Sezeryan sonrası baş ve boyun ağrısı

elif elif 1545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
65
14
26
Arkadaşlar merhaba ben 3 gün önce lokal anesteziyle sezeryan oldum. Dün hastaneden taburcu oldum. 2 gündür hayatımda yaşamadığım bi baş ağrısı yaşıyorum. Yattığım yerden kalkıp sütü zor veriyorum. Bugün ağrı boynuma vurdu. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

doğumdan hemen sonra kahve ve çikolata tüketilmesi önerilir anestezilerde. bu ağrıları malesef aylarca süren insanlar var 🥲🥲 kahve ve çikolata tüketin. ağrınızı hafifletir 🥲 çok gecmis olsun. bebeğinizii sağlıkla, huzurla büyütmek nasip olsun insallah 🥰

merhaba bende sizin yaşadığınızı yaşamıştım 3 litre su tüketmeye çalışın nescafe ve çikolata işe yarıyor

Merhaba çok geçmiş olsun. Aynı durumu beş sene önce yaşamıştım. Ne kahve ne çikolata ne de verdikleri kafeinli ilaç işe yaramadı. Sinirlere dokunan ve sürekli gezen bir şey vardı sanki. Bunu doktora bu şekilde anlatınca, kas gevşetici ile başka bir ilacı birleştirip enjekte ettiler. İki saat sonra ağrı tamamen geçti. Tabi bu ağrıyı dört gün çektim. Umarım sizin de kısa sürer ve kurtulursunuz.

Arkadaşlar merhaba ben 3 gün önce lokal anesteziyle sezeryan oldum. Dün hastaneden taburcu oldum. 2 gündür hayatımda yaşamadığım bi baş ağrısı yaşıyorum. Yattığım yerden kalkıp sütü zor veriyorum. Bugün ağrı boynuma vurdu. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Yaşadım bn çok kötü bnde yattigim yerden emzirdim çocuğu böyle bı ağrı yok saatlerce agladigimi bilirim baş hemşire bı serum yapti bana Allah razı olsun o adamdan o serumdan sonra kendime geldim ama şuan kulağımda uğultu var bı o geçmedi nasıl gececk bilmiyorum

Bu ağrı gececek hatta bütün agrıların gececek. (Benim baş agrım olmadı zaten anestezinin etkisinden tee ameliyathanede çıktım) Dimdik ayaga eskisi gibi kalkacaksın. Ben 3. Aydan yazıyorum her şey güzel olmaya başladı. Evim mis gibi bebek kokuyor. Bebeğim ağlarken bile o an çocugumun suratından gözleirmi almıyorum çünkü çok hızlı büyüyor. Kendine güzel bak. O zaman çocugunada güzel bakmış olacaksın zaten. ♥️♥️

Ayy onu bn çok kötüsünü yaşadım çocuğu kalkıp emziremezdim hayatımda yaşadığım en kotu baş agrisiydi doğum yaptığım yere gidip anestesi doktoruyla bile görüştüm bana calpol serum yapmislardi ama bı gram bile hafiflememisti sonrasında başka bı hastanede tanıdığım biri sayesinde bı çözüm bulduk beni baş hemsireyle gorusturdu durumu anlattım bana büyük bı serum yaptılar ama içine ağır ilaçlar kattı hatta kalkıp yurudugum de başım dönmüştü eve geldim bı uyudum o serumdan sonra baş ağrım geçti Allah razı olsun o bashemsireden hala dua ederim yani onun sayesinde geçti basim

Merhaba ben belden aşağı uyuşturma şeklinde sezeryan oldum o baş dönmesi tam 5 gün hayatımı mahvetti kahve içmeyi önerdiler sinirsel bir durum bazı kişilerde çok olurmuş bende de oldu

X