Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesisezeryan olanlar lütfen bir bakın.....
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 4 buçuk ay önce doğum yaptım...dopumdan sonra karnın sarılması gerekiyormuşlben yapmadım onu..şu anda göbeğim çok fazla...napacağımı şaşırdım.sezeryanlılar göbek sarar mı?
doğumdan hemen sonra sarmak iyi değil diye duymuştum ben o yüzden sarmadım. şu an biraz göbeğim var ama öncedende vardı biraz göbeğim zaten. çocuk peşinde koşmak dışında spor yapamıyorum malesef. ama sen 1 ay sonra sıkı bir spora başlasan iyi olur.
ben de kullanamam korse falan. daral geliyor bir saatten sonra kaydirigubbakcemile3 hatta mekik aletleri var onlarla yaparsanız 15dk nızı alıyor sadece. hiç aksatmadan yapmanızı tavsiye ederim yerimseniben
ben sonbaharda doğum yapmıştım
bir sıkıntı da hissetmem bu anlamda ve giydim korse fakat yine de göbeğim sarkık düşünün artık :kedi:
demekki korse de kurtarmayabiliyor..
sezeryan olanların korse takmasını veya sarmasını tavsiye etmiyorlar.. bende hiç sarmadım.. Öncedende vardı biraz göbek biraz daha eklendi.. Şu mekik çekme işine başlasam iyi olur aslında...
kızlar 4 buçuk ay önce doğum yaptım...dopumdan sonra karnın sarılması gerekiyormuşlben yapmadım onu..şu anda göbeğim çok fazla...napacağımı şaşırdım.sezeryanlılar göbek sarar mı?
bende sezeryanla dogum yapmistim.doktor bana da korse falan giyme dedi kat kat yara göbek ya.ama haziran topiginde almanyadan bir arkads var.sezeryan oldu ve ikinci gün korse taktirmis doktoru.bende sasirdim.nasil olur diye.daha 3 ay olmadi dogum yapali ve göbegnin toplanip sikilastigini söylüyor.bende bu gittigimde doktoruma sorcam.ertesi gün korse takcam diye.zaten o korseler normal ic camasiri gibi olmuyor.sadece karnin bölgesini sariyorsun.her ameliyatta veriyorlar ona benzer korse.olmadi kendim alip takcam.
sezeryanla bi ilgisi yok
10. günümde ten marka sezeryan korsesi taktım o fazla sıkmıyor
ama toparlıyor
iyice düzelince çok daha sert korselere geçtim
ama korsenin içinde eliniz rahat giriyosa ve siz hiç kasılmıyosanız boşuna takmayın
korse dediğinizde kalıp gibi kalıcaksınız aslında
oğlumda o yaz sıcağında gebere gebere takmıştım
hatta inanılmaz yaramaz bi bebekti
2 ayda 19 kilo vermiştim ama kızlıktan kalan göbeğim bile gitti korse sayesinde
ben anne olamadım henüz ama yakın tarihte ablam doğum yaptı kendiside sağlıkçı sezeryanda karın sarılmazmış rahimde yapışıklık yaparmış bende ondan duymuştum ablam hiç sarmadı
bana sezeryanın ertesi gunu hastanede taktılar..40ım cıkana kadar hatta 3 ay aralıksız taktım..ama karnım 6.ayımda adet olduktan sonra toparlanmaya basladı..o asagıya sarkma icin vichy lipostrech oneririm..birde 6 ayın dolunca callanetics karın egzersizlerini yap, slim in 6 pack egzersizlerini yap, toparlanıo
bende sarmadım ama emzirme bodysi almıştım göbek kısmı çift kat penyeydi ve sıkıydı çok rahat etmiştim ....şimdide arada yarım mekik çekiyorum ve step ..artı masaj birde X-tra jel kullanıyorum çok işe yaradı...
göbek işi birazda yapıyla lakalı sanırım...
bende sarmadım ama emzirme bodysi almıştım göbek kısmı çift kat penyeydi ve sıkıydı çok rahat etmiştim ....şimdide arada yarım mekik çekiyorum ve step ..artı masaj birde X-tra jel kullanıyorum çok işe yaradı...
göbek işi birazda yapıyla lakalı sanırım...
canım şu x-tra jeli ben de kullanmak istiyorum ama emzirenler için uygun değil yazıyor sen emzirmiyomusun ?
bu arada sezeryan yapanlar hiç üzülmesin ben normal doğum yaptım ama 5.ay oldu göbeğim yeni yeni inmeye başladı biraz da içime çekiyorum yürürken alışkanlık oldu.bende çok sıkıntılıyım korse falan takamıyorum baştan taksaydım bu göbek de kalmıcaktı belki .
ama çok takmıyorum sonuçta kocaman bir bebek çıktı ordan o kadar da olsun diyorum ..
bende sezeryanla doğum yaptım dr korse takma bir işe yaramıyor dedi.Bende bu kadar sıkıcı birseyi takmayı düşünmüyordum isabet oldu..50 kg hamile kalıp tam 18 kg almıştım.1 yıl içinde tekrar 50 kg düştüm ve hiçbirsey yapmadım.Kızım sağolsun :ecrin_bebek:
sezeryanla bi ilgisi yok
10. günümde ten marka sezeryan korsesi taktım o fazla sıkmıyor
ama toparlıyor
iyice düzelince çok daha sert korselere geçtim
ama korsenin içinde eliniz rahat giriyosa ve siz hiç kasılmıyosanız boşuna takmayın
korse dediğinizde kalıp gibi kalıcaksınız aslında
oğlumda o yaz sıcağında gebere gebere takmıştım
hatta inanılmaz yaramaz bi bebekti
2 ayda 19 kilo vermiştim ama kızlıktan kalan göbeğim bile gitti korse sayesinde
2 ayda 19 kilomu :1shok: tebrik ederim
bu işin bi sırrı var mı zira ben 2 ay oldu hala gram vermiş değilim hemde enziriyorum..
korse konusuna gelince doktor takma karın kasların tembelleşir demişti bana o yüzden takmadım.
bende sezeryanla doğum yaptım dr korse takma bir işe yaramıyor dedi.Bende bu kadar sıkıcı birseyi takmayı düşünmüyordum isabet oldu..50 kg hamile kalıp tam 18 kg almıştım.1 yıl içinde tekrar 50 kg düştüm ve hiçbirsey yapmadım.Kızım sağolsun :ecrin_bebek:
bende 1 ay önce sezeryan oldum doktora kontrole gittiğimde doktor "sezeryan yapanlar karnını sarıyorlar sakın sarma içteki dikişleri zedelersin" demişti.. ben sarmadım o yüzden
Meraba kızlar bende yeni doğum yaptım.:Hastanede doğumdan 4saat sonra karnımı sardılar bir bez ile hatta sezeryan bakımı ile bir kağıt verdiler 15 gün karnınızı sarın dediler.Doktorumda sadece bel kısmına takılan korselerden tak dedi o bölge hiç terlemesin dedi.Zaten sezeryan dikişi bikini bölgesinde çok aşağıda korse oraya gelmiyor bile.Doğum yapalı 6 gün oldu göbeğim kendini çekmeye başladı toparlanıyor.