• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan olan arkadalar

asya bnmde genelde akşamları karnım şşiş oluyo özelliklede yemeklerden sonra
ama sabahları tabbii yediklerimizi gece boyunca sindirdiğimiz için göbek kalmıyo

bu arada bebişlerimiz aynı gün doğmuş :)

ya karnınız mı şişiyor yoksa dikişlermi
bendede bi şişlik var bütün karın boşluğum sanki yine hamileymişim gibi şiş çok sinir bozucu bişey
acaba tekrar mı hamileyim regl de olmadım :P tabi bebeğimi anne sütüyle besliyorum herhalde ondan

benim iz geçmedi cnm..hala kırmızı..kızım 4 yaşına girdi ama geçmedi yani..ama ciltten cilde değişir tabii..birde benim sezeryanım ırak ta oldu..belkide oradaki koşullarla da alakası vardır..ama hiç dert değil..kucağımdaki melek başka birşeyi düşünmeme fırsat vermeyecek kadar dolduruyor hem hayatımı hem yüreğimi...

benim iz geçmedi cnm..hala kırmızı..kızım 4 yaşına girdi ama geçmedi yani..ama ciltten cilde değişir tabii..birde benim sezeryanım ırak ta oldu..belkide oradaki koşullarla da alakası vardır..ama hiç dert değil..kucağımdaki melek başka birşeyi düşünmeme fırsat vermeyecek kadar dolduruyor hem hayatımı hem yüreğimi...

abowwwww
yandık desene peki o koca göbek te kalıyormu
ne zaman eski bedenime dönecem

abowwwww
yandık desene peki o koca göbek te kalıyormu
ne zaman eski bedenime dönecem

cnm ben eski halime dönmediğim gibi eski halimi hayal bile edemez durumdayım şu ana ama bunun doğumla bir ilgisi yok tamamen benim boşvermişliğimden iradesizliğimden..kuzucuğum sağlıkla yanımda ya bu bana yetiyor...ama sen istersen yaparsın tabi cnm bnm..opuyorumnanaktan

ince bir çizgi halinde ama o çizgide geçmez sanırım ben problem etmiyorum gerçi geçmesede olur

benimde estetikti dikiş gibi çift çizgi yok tabi ama düz bir çizgi var kırmızı renkli
benimde geceleri hatta yorulunca çok şişiyo neden acaba ben regli oldum 2 aydır baya farkediyo karnın inmesinde bide regl olmadan önce dikişimin sol başlangıç yeri acıyo çengelle gerdikleri içinmi acaba?

kızlar scarex diye bi krem var ben uzun süredir kullanılyorum onun sayesinde geçti ameliyat izi. bu krem yara izlerini geçirmek için

önlemek için çok krem warda geçirmek için arkadaşım OHT Peptite 3 ün bi kremini kullanıyodu
bide mezoterapi karboksi falan yaptırıyolar

Back