- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- Konu Sahibi hidennisko
Bende normal doğum yapmak istiyorum daha doktorumla doğum hakkında detaylı konuşmadık ama bi dahaki gittiğimde konuşucam................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi hastanede yapacaksin belli mi peki
çiğdemin dedigi gibi ben epidural istiyorum en azından tontişimin dogumunu gorurum :teytey:
sezeryan olunca acaba hastanede pijama mı daha rahat giyilir gecelik mi??
bi fikriniz varmııı
kızlar hidenisko ve lazkızından başka sezeryanı kesinleşen varmı?daha erken ama merak ettim... son kontrollerde belirleniyor galiba...
türkiye şartlarına göre benim ilk doğumum sezaryen olduğu için ikinciside sezaryen olması lazımdı ama ben bu durumu aşmaya çalışıyorum kızıma doğum yaptığım ilk günden beri fikrim böyle ve asla değişmedi sezaryenden asla memnun olmadım çokta pişman oldum onun için şu anki doktorumun yarım ağız tabi normal doğum yapabilirsin demesi ile normal doğuma hazırlanıyorum.herşey yolunda gider ve Allah kısmet ederse sezaryen sonrası normal doğum yapıcam.haftalar sonra bu sayfalara tek tek hangi yöntemle doğum yaptığımızı ve doğum hikayelerimizi yazdığımızda ben normal doğum yaptım diye yazdığımı hayal ediyorum ve inşallah öyle olur.
u2remcimm doktorumla konuşmadım ama benimde kesinsezeryan kendim kararımı verdimlülülülülülü
u2remcimm doktorumla konuşmadım ama benimde kesinsezeryan kendim kararımı verdimlülülülülülü
kızlar bende sezeryan istiyorum 40 haftam 10 temmuzda doluyo doktorum 40 haftanın sonunu 12 temmuz olarak kabul ediyor öyle olursa 1 hafta 10 gün önce alırız diyor.
bende 6 temmuz istiyorum beklerse tabi o tarihe kadar bebiş.
tamam u2remcim bu gidişimde sorucam banada bi tarih versin bakalım ayın kaçına vericek.. walla düşünmesi bile çok heyecan verici.....
yok kız febi normal doğuramam ben bak görürsün nasılda çatır çatır sezeryan olucak benimki:dance:
bu arada sezeryanla doğurucam diye tek sevinen benimdir heralde