Sezeryan sonrası ağda

kuzeyisiklari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
14
2
1
Kızlar sezeryan olalı 2 ay oldu fakat ben hala ağda yaptırmaya korkuyorum sadece birkaç kez jiletle aldım ama ağda yaptırmak istiyorum ne kadar süre sonra yaptırmalıyım sizce

Ben 5.5 ay sonra yaptırmıştım korka korka ama hiç korktuğum gibi olmadı. Daha hızlı ve rahat temizlendim. Kendimi kastığımla kaldım. Hiçbir sıkıntı olmuyor

Dikişiniz iyileştiyse zaten uyuşukluk oluyor acı bile hissetmiyorsunuz.pskolojik yani.bir defa yaparsanız fark edersiniz.geçmiş olsun

sanki dikiş yerlerim yandı gibi hissettim ama psikolojik mi bilmiyorum. çünkü herkes çok daha erken ağda yaptırmaya başlıyor :/

Sezeryandan 2 ay sonra agda yaptırdım. Korkarak gitmiştim ama korkulacak bisey yokmuş kendi açımdan. Sonrada yine devamlı olarak gidiyorum. Bir problem yaşamadım ama herkeste farklılık gosterebilir

ben epilatorle aldım hep ve ameliyat eldiveniyle. korkulacak hiç bişey yok inan. 40 ım cıktı öyle yaptım

Doktoruma sorup 38.gün yaptırtmıştım.
Açıkçası bir problem yaşamadım.
Zaten doktorum da gayet rahat bir şekilde lazer de yaptırabilirsin ağda da diyince normalde kuruntulu biri olmama rağmen hiç endişe bile yapmadım.

2 ay sonra kendim yapmıştım. Ama sanirim bir kova dolusu terlesmisimdir yaparken. Stresten .. bir sey olur korkusuyla.. ama başarmıştım: )

sezeryanden 5buçuk ay sonra gittim, sanırım hala uyuşuğum öncekilere göre daha az acıdı :)

kendimi anca ikna ettim psikolojik olarak

Daha lohusayken ağda yaptırdım bişi olmadı. 5 aylıkken lazere de başladım.
Bir sorun yok şükür.

Canim bunu sormamissin ama agdayi genital bolgeye hic tavsiye etmiyorum hem karartiyor hem de cekistirdigi icin sarkma yapar. Baska temizlik yontemi dusunmez misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…