• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası göbüşlerimiz:(:(:(

sabihase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
57
1
86
Konya
arkadaşlar 13 gün önce sezeryanla doğum yaptım. bazıları göbeğine korse takmazsan gitmez böyle kalır diyor normal doğumdan sonra sorılıyormuş herhalde doktorum hiçbir şey demedi korse alıp taksam ameliyat yerime zararı olur mu bilgisi olan lütfen yardım etsin..

bende aldım ama kırkım çıktıktan sonra kullanmaya başladım..
sürekli kullanamıyorum..sıkılıyor insan..
bence kırkını geçir öyle kullan derim ben..

canım bende 20 gün önce sezeryanla doğum yaptım hastaneden geldiğim gün taktım korse hatta dikişlerimin olduğu bölgeye taktım doktorum hem ağrılar için hem göbek için faydası olacağını söyledi gece gündüz hiç çıkarmıyorum korseyi çıkarırsam dikişlerim acıyodu göbeğim de her gün azalıyo zaten doktorum onun göbek değil rahimim olduğunu söyledi rahimimiz ilk başlarda yukarıda duruyomuş sezeryanla doğum yaptığımız için ancak 6 hafta sonra yerine iniyomuş inşllh zamanla kurtulucaz bu göbişlerden:)))

arkadaşlar bende 2buçuk ay önce sezeryanla doğum yaptım .bana korseyi doğumdan 8 saat sonra özel bi korse taktılarr özellikle dikişlerimin üzerine sardılar korseyi çok yararını gördüm bence hiç bi sorun olmaz ...

arkadaşlar kafam karıştı doktorumu arayıp sordum 3aydan önce tavsiye etmiyorum dedi.karın kasları korse içinde iyi çalışamıyor dedi birde ameliyat yerindeki yağ dokusu çukur olurmuş.ne yapsam ki anlamadım korse takmazsam ve göbüşümde gitmezse :(:(:(

korseyi bende düşünüyorum. 39 gün oldu sezeryan olalı. geçenlerde bi mağazaya girdim kıyafet almak için . ordaki kız hamile elbiselerimiz diğer tarafta dedi. acayip sinir oldum. 4 aylık hamile gibi görünüyorum hala.

banada gülhanenin hemşiresi emzirdikçe karnın iner takma yoksa içorganların birbirine yapışır dedi,bir ay oldu biraz indi tabi ama hala var

merhaba bende doğum yapalı 3ay 3 hafta oldu hamilelikte 20 kilo aldım
şimdiye kadar 18 -19 kilo verdim ama göbek var biraz korse takmadım daha doğrusu takamadım taktığım zaman karnım ağrıyodu
moral bozmak istemem ama benim eski kiloma 1 2 kilo kaldı ama basende var göbekte insan doğumdan sonra eski vücuduna dönemio galiba.....

Ben 20 gün önce genel anestizi ile sezeryan oldum ameliyattan 4 gün sonra korse takmaya başladım ameliyat yerime bir zararı olmadı karnım toplandı göbeğimde kalmadı sayılır hatta iyi bile geldi

Back