sezeryan sonrası ağrı

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
selam kızlar.8 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım.çok şükür spinalin hiçbir yan etkisini görmedim.herşey yolunda gitti.artık ayaklandımda.fakat şöle bi sıkıntım var.yatarak yada ayaktayken karnımın sağ ve sol boşluklarında acı hissediorum.bu neyın acısıdır.az çok gaz problemım de var.tecrubelilerden yardım istiyorum =(

Geçmiş olsun canım...Ben de epidural ile sezaryan doğum yaptım....Doğumdan sonra ilk 1 hafta bayağ zor geçiyor bilirsin sen de...Benim karnımda çok acımıştı ama kesilen derinin en uçları yani sağ ve sol yanları çok acı vermişti bana senin de öyle bir şey mi.....?
Doğumu gerçekleştiren doktoruna kontrole gittiğinde sor istersen...Bir de şu dönemler de bebeğinden başka bir şey alıp kucaklama ama bol bol evde yürü ameliyat yerin esnekliğini kaybetmesin...
Bebişini de güle güle büyüt....:emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

evet evet aynen sağ ve sol yanlarım acıo onun harıcınde dıkış agrısı falan değil.dediğin gibi bebek haricinde hiç bir şey kaldırmıyorum.inşallah bir an önce gecer =))

Arkadaslar bende aynı sekilde dogum yaptım 50 gun oldu ve ağrım vardı minoset ic dedi doktor birde korse git sıkı tutsun karnını dedi biraz zor oldu ama giydim ve cok rahat ettim öneririm sizede ben 1.haftadan itibaren giydim.

tatlım amerıkan bezı bagla göbuşe ben doğumdan 3 saat sonra başladım takmaya faydasını görursun cok

canım ben de temmuzda spinal sezeryanla doğum yaptım.dediğin gibi ağrılarım oldu.10 gün sonra hiçbişeyim kalmamıştı.endişelenme.bir de iç organlar yerlerine yerleştikleri içinkarın boşluğunda ağrı olması normalmiş.

Slm.bende spinal le dogum yaptım.dogumdan sonrada sık sik kisa yuruyusler yaptim.hastanede verdikleri ağrı kesici çok güçlüydü.eve gelince içmem için dr minoset verdi baktim olacak gb değil hastanede kullandıkları ilacı alayım dedim bende parol aldım o iyi geldi.çok fazla kullanmadim, geçti zaten.birde korse kullandim gerçekten ise yarıyor. Şimdi sadece üç kısımları sanciyor bazen.dikislerin iki cm kadar ustundede hissiz lik var dr geçmez o dedi sizdede var mi

Slm.bende spinal le dogum yaptım.dogumdan sonrada sık sik kisa yuruyusler yaptim.hastanede verdikleri ağrı kesici çok güçlüydü.eve gelince içmem için dr minoset verdi baktim olacak gb değil hastanede kullandıkları ilacı alayım dedim bende parol aldım o iyi geldi.çok fazla kullanmadim, geçti zaten.birde korse kullandim gerçekten ise yarıyor. Şimdi sadece üç kısımları sanciyor bazen.dikislerin iki cm kadar ustundede hissiz lik var dr geçmez o dedi sizdede var mi

Bende hissetmiyorum dikişlerimin oldugu kısmı ama arada kasiniyo hala :(

Back