• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olan anneler bi bakarmısınız????????

bende çok korkuyprum normalden sezeryanıda hiç iyi duymadım allh hepimize sabırlar versin çok zor ya arkadaşlar Allh sonumuzu hayır etsin inş.

mecburı sezeryan oldum cok agrım olmadı aksamına kalmadan yurudum herkesın bunyesıne baglı benım acı eşiğim kuvvetlıdır acıya dayanırım yanı ama oyle dayanılcak bır acı yoktu ılk uc gun den sonra kendı ısını kendın gorebılıyorsun sadece hastanede buyuk tuvaletını yapman lazım yoksa fıtıl verıyorlar ben kendım yaptım eger sezeryan olacak isen acıyacak dıye yapmamazlık yapam tuvaletını benden soylemesı

Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Ben öldüm öldüm dirildim. 8 yıl oldu ama dün gibi hatırlıyorum acısını. Genel anesteziydi. Zaten ağlayarak uyumuştum, ağlayarak da uyandım. İlk gün değil ayağa kalkmak kendime bile gelemedim. En sonunda ağrı pompası bağladılar koluma da uyuşup uyuyarak atlattım o 24 saati... Bebeğim iri olduğu ve süresi dolduğu halde kanala girmediği için sezaryen zorunlu olmuştu. Doğum sonrası halimi gören doktorum, normal olmasını çok istedik ama iyi ki olmamış ona hiç dayanamazdın demişti...

Neyse çok uzattım.. Kısacası hanımlar bu işin kolayı yok sanırım... Ben ne olursa olsun yine de korkmayın derim, çünkü o acılar çok değerli acılar insan biliyor ki sonunda dünyanın en güzel mutluluğu var. Bugün yine olsa katlanırım, hiç korkmam... Yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar...

Allah hayırlısıyla kurtarsın hepinizi...

yapılan tum tetkıkler doktorlar her hastanede baska baska doktor ve sonrasında senın bakımın çok onemli dikkatli hareket et kalkma acın ikigun suruyo ama her saat bası azalıyo az dışını sık kolay dogumlar

ben daha önce genel anesteziyle bir ameliyat olmuştum ve hiç bir sorun yaşamamıştım bir kaç saat içinde ayağa kalkmıştım kendime gelmiştim hatta doktorum hayret etmişti çok dirençlisin demişti ama aynısı sezeryende de olurmu bilemiyorum bende epidural sezeryen istiyorum bebeğimi ilk ben görmek istiyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız :)

konuyu ben açmıştımm oglum 15 aylık sezeryan oldum elbette zordu ama şükür geçti gittiiiiiiiiiiiiiiiii

Back