- Konu Sahibi hidennisko
-
ecenas buarada adın ne nickine takıldım
ben kızımın adını ece naz koydumda.. :)
[/B]sezeryan olan annişler..kendimde gözlemledigim sezeryanla ilgili sıkıntılara siz nasıl çözümler buldunuz yada düşündünüz??
1. dikiş izleri..her ne kadar estetik dikis olsada 15-20 cm yarık var karnımda ve sanki ustune göbegim kat yapacak gibi..şişkoyuz ya :)))
siz bu iz icin bir seyler biilyormusunuz yapılabilecek??
2. hala 5 aylık gibi olan karnınız icin korse takacak mısınız?? ne zaman v??
3. lohusalık sendromu yasıyor musnuz?? hafifletmek icin neler yapıyorsunuz??
ben her an ogluma bir sey olacak gibi hissedip o aglayınca bile aglıyorum...
şimdilik bu kadar ,muucckkk :lepi:
arzucum az kalmış ecenasına kavuşmana sağlıklı hayırlı doğumlar cnm
Adım Arzu canım,
Kızımın adı nasip olursa Ecenas Koyucaz, inş. Ama naz deil Nas koyucaz biz,a.s.
lavmanı bana yapmadılar sedyeye yatar yatmaz onu sormuştum yapacakmısınız diye gerek görmediler.çünkü ameliyattan bir gün öncesinde hiç bi şey yememeye başlamıştım.sondaya gelince benim için çok kötüydü acısından değil utandığımdan dolayı.acısı çok az bi şey öyle korkulacak kadar değil yani.ameliyattan sonrada ertesi güne kadarda bi şey yiyemiyosun açlıktan ölmüştüm ben.hastanede verilen hoşafın içindeki kayısının sayısı üçtü dördüncü yokmu diye sormuştum o kadar acıkmıştım yani.dikiş izimde senin anlattığın kadarda kötü değil sadece bir çizgi var şuan kızarık duruyo daha yeni olduğu için heralde.o kızarıklıkta zamanla geçer umarım.ne olursa olsun sezeryandan çok memnunum :lepi:iyiki normal dogumu beklememişim.iyi akşamlar güzel anneler,
Bi sezeryan adayı olarak bir kaç sorum var, daha doğrusu korkularım,
öncelikle şu sonda ve lavman, sonda cok can yakıyormuş sizlerde nasılsı acıkcası ben istemiyorum mümkünmü,lavman sorun deilde sonda cok kötü yaa,
ikinci olarak dikişleriniz nasıl dışarıdan bakıldığında bellimi? benim eski doğum yapan arkadaşlarıma bakıyorumda kadar kötü ki görüntüleri
birde mümkünse bana detaylı biri anlatabilirmi hangi işlemler yapılıyor sırası ile,
hepinize teşekkür ediyorum şimdiden,a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?