Sezeryan sonrası hamilelik

Eleysa demir

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
12
6
6
30
Arkadaşlar merhaba ben 4 ay önce sezeryan la doğum yaptım şimdi yine hamileyim var mı aranızda bu durumu yaşayan sezeryan sonrası hemen hamile kalan zorlu bir süreç mi çok korkuyorum bu arada korunmamıza rağmen oldu

Kuzenimin eşi öyle oldu çok şükür sıkıntısı yok

Bana doktorum en az 6 ay korun ondan sonrası çok önemli değil şimdiki sezeryanlar eskisi gibi değil demişti. Muhtemelen bi sorun olmaz ama yine de dikkatli olmak lazım

neyle korunmuştunuz ozelden yazabilir misiniz? benim de 4 ay olmak uzere bana da doktorum korunun dedi ama olsa bile şimdiki tekniklerimiz gayet güvenilir sıkıntı olusturcagını sanmıoyorum demişti

Benim bebeğim de 13 aylık biz korunmayı bıraktık olursa olur kafasındayız sezeryan sonrası doktorum 2 yıl bekleyin demişti ama başka doktorlar da en az 6 ay bekle diyor hatta youtubeda bir Dr 4 ay bekleyin demisti yani hayırlı olsun bebeğiniz korkmayın

Bende sezeryandan tam 4 ay sonra kaza ile hamile kaldım. İlk hamileliğim tüp bebek ile olduğu için normal yoldan kalamam zaten dedim. Allah’ın işi kaldım işte.
Bir kaç doktor çok korkuttu beni. İlerleyen zamanlarda dikişlerin patlayabilir diye. Antalya’da yaşıyorum. Çok naif, iyi bir doktor buldum kendime. İlk doğumumdan bile daha kolay geçti.
Ama hep küçük bebek, hem hamilelik iflahım kesildi.

Keşke bendede böyle hızlı olsa

Ben sezeryan olmadım ama açık rahim ameliyatı oldum miyomlardan dolayı. Doktor en az 5 ay gebelik önermedi rahmin toparlaması için. 4 ay sanki bi tık erken gibi ama bi an önce bi doktora danışmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…