Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıkıldığım an bu andır, nolur bana ameliyat olacaksın demsinler aynı acıya dayanamamm bir daha(
benimde sezeryan kesi yerimde sağ tarafta fındık büyüklüğünde beze gibi bir şey var, önemseyip doktora bile gitmedim, ne şimdi bu fıtıkmıne acısı var ne ağrısı masum masum duruyor orda:))
Bence bi dr.a gidip muayene olun.sezeryan kesi yerinde ise fitik olma ihtimali yuksek.ameliyat olali ne kadar zaman gecti.agrisi yoksa belki gecici biseyde olabilir.
Ne olursa olsun ameliyati sezeryan gibi zor olmaz.gerci henuz ameliyat olmadim ama:18:
haftaya 8 ay olacak, ağrısı falan yok,orda bi sertlik var başkada birşey yok,
eğer bu fıtıksa, ki inşallah değildir,ama öyleyse ben bununla mutluyum yani :) bir daha gözüm yemez:))
ya benm sezeryan yerimde de zaman zaman batma oluyo ama bi sertlik filan yok 3,5 oldu doğum yapalı.
acaba bu batma normal mi yani çok fazla değil beni etkilemiyo hareketimi ksıtlamıyo ama var işte nadiren de olsa bikaç dk olup geçiyo.
sizinki nasıl bi ağrıydı ve bu fıtık neden oluyo dikiş mi atıyo?
dikişten bağırsak çıkıyo onu bılıyorum da nasıl olur da doğumdan 7-8 ay hatta 1-2 yıl sonra çıkar dikişten bağırsak ya o dikiş kaynamıyo mu aylarca...
merhabalar
uzun zamandır yazamadım.aslında konu başlığını değiştirmem gerek.sezeryan sonrası karında endimetriozis olacak.tekrar teşekkür ederim simlamutlu sayende öğrenmiş oldum
fıtık teşhisinden sonra başka bir doktora gittim.adet zamanlarında ağrı yaptıgını söyleyince endimetriozıisi olabilir dedi.ben mmr çekilmek istedim.bu kitlenin dışında bir tane daha olduğu ortaya cçıktı.o da kas içerisindeymiş.yerini tespit etmek için ve kesin tanı için biyopsi istedi.
ancak benim içime sinmedi.başka bir dra daha gittim o da aynı teşhisi koydu.başka bir dra daha gittim o da aynı şeyleri söyledi.biyopsi yaptırmanın gereksiz olduğu kanısına vardık.başka bir hastanede
mayısın ikinci haftası ameliyat olmaya karar verdim.
canım çok geçmiş olsun yeni gördüm yazını demek endometrium çıkdı bir yardımım dokunduğuna sevindim zaten çok nadiren rastlanılıyormuş işde sezeryanın dezavantajları neyse tekrar geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sanırım
Cok tesekkur ederim.evet ameliyat oldum.. patoloji sonucundada endometrium oldugu kesinlesti.sezeryan gibi buyuk bi ameliyattan sonra bu kolay bi ameliyatmis.hastaneden eve geldikten sonra hic yatmadiminss baska birsey cikmazda bi bicak darbesi daha yemem.umarim buradaki bilgiler benim gibi arastiranlara yardimci olur.
Ameliyat oldunuz mu bende 10 gün önce sezeryan oldum 3 gündür sezeryan dikisinin hafif üstünde şişlik var yatay şekilde. Ameliyata bir daha dayanacak gucum kalmadi çok aci çektimKafam cok karisik bunun alakali fazla bir bilgi bulamadim.ama senin soyledigin mantikli geldi bana.cunku adet donemimde agri oluyor.ne yapsam acaba EMRmi cekilsem?
Merhaba bende de var o şişlik. 28 gün önce dış gebelikten dolayı sezeryan oldum. Şişlik var. Doktora sordum çok yorma kendini fıtık yapar dedi.. psikolojim bozuldu.Ameliyat oldunuz mu bende 10 gün önce sezeryan oldum 3 gündür sezeryan dikisinin hafif üstünde şişlik var yatay şekilde. Ameliyata bir daha dayanacak gucum kalmadi çok aci çektim![]()
Bende gittim doktora ic dikislerin saglam bir sey yok dedijade_12 .!.:Merhaba bende de var o şişlik. 28 gün önce dış gebelikten dolayı sezeryan oldum. Şişlik var. Doktora sordum çok yorma kendini fıtık yapar dedi.. psikolojim bozuldu.![]()
Nasıl anladı acaba. Ben gitmeye korkuyorum yeniden bişey çıkmasın. Artık normal hayata dönebilsem. Birde dış gebeliğin verdiği psikoloji...Bende gittim doktora ic dikislerin saglam bir sey yok dedi
Benim de çok olmasa da arada bir kendini hatirlatiyor. Ben çok hareket ettim ondan sanirim. İlk basta yoktu boyle bir şey. Uzandim elle o yeri muayene etti.Nasıl anladı acaba. Ben gitmeye korkuyorum yeniden bişey çıkmasın. Artık normal hayata dönebilsem. Birde dış gebeliğin verdiği psikoloji...
Benim şiş olan yer ağrıyor ama yaa...