- 4 Aralık 2020
- 66
- 36
- 34
- Konu Sahibi lilyumfoki
Herkese merhabalar şu anda çok morale ihtiyacım var umarım aranızda yaşayanlar vardır. Bebegimi kromozom bozukluğu sebebiyle kaybettim ve sezeryan ile tıbbi tahliye gerçekleşti. Beş gün önce ameliyat oldum ameliyattan sonra idrara çıkabiliyordum. Sondayı çıkartıklarında hiçbir sorun yaşamamıştım. Eve döndük dördüncü günün gecesi idrara çıkamamaya başladım. Gitgide sancım arttı artık dayanamayacağım bir sancı çekmeye başladım sanki doğum sancısı gibiydi. Zar zor birkaç saat dayandım ilaç aldıysam da etki etmedi acile geldik mesane glovu diyerek geçici sonda ile boşalttılar çok rahatladım gene eve döndüm. Daha sonra 1 2 kere daha idrara çıktım. Fakat sonra yine yapamama, yine aşırı sancı. Zorluyorum acı çeke çeke damla damla geliyor. Sonra bayılcak gibi olunca ameliyat olduğum hastaneye gelip yatış yaptık. Sonda taktılar antibiyotik tesavisi başladı. Spinal Anestezinin 1000/1 de olsa görülen bir yan etkisi dediler ama ameliyattan 5 gün sonra çıkar mıydı? Şimdi sondayı çıkartmak istediler ama biraz daha kalsın diye yalvardım resmen o kadar zorluk çektim ki. Böyle bir sorun yaşayıp iyileşen var mı yalvarırım yardım edin. Sanki kalıcı bir hasarmış gibi çöktüm zaten berbat bir dönemdeyim.