Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben sezaryan doğum yapalı 66 gün oldu.kanamam 40 gün sürdü.arkasindan durdu.5 gün sonra tekrar başladı 10 gün sürdü yine durdu.Bu sefer dün tekrardan kanama başladı normal mi bu durum ??
Merhaba arkadaşlar ben sezaryan doğum yapalı 66 gün oldu.kanamam 40 gün sürdü.arkasindan durdu.5 gün sonra tekrar başladı 10 gün sürdü yine durdu.Bu sefer dün tekrardan kanama başladı normal mi bu durum ??
Bu doktorunuza soracaginiz bir soru. Kii doktorunuz bile muayene etmeden cevap vermez normal olabilir de normal olmayabilir de. Birisinde bu durum normaldir başka birinde anormal zaten 40 iniz çıktıktan sonra muayene olmanız lazımdı oldunuz mu
Bu doktorunuza soracaginiz bir soru. Kii doktorunuz bile muayene etmeden cevap vermez normal olabilir de normal olmayabilir de. Birisinde bu durum normaldir başka birinde anormal zaten 40 iniz çıktıktan sonra muayene olmanız lazımdı oldunuz mu
Benim de öyle olmuştu. 60 gün kadar sürdü bu şekilde. Doktora da gidemedim açıkçası. Ama sizin imkanınız varsa gidin tabi. Adet de olmuş olabilirsiniz. Bazı kişilerde lohusalığın hemen ardından adet başlayabiliyor.