Sezeryan Sonrası İltihap:((((

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
20 gün önce spinal sezeryan oldum. Herşey çok iyi gitti bir haftada toparlandım hayatıma döndüm
ama son günlerde kesi yeri
m sızlamaya acımaya başladı ourup kalkmak güçleşti derken doktora gittim
kan tahlili yapıldı, crp 40 çıktı :((( yani iltihab oluşmuş
bu sabah da dikişin orta kısmında sarı br birikintiye rastladım iç taraftan

antibiyotik kullanıyorum

moralim o kadar bozuk ki ağlayasım var sürekli
zaten kendi isteğimle sezeryan olmamıştım böyle bir problem olunca da bunalıma girdim nerdeyse
dikişlerim tekrardan açılmak zorunda kalırsa naparım ben ya bişey yaşayan var mı arkadaşlar

şu iltihab ilaçla geçiyor mu?

aynı şeyi ablam yaşadı canım ama daha ağırını 1 hafta sonra dikiş yerinin kenarından fışkırarak çıkmaya başladı havluyla hastahaneye yetiştirdiler iltehap kokulu ve koyu sarıydı hastahanede diren taktılar en az 2 litreye yakın irin akmış yarasından 3 gün hastahanede yattı baya güçlü antibiyotikler kullandı doktor allahtan dışa akmış dedi içe aksa allah korusun kana karışıp ölüme bile yol açıyormuş allah korudu eğer akıyorsa kafana takma doktorun verdiği ilaçları sakın ihmal etme ablamın durumu daha ağır bir durumdu onu belirteyim sakın korkma ama böyle durumlar olabiliyor ne yazık ki sezeryanda benimde ikinci hamileliğim ve sezeryan olucam bunda da arada bende endişeleniyorum.:26:

geçmiş olsun
benimki akmıyor, sadece birikmiş, derimin üstünden gözüküyor
bir de şişti
içe akıyor olabilir mi yani:53:

moralim o kadar bozuk ki sütüm bile azaldı iki gündür

geçmiş olsun
benimki akmıyor, sadece birikmiş, derimin üstünden gözüküyor
bir de şişti
içe akıyor olabilir mi yani:53:

moralim o kadar bozuk ki sütüm bile azaldı iki gündür

beni ablam enfeksiyon kapmıştı hastahaneden yada kullanılan malzemeden nedenini araştırmadılar o anki moralle ama dikişin iltehabı değildi enfeksiyondu senin ki dikişlerinde sanırım onun dışardan hiçbir belirtisi yoktu o akıntı olmasa dersin hiçbir sorun yok zaten doğumdan sonra kontrolode gitti gayet iyi görünüyordu dikişleri boşuna moralini bozma baştannda dedim onun durumu daha ağırdı diye sen ilaçlarını ihmal etme birde kontrolünü çok fazla kafana takma sakın sonuşta normal doğumda atılan kesi dikişleride mikrop kapabiliyor...

benim iltihabım iyileşti zaten canım
antibiyotik kullandım kurudu
çok korkmuştum kötü bişey olacak diye
olmadı çok şükür

Back