Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah canım tüm melek anneleri için duam bu..geçen bı arkadaşıma dedimki dua et hakkmzda hayrlisi olsun dedim ediyorum canım bıri daha var çocuğu olmayan ikinizede ediyorum diyor direk beni kısır ilan etti benim çocuğum oluyor ki olmayadabirldi çok zor bı durum o da öyle denirmi Allah aşkına bu insanlar azcik düşünüp konuşsa keske

Ahmetinannesi011 Allahım insanların şu boş bogazlıkları deli ediyor beni sana denir mi böyle ya seni hiç tanımıyormus gibi basından gecenı unutmus gibi olsun canım işte büzemiyoruz ağızlarını benim en yakın arkadasımda soruyor ne zaman dusunuyosun falan hiç bisi demıyorum toparlanmam lazım biraz daha dıyorum rabbım nasıp ederde olursada zaten gurbettyım sessiz sessiz yaşıcam hamılelğimi ailemede dıyorum benım hakkımda kımseye bırsey demıyosunuz düşünmuyor dıyın soran olursada dıyorum

Canlar merhaba, ekim ayında 16 haftalık bebeğimi kalp anomalisi ile kaybetmiştim.. O dönem burada üzüntümü sizlerle paylaşmıştım.. ardindan 1 adet olup gebe kalmış 5 haftalıkken düşük yaparak onu da kaybetmiştim..sonra genetik testler beklemeler derken düşük sonrası parca kalmış histereskopi oldum şubat ayında..şimdi 13 haftalık hamileyim. Çok şükür yolunda gidiyor, bebeğim sağlıklı..dilerim de böyle devam eder..
Rabbim sizlerede gonlunuzdekini versin, hayırlı vakitte sağlıkla evlatlar nasip etsin❣ dilerim en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz

Ne güzel bı haber Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah acılarına ilacın gelmiş şifa olacak sana

Mesajları okudukça öyle içim acıdı rabbim tez zaman size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bende 6,5 aylık doğum yaptım sezaryen maalesef kaybettim bir sabah suyum geldi ne olduğunu da anlamadım bir hafta yaşadı kaybettim o günden hamile kaldığım güne kadar günleri saydım bir yerden sonrada kendim korktum tekrar aynısı olur diye tedavi ile olmuştu ama hemen olmuştu aradan 8,5ay geçti tekrar hamile kaldım tedavi ile bu arada ben 30 yaşındayım 16 yaşında adet gördüm bir daha da hiç adet göremedim polikistik over var neyse gel gelelim yıllardır çocuğum olmaz düşüncesi çevrem de hep vardı doktorlar da çok umutlu değildi Allah büyük işte şimdi hamileyim serklaj atıldı açılmam olmuş bakalım bunda nasip olacak mı rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın hepinize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canim

Yaa çok sevindim az kalmış dua edicez senin için sağlıkla al bebeğini bizede haber et yok canım bende henüz inşallah olursa mutlaka yazicam
Son 8 kaldı inşallah doktorum 38+1 de alacak rabbim sana da en yakın zamanda tekrardan nasıp eder inşallah

Herkese merhaba, ben de bir dönem burada acımı paylaşmıştım. Plasenta yetersizliği nedeniyle 27+5te kızımı sezeryanla doğurmuştum 5,5 gün yaşamıştı. 6 aylık süre dolduktan sonra tekrar tüp bebek tedavisi gördük Allaha şükür ilk denemede yine tuttu ve şuan yeniden hamileyim 9+2. Allah bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Henüz çevremden çok az kişiye söyleyebildim öyle stresli ki, kimseye hamileyim desem ve sevinip tebrik etseler bile gözüm doluyor bundan dolayı tebrik bile istemiyorum. Sanırım sağlıkla bebeğimi kucaklamadan da bu hisler geçmeyecek. Allah buradaki herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Sermec canım sana da sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba arkadaşlar ben coook eskilerdenim, 2015 Kasım'da ilk bebeğimi kaybettim, ozaman dünya yıkılmış ben altında kalmış gibiydim o acıyla bana daha neler neler yaşattılar, hepsini Allah'a havale ettim. Rabbim bildiği gibi yapsın onları...
Şimdi iki kızım oldu çok şükür, özellikle yeni arkadaşlara sesleniyorum kendinizi bırakmayın. Rabbimin bildiği bı zaman var takdiri var Rabbim ol demeden olmaz. Bol bol dua ve sabır diliyorum herkese
Rabbim tüm isteyenlerin, tüm melek annelerinin kucağını doldursun inşallah

Merhaba melek anneleri. Bende sizler gibi bebeğimi kaybettim . Şubat ayında doğdu Mart'ta cennete gitti. Çok özlüyorum kızımı hemde çok . Trizomi 18 di yaşamla bağdaşmayan bir anamolisi vardı . Bugünde doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendim . Bir kez daha dibe battım sanki

Merhaba, başın sağolsun=( Çok üzüldüm bebeğine. ne desek boş. Allah tez zamanda büyük mutluluklar versin sana umarım. Polikistik over için hiç üzülme lütfen. Bir kere hamile kalmışsın zaten yine kalırsın. Polikistik over olan onlarca tanıdığım var etrafımda hepsinin birkaç çocuğu oldu. Bir arkadaşım çok ağır polikistik over olmasına ramen spiralle ikinciye hamile kaldı. En fazla biraz uğraştırır. Belki doktora gider yumurta takibi yaptırırsın ya da klomen fln kullanırsın. Dibe batmaya değecek bir konu değil lütfen içini ferah tut. Bak benim eşimde çok ileri derece infertilite var. Pek çok merkezde sıfır çıkıyordu sperm sayısı bir tek şişli memorialda 30 40bin sperm bulunuyıordu. Doğal yolla zaten imkansız ama tüp bebekle bile şansımız çok zordu. İlk tedavimde 8 embriyo 5. güne geldi sadece 1i sağlıklı bulundu onunla hamile kaldım ama onu da 27+5te plasenta yetersizliğinden kaybettim. Tekrar nasıl olacak diyordum çok şükür tekrar tüp bebekle hamile kalabildim o sperm değerleriyle. Ne olur bilemiyorum, umarım bu bebeğim sağlıkla gelir. Demem o ki ben bile ikinciye hamile kaldım Allahın izniyle sen de kalırsın sağlıklı bir bebeğin olur.

Çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah yeni bebeğini sağ saglim kucağına alırsın herşeye kafamı takar oldum . Burda bir sürü arkadaş edindim hepsi sağolsun kardeş oldular bana. Ama içimdeki evham bir türlü bitmiyor. Bugün genetik test verdik yaklaşık 2 ay sonra çıkar dedi . Tamam diyorum hadi genetik test temiz geldi, tekrar hamile kaldım diyelim ya başka bir sorun çıkarsa . Ya hamilelik başarılı gecipte sonrasında birşey olursa vs vs . Bir sürü şey geliyor akilma inan elimde değil .

Biliyorum cok haklisin ben de ayni seyleri dusunuyorum. Insan olabilecek sikintilari bilmedigi zaman sanki hamile kalinca her sey bitecek hemen dogacak saglikli olacak gbi geliyor ama artik biliyorum ki bin tane sorun olabilir o yuzden bana hamileligin tadini cikar diyorlar cikaramiyorum da. Allaha birakmaktan baska sey yapamayiz ne yapalim. Dogduktan sonra da insanlarin basina birsuru sey gelebiliyor bunu da oyle dusunmek lazim sans.

Aynen canım . Rabbim bize tevekkül etmeyi nasib etsin inşallah . Bugün gen testi verdik bakalım herşey kader kısmet .

Kızlar bugün aile hekimine gittim gebelik istemi için tahlil yaptırdım aşıyı sordum gebelik düşünüyorsan asi olmanı tavsiye etmem yinede kadın doğum uzmanına bı danış dedi sizler naptınız ne yapmalıyım sizce eninde sonunda bu asi olunacak zaten sosyal medyada meşhur bı dokturun sayfasında gördüm asi olabrsnz diyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…