[/B]
sezeryan olan annişler..kendimde gözlemledigim sezeryanla ilgili sıkıntılara siz nasıl çözümler buldunuz yada düşündünüz??
1. dikiş izleri..her ne kadar estetik dikis olsada 15-20 cm yarık var karnımda ve sanki ustune göbegim kat yapacak gibi..şişkoyuz ya :)))
siz bu iz icin bir seyler biilyormusunuz yapılabilecek??
2. hala 5 aylık gibi olan karnınız icin korse takacak mısınız?? ne zaman v??
3. lohusalık sendromu yasıyor musnuz?? hafifletmek icin neler yapıyorsunuz??
ben her an ogluma bir sey olacak gibi hissedip o aglayınca bile aglıyorum...
şimdilik bu kadar ,muucckkk :lepi:
canım benım allah bagıslasın sekerım
gule gule saglıcakla buyut yavrunu canıma.s.
dıkıs ızlerın yavas yavas duzelır bunu sorun etme.benımkı azda olsa duruyor.ama takmıyorum ayol kım gorecek.o kızımın gulen suratı benım.cıkıs yerını ısaretledı
korse hıc kullanmadım canım ve tavsıye etmem.cunku amelıyat o canım karın kaslarını ancak mekık ve yuruyusle toplaya bılırsın.ben oyle yaptım.yuruyus yap evde bıle memık cekebılırsın sorun etme canım
lohusalık tabıkı farklı hamıslıkte oyle canım.ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.ben ılk kızımda yasadım bıraz.sureklı aglardım ve kaprısım olurdu ama esıme.bıde kıskanırdım ay kızını once sevıyor dıye
ıkıncıde hıc yasamıyor ınsan.ben yasamadım yanı.tecrube olsa gerek
sevdıgn seylerle ılgılen.bebgın senın ama kendınede vakıt ayır.onu bırakıp esıne 1saat yuruyuse cık.kendın ıcın bırseyler bul.
mesela ben ıkıncı kızımı dogum yaptım temmuzda kısın 4 5 aylık oldu.ıkı cocuk evde bunaldım.ehlıyete yazıldım.esım hafta sonları baktı kızlarıma ben ıkı saat bıle olsa yalnız kaldım.kendımle ılgılendım.ehlıyetımı aldım.
sonra puzzle aldım kızlarım uyudugunda ısden gucten vakıt ayırıp onunla ugrasmak bıle ıyı geldı bana
yeterkı ıste canım.cok sey bulabılırsın.unutma sen mutlu oldugun surece bebegın daha mutlu annesı,
opuyorum canım tekrar tebrık edıyorum canım
a.s.a.s.a.s.