olsun.inşallah bebeğinde en kısa zamanda iyileşir.bende sezeryanla doğum yaptım.oğlum zamanında doğdu.kanamamda oldu.hemde ilk günler hasta bezi kullandım o kadar yoğundu.bebeğin erken doğduğu için mi oldu bilmiyorum.benim 40 gün kanamam oldu yani.ilk hafta en yoğundu.sonrada normal adet gibi oldu.ped kullandım.ilk defa sezeryanda kanama olmayabilir dendiğini duydum.başka bir doktorada danış.

çok tesekkür ederim tüm dileklerim dualarım oğlum için.bende daha önce böyle birsey duymadım korkuyorum o yüzden. başka doktora sormak en iyisi olacak galiba. tesekkürler.

geçmiş olsun bebeğine sağlıkla kavuş inşaallah, bende 26- ve 27 haftalık 2 defa sezeryanla doğum yaptım ikisinde de kananam çok oldu, ilk hafta yoğundu diğer haftalar adet gibi idi hatta lohusalığımın sonunda da adet oldum 2 sinde de,kanamanın olması lazım bence sen bir kontrole git, bende ilk 3 gün hasta bezi kullandım hatta

doktorun dediği doğru bende sezeryan oldum hiç kanamam olmadı diyebilirim 1 yıl oldu benim

bende sezeryanla doğum yaptım,42 gün falan sürdü kanamam ilk günler arkadaşalrın dediği gibi hasta bezi bile kullandım sonra kesildi tekrar geldi bikaç gün gelmediğide oldu ama görümcem 2 yıl önce sezeryanla yaptığında en fazla15 gün kanaması oldu ve kesildi oyüzden normal diye düşünüyorum bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…