- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
İnşallah canım tüm melek anneleri için duam bu..geçen bı arkadaşıma dedimki dua et hakkmzda hayrlisi olsun dedim ediyorum canım bıri daha var çocuğu olmayan ikinizede ediyorum diyor direk beni kısır ilan etti benim çocuğum oluyor ki olmayadabirldi çok zor bı durum o da öyle denirmi Allah aşkına bu insanlar azcik düşünüp konuşsa keskeAhmetinannesi011 Tabi anlarım canım ben bebeğimi kaybetmeden öncede burcumdan dolayı hep bi duygu degısımı yasardım ama bu olaydan sonra daha sancılı yasıyorum.Kendımıze kötü davranıyoruz yıpratıyoruz bedenımızı kalbımızı yoruyoruz ama elde değil dediğin gibi şevkatle yaklasmak lazım ne bilim kendımızı bi sekılde motıve etmeliyix evet kötüyüm dedikce insan o modda kalıyor bakalım zamana bıraktım bende güzel şeyler olur inşallah hakkmızda
Canım 19 gün kaldı inşallah sabırla bekliyorum sen naptın bebiş var mıSermec canım naptın doğum yaptiNmi nasıl gidiyor :)
Yaa çok sevindim az kalmış dua edicez senin için sağlıkla al bebeğini bizede haber etCanım 19 gün kaldı inşallah sabırla bekliyorum sen naptın bebiş var mı
Ne güzel bı haber Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah acılarına ilacın gelmiş şifa olacak sanaCanlar merhaba, ekim ayında 16 haftalık bebeğimi kalp anomalisi ile kaybetmiştim.. O dönem burada üzüntümü sizlerle paylaşmıştım.. ardindan 1 adet olup gebe kalmış 5 haftalıkken düşük yaparak onu da kaybetmiştim..sonra genetik testler beklemeler derken düşük sonrası parca kalmış histereskopi oldum şubat ayında..şimdi 13 haftalık hamileyim. Çok şükür yolunda gidiyor, bebeğim sağlıklı..dilerim de böyle devam eder..
Rabbim sizlerede gonlunuzdekini versin, hayırlı vakitte sağlıkla evlatlar nasip etsin❣ dilerim en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz
Inşallah kuzum. Rabbim tüm melek annelerini sevidirsin kucağını doldursun hayırlısı ile ❤Ne güzel bı haber Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin canım bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah acılarına ilacın gelmiş şifa olacak sana
Inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canimMesajları okudukça öyle içim acıdı rabbim tez zaman size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bende 6,5 aylık doğum yaptım sezaryen maalesef kaybettim bir sabah suyum geldi ne olduğunu da anlamadım bir hafta yaşadı kaybettim o günden hamile kaldığım güne kadar günleri saydım bir yerden sonrada kendim korktum tekrar aynısı olur diye tedavi ile olmuştu ama hemen olmuştu aradan 8,5ay geçti tekrar hamile kaldım tedavi ile bu arada ben 30 yaşındayım 16 yaşında adet gördüm bir daha da hiç adet göremedim polikistik over var neyse gel gelelim yıllardır çocuğum olmaz düşüncesi çevrem de hep vardı doktorlar da çok umutlu değildi Allah büyük işte şimdi hamileyim serklaj atıldı açılmam olmuş bakalım bunda nasip olacak mı rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın hepinize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun inşInşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canim❤
Son 8 kaldı inşallah doktorum 38+1 de alacak rabbim sana da en yakın zamanda tekrardan nasıp eder inşallahYaa çok sevindim az kalmış dua edicez senin için sağlıkla al bebeğini bizede haber etyok canım bende henüz inşallah olursa mutlaka yazicam
Merhaba, başın sağolsun=( Çok üzüldüm bebeğine. ne desek boş. Allah tez zamanda büyük mutluluklar versin sana umarım. Polikistik over için hiç üzülme lütfen. Bir kere hamile kalmışsın zaten yine kalırsın. Polikistik over olan onlarca tanıdığım var etrafımda hepsinin birkaç çocuğu oldu. Bir arkadaşım çok ağır polikistik over olmasına ramen spiralle ikinciye hamile kaldı. En fazla biraz uğraştırır. Belki doktora gider yumurta takibi yaptırırsın ya da klomen fln kullanırsın. Dibe batmaya değecek bir konu değil lütfen içini ferah tut. Bak benim eşimde çok ileri derece infertilite var. Pek çok merkezde sıfır çıkıyordu sperm sayısı bir tek şişli memorialda 30 40bin sperm bulunuyıordu. Doğal yolla zaten imkansız ama tüp bebekle bile şansımız çok zordu. İlk tedavimde 8 embriyo 5. güne geldi sadece 1i sağlıklı bulundu onunla hamile kaldım ama onu da 27+5te plasenta yetersizliğinden kaybettim. Tekrar nasıl olacak diyordum çok şükür tekrar tüp bebekle hamile kalabildim o sperm değerleriyle. Ne olur bilemiyorum, umarım bu bebeğim sağlıkla gelir. Demem o ki ben bile ikinciye hamile kaldım Allahın izniyle sen de kalırsın sağlıklı bir bebeğin olur.Merhaba melek anneleri. Bende sizler gibi bebeğimi kaybettim . Şubat ayında doğdu Mart'ta cennete gitti. Çok özlüyorum kızımı hemde çok . Trizomi 18 di yaşamla bağdaşmayan bir anamolisi vardı . Bugünde doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendim . Bir kez daha dibe battım sanki
Çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah yeni bebeğini sağ saglim kucağına alırsınMerhaba, başın sağolsun=( Çok üzüldüm bebeğine. ne desek boş. Allah tez zamanda büyük mutluluklar versin sana umarım. Polikistik over için hiç üzülme lütfen. Bir kere hamile kalmışsın zaten yine kalırsın. Polikistik over olan onlarca tanıdığım var etrafımda hepsinin birkaç çocuğu oldu. Bir arkadaşım çok ağır polikistik over olmasına ramen spiralle ikinciye hamile kaldı. En fazla biraz uğraştırır. Belki doktora gider yumurta takibi yaptırırsın ya da klomen fln kullanırsın. Dibe batmaya değecek bir konu değil lütfen içini ferah tut. Bak benim eşimde çok ileri derece infertilite var. Pek çok merkezde sıfır çıkıyordu sperm sayısı bir tek şişli memorialda 30 40bin sperm bulunuyıordu. Doğal yolla zaten imkansız ama tüp bebekle bile şansımız çok zordu. İlk tedavimde 8 embriyo 5. güne geldi sadece 1i sağlıklı bulundu onunla hamile kaldım ama onu da 27+5te plasenta yetersizliğinden kaybettim. Tekrar nasıl olacak diyordum çok şükür tekrar tüp bebekle hamile kalabildim o sperm değerleriyle. Ne olur bilemiyorum, umarım bu bebeğim sağlıkla gelir. Demem o ki ben bile ikinciye hamile kaldım Allahın izniyle sen de kalırsın sağlıklı bir bebeğin olur.
Biliyorum cok haklisin ben de ayni seyleri dusunuyorum. Insan olabilecek sikintilari bilmedigi zaman sanki hamile kalinca her sey bitecek hemen dogacak saglikli olacak gbi geliyor ama artik biliyorum ki bin tane sorun olabilir o yuzden bana hamileligin tadini cikar diyorlar cikaramiyorum da. Allaha birakmaktan baska sey yapamayiz ne yapalim. Dogduktan sonra da insanlarin basina birsuru sey gelebiliyor bunu da oyle dusunmek lazim sans.Çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah yeni bebeğini sağ saglim kucağına alırsınherşeye kafamı takar oldum . Burda bir sürü arkadaş edindim hepsi sağolsun kardeş oldular bana. Ama içimdeki evham bir türlü bitmiyor. Bugün genetik test verdik yaklaşık 2 ay sonra çıkar dedi . Tamam diyorum hadi genetik test temiz geldi, tekrar hamile kaldım diyelim ya başka bir sorun çıkarsa . Ya hamilelik başarılı gecipte sonrasında birşey olursa vs vs . Bir sürü şey geliyor akilma inan elimde değil .
Aynen canım . Rabbim bize tevekkül etmeyi nasib etsin inşallah . Bugün gen testi verdik bakalım herşey kader kısmet .Biliyorum cok haklisin ben de ayni seyleri dusunuyorum. Insan olabilecek sikintilari bilmedigi zaman sanki hamile kalinca her sey bitecek hemen dogacak saglikli olacak gbi geliyor ama artik biliyorum ki bin tane sorun olabilir o yuzden bana hamileligin tadini cikar diyorlar cikaramiyorum da. Allaha birakmaktan baska sey yapamayiz ne yapalim. Dogduktan sonra da insanlarin basina birsuru sey gelebiliyor bunu da oyle dusunmek lazim sans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?