- 20 Nisan 2023
- 12
- 6
- 6
- 30
- Konu Sahibi Eleysa demir
-
neyle korunmuştunuz ozelden yazabilir misiniz? benim de 4 ay olmak uzere bana da doktorum korunun dedi ama olsa bile şimdiki tekniklerimiz gayet güvenilir sıkıntı olusturcagını sanmıoyorum demiştiArkadaşlar merhaba ben 4 ay önce sezeryan la doğum yaptım şimdi yine hamileyim var mı aranızda bu durumu yaşayan sezeryan sonrası hemen hamile kalan zorlu bir süreç mi çok korkuyorum bu arada korunmamıza rağmen oldu
Bende erken doğum yaptım bende bebeğimi kaybettim 42 gün yaşadı canım oğlum rabbim sabır versin size deerken dogumla bir aylık bebeğimi kaybettim.doktor yasımdam dolayı 3 ay korun değil.normal şartlarda 6 ay korunma süresiymiş
allah sabır versin ,çok zor bir sınavmış geçmiyor acısı gülüp hayata devam ediyoruz ama içimiz korBende erken doğum yaptım bende bebeğimi kaybettim 42 gün yaşadı canım oğlum rabbim sabır versin size de
Kaçıncı haftada doğum olduallah sabır versin ,çok zor bir sınavmış geçmiyor acısı gülüp hayata devam ediyoruz ama içimiz kor
28 haftaKaçıncı haftada doğum oldu
Bende 24 haftalık Ken doğum yaptım hiç sarilamadim yavruma ruhsuz bedenine sarıldım rabbim içimizde yanan ateşe su serpsin28 hafta
amin canım allahım sabır versin.resmi kaldı elimde saçlarını okşayabildim ancaBende 24 haftalık Ken doğum yaptım hiç sarilamadim yavruma ruhsuz bedenine sarıldım rabbim içimizde yanan ateşe su serpsin
Keşke bendede böyle hızlı olsaArkadaşlar merhaba ben 4 ay önce sezeryan la doğum yaptım şimdi yine hamileyim var mı aranızda bu durumu yaşayan sezeryan sonrası hemen hamile kalan zorlu bir süreç mi çok korkuyorum bu arada korunmamıza rağmen oldu
Arkadaşlar merhaba ben 4 ay önce sezeryan la doğum yaptım şimdi yine hamileyim var mı aranızda bu durumu yaşayan sezeryan sonrası hemen hamile kalan zorlu bir süreç mi çok korkuyorum bu arada korunmamıza rağmen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?