sezeryan olan anneler biraz cesaret lütfen :(

doğum arifesindeki kadına denecek laflar mı, tipik görümce işte klava:
doğumdan sonra ne kadar boş konuştuğunu anlayacaksın...
inan bana, 1-2 hafta sonra şu korkuna güleceksin a.s

haklısın canım sanki normal doğumda kendiliğinden çıkıp gelecek..
görümcem öyle deyince bende çekecek olan benim 9 ay taşıyan sıkıntısını çeken de benim bıktım herkesin yorum yapmasından dedim..
bence biraz da moral meselesi moralin yüksek olursa toparlanmak daha çabuk olur.

doğum arifesindeki kadına denecek laflar mı, tipik görümce işte klava:
doğumdan sonra ne kadar boş konuştuğunu anlayacaksın...
inan bana, 1-2 hafta sonra şu korkuna güleceksin a.s

bende öyle düşünüyorum canım .. hastaneden çıkıp eve bebişimle gelince kendi kendime gülerim bu halimeeee...yerimseniben
tüm mesele o masaya yatana kadar...

öncelikle hayatında hiç sezeryan olmayanların yaptığı yorumları sallama... bak bu kadar sezeryan yapan memnun olduğunu söylüyor, görümcen halt etmiş. hayatım doğum acılı olur. normali de acır sezeryanı da. kolay değil can çıkıyor içinden. ama önemli olan en kolay şekilde ayağa kalkabilmektir.
ben 3 yıl önce sezeryan yaptım. 1 hafta sonra oğlumu muayeneye kendim götürdüm. hastanede yatarken de kimse koluma falan girmedi, kendim yürüdüm. üstelik akıllı gibi 6 saat suni sancı çekip girdim sezeryana. bak inşallah haftaya cuma sezeryan olucam 2. kere. inan bana çok rahat. inşallah seninde rahat geçer...

canım doktor sezeryan diyosa sakın milletin lafına bakıp normal diye tutturma.ben de sezeryan oldum.inan ki abarttıkları gibi değil.1 hafta 10 gün sonra normal hayatına dönersin.10 gün dediğin nedir ki gelip geçer.9.ayıma kadar doktor normal dedi.son gün sezeryana karar verdi.çok ani oldu benim için.sezeryana girerken normal doğum sancısı da çekiyodum.senin öyle bi durumun olmayacağı için şanslısın.önceden karar verilseydi normal doğum sancısı çekmezdim.

canım inş. sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına bende son ana kadar normal doğum bekliyodum ama günüm geçti 7saat suni sancı çektim bebişim çatı kemiğine takıldı çıkmayınca acil sezeryana aldılar ve keşke ilk anda sezeryan olsaydım diyorum ben iki doğum şeklinide yaşadığım için kesinlikle korkulacak bişey yok doğumdan sonra ağrım hiç olmadı 3ünite serum verdiler zaten onların içinde ağrı kesici oluyo 1gün hastanede kaldım sonra eve geldim 3.gün ayaktaydım bebişimle kendim ilgilendim ve 6.gün her işimi kendim yaptım evi süpürüp sildim bulaşıklar vs. yani hiiiiç korkma doğumdan sonra bu söylediklerimize doğruymuş diyeceksin hayırlı doğumlar:CüvCüv:

görümcemin çocuğu yok henüz. bi kere düşük yaptı şimdide çocuğu olmuyo bu yüzden benim ilk hamile olduğumu öğrendiğinde senin bile çocuğun olduysa benim de olur o zaman dedi :1shok: o günlerden beri korkutur beni.. 2 li 3 lü tarama testlerinde de çok korkuttu beni ama bi sorunu çıkmadı yavrumun.
saol bu arada biraz olsun rahatladım

hastanede 1 gün mü kaldın ? görümcem bana en az 3 gün yatarsın dedi :sinifsinif:
sonda lavman için de çok acır katlanacaksın artık dedi:sinifsinif: ya delirtecek bu kadın beniii

cnm hepsinden önce allahım sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bende sezeryanla doğum yaptım inanılmaz iyiydi herşey.,
sabah dğum gerçekleşti aynı günün akşamına doğru kalktım yürüdüm ve inana sonrasında hiç yatakta yatmadım. sadece uyku zamanlarında yatakta yattım diğer saatlerde normal sıradan gün gibi hep ayaktaydım hastanede turladım. taburcu olduğumda da 4 katın merdivenlerni çıktım hiç problem yaşamadım çok şükür. inş seninde böyleolucaktır. hiç korkma moralin yüksek olsun.

ee afedersiniz ama ne demek "senin bile olduysa"???? kusura bakmayın ama bu kadar moral bozmasında kasıt ararım ben. hiç dinlemeyin arkadaşım, sezeryan doğumun diğer adı prenses doğum, prensesler gibi yaparız inşallah :lepi:

hastanede 1 gece kaldım, sonda takılmasını da duymadım bile. zaten çok heyecanlı oluyorsunuz herşey bir anda olup bitiyor :))

ewt o lafın ve bugün söylediklerinin altında bende kasıt aradım...
bundan sonra dinlemicem onun dediklerinilmaz:
bu arada sanada hayırlı doğumlar şimdidena.s.

teşekkür ederim canımm böyle iyi konuşanlar olunca gerçekten rahatlıyorum..a.s.

iki tane normal doğum yaptım
3. çocuğum sezeryanla dünyaya geldi
inanın şimdiki aklım olsaydı tüm doğumlarımı sezeryan yapardım
gerçekten prenses doğumuymuş sezeryan
hiç korkmayın derim ben...

sal_der senin bu görümcene ben çok gıcık oldum. kötükedihüso
canım internet elinin altında. bak buradan fikirler alıyorsun ilk ağızlardan ne güzel.
bunun dışında girip oku sezeryan hk.yazıları veya dr.videolarını izle.
oyle kulaktan dolma bilgilerle olmaz.
belli ki görümcen seni korkutsun diye ne kadar olumsuzluk varsa abartarak siralamis.yasakkelime
ben sezeryan yapmayi dusunuyorum ve ozel hst.de kalicam. kalacagim hastane 2 gece tutuyor.
çogu hastane ise 1 gece tutuyor. sana 3 gun demis gorumcen, bu ancak allah korusun onemli bir sorun olursa olucak bir sey.
bence de icini ferah tut.

hiç kafana takma canım böle şeyleri ve o anın tadını çıkar ömür boyu unutmayacağın bir an olucak çünki ben 2 doğumumuda normal yaptım ilki çok çok zordu aslında ikinciside çok zordu ama ilkine göre aha az sancı çektim inan normal doğurmak da çok zor şimdiki aklım olsa sezeryan olmak isterim kızkardeşim epidural oldu sezeryenı sırf görmek için narkozlu sezeryana göre daha çabuk ayaklandı sütü hemen geldi mesela ..vücudun üst kısmı uyuşuk olmadığı için eğer güvenilir bir özel hastanede olacaksan epidural da isteyebilirsin şimdi görümcen hemen araya girip felç olursun bilmemne diyerek seni korkutmaya çalışabilir kimseye aldırma doktorunu dinle o sana en doğru yolu gösterecektir
bu arada iki kızkardeşimde sezeryan olup hastanede 1 gece yattılar

kaydirigubbakcemile3 sorma bende gıcık oluyorum ama naparsın görümce atsan atılmaz satsan satılmaz kaydirigubbakcemile3
burdan tecrübeli olan annelerden destek alınca rahatlıyorum ... sizde olmasanız ben hiç doğurmamaya karar verirdim kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim nasıl korkutmuşlar seni..
bak benim lavmanımı eşim yaptı hiç de acımadı..gğlerek yaptık biz.incecik kalem gibi bişe neres acıyor ya..deli mi ne bu kadın..
sen takma hiç.cidden takma.
hayatım sana herkes tecrübesini anlatıyor işte sen görümceni filan sallama lütfen.
ben hastaneden çıkacağım gün eşyalarımı kendim topladım.bebeğim benim kucağımdaydı düşün gerisini..
sana görümcen bişe dersede ben sezeryana karar verdim bile bile eziyet çekicem psikopatım de şoka uğrat onu..diyorum ya inanılmaz rahat olacak bak göre..

dün son söyliceklerini söyledi zaten bide demez mi ayın 25 inde yap doğumu. o zaman gelcem.o halde seni görmek istiyorum !! sanki belgesel çekiyoruz ya kötükedihüso

iyide sen ozamana normal doğurmuş olursunki..
ne zaman yapacaksın kısmetse?
38.haftadan sonra aldırabilirsin herhalde.

sal_der'cim şimdiden tebrik ederim...

bende 1 martta epidural sezeryanla doğum yaptım, inan bana hiç korkulacak endişelenecek bi durum yok, olaya canlı canlı şahit olmuş biri olarak söylüyorum bunu :))) 10 dakika içinde herşey olup bitiyor, sanırım sen genel anesteziyle olcaksın, rahat ol, bi şekilde bu doğum olacak zaten, sen rahat ol ki herşey dahada güzel olsun... çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin... dayanılmayacak ağrılar deil inan buna... allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…