Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan sonrası hamilelik
- Konu Sahibi sryzgn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.746
- 8.329
- 113
- 28
Hamileliği zor geçti mi pekibi arkadasim yasadı. 39.haftada ölü doğum yaptı sezaryen ile. 4 ay kadar sonra hamile kaldı tekrar ama doktoru çok kızmıştı. sürekli sıkı takip altındaydı ama şükür ki sağlıklı bir kızı oldu
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Başınız sağolsun. Allah yerini doldursun inşallah.
Bende erken menopoz sorunu var. Temmuzda doğum yaptım. Bebeğim 6 ayı doldurunca doktorum korunmasız ilişkiye başlayabilirsin biz dikişimize güveniyoruz dedi. Bu arada kan tahlillerimi falan yaptırdım. Ayrıntılı jinekolojik muayene mi oldum. Smear verdim vs. Beslenmemi de ona göre düzenledim 1 aydır falan.
Bende erken menopoz sorunu var. Temmuzda doğum yaptım. Bebeğim 6 ayı doldurunca doktorum korunmasız ilişkiye başlayabilirsin biz dikişimize güveniyoruz dedi. Bu arada kan tahlillerimi falan yaptırdım. Ayrıntılı jinekolojik muayene mi oldum. Smear verdim vs. Beslenmemi de ona göre düzenledim 1 aydır falan.
- 6 Temmuz 2023
- 5.907
- 23.286
- 268
Doktoru neden dinlemiyorsunuz?Merhaba ikiz gebelik yaşadım 24. Haftada kaybettim maalesef 3 ay oldu tekrar gebelik düşünüyorum doktorum 8 ay 1 sene beklemem gerektiğini söyledi ama aranızda sezeryandan 4 5 ay sonra gebe kalan var mı ne gibi sorunlar yaşadınız
Bir kayıp bir ameliyat geçirmişsin biraz dinlensen olmaz mı
Hemen bugün hamile kalıcam demedim ki sadece merak ettim içimde ne yaşadığımı siz bilemezsiniz evet dinlenmem lazım zaten dinlenicem çevremden ben sezeryandan sonra kısa zaman da kaldım diyen insanlar olduğu için bu durumu yaşayan var mı diye sormak istedimDoktoru neden dinlemiyorsunuz?
Bir kayıp bir ameliyat geçirmişsin biraz dinlensen olmaz mı
- 6 Mart 2024
- 9.746
- 8.329
- 113
- 28
psikolojik olarak zorlandı çok. o dönemde terapi gördü. ama sağlıklı ilerledi gebeliği. zaten önlem olarak doktoru kan sulandırıcı kullandırmıştı gebelik boyunca. ama sükür bi sağlık sorunu çıkmadı. sonucta önerilen bir durum değil. bu kadar stresle gebelik gecirmek zor zaten bir de onda bir sorun olmadı diye herkeste aynı olacak diye bir durum da yok. dediğim gibi ilk gebeliğini öğrendiğinde doktoru çok tepki vermisti. istenmeyen bir durumdu yani. doktoru ona en az 2 yıl korunmasını söylemisti.Hamileliği zor geçti mi peki
Amin Allah razı olsun dikişiniz yapıştırma dikiş miydi yoksa bu 1 hafta sonra alınan dikişlerden miydi ben çarşamba günü gidicem bakalım doktorum ne diyicek doğumda çok kan kaybettim dahiliyeye randevu aldım önce kanımı değerlerimi düzelticem sonra beslenmemi eğer hamile kalırsanız süreci benimle paylaşır mısınız 1 sene dolmadan hamile kalınca çok zor geçiyo diyolar hamilelik için doktorunuz size bilgi verdi miBaşınız sağolsun. Allah yerini doldursun inşallah.
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Biz de 2 ay sonra net konuşucaz üstün körü konuştuk. Dikişlerim yapıştırmaAmin Allah razı olsun dikişiniz yapıştırma dikiş miydi yoksa bu 1 hafta sonra alınan dikişlerden miydi ben çarşamba günü gidicem bakalım doktorum ne diyicek doğumda çok kan kaybettim dahiliyeye randevu aldım önce kanımı değerlerimi düzelticem sonra beslenmemi eğer hamile kalırsanız süreci benimle paylaşır mısınız 1 sene dolmadan hamile kalınca çok zor geçiyo diyolar hamilelik için doktorunuz size bilgi verdi mi