Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

10 düşük ve bir tane 7 aylık doğum sonuç hala kucagim bos.Ve hiç bir problem bulunamıyor.
Allah yardımcınız olsun tıbbi bı neden bulunamiyorsa güvendiginiz bildiğiniz niyetine inandığıniz ehil bı hocaya tıbıka muskasi yaptırmanızı tavsiye ederim manevi olarak sizi koruyacaktir inşallah Rabbm kucaginizi doldursun aynı acıları tekrar yasatmasin

Hocalarada çok gittim kürler hocalar tüp bebek doktor artık yapacak hicbirsey kalmadi

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
Cok üzüldüm canim Rabbim kisa zamanda yine nasip etsin insallahm.Basiniz sagolsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim duygularını ne güzel dökmüşsün, dua edelim bu mübarek günlerde birbirimize inş en yakın olan zaman en hayırlı olan zamandır meleklerimizin kardeşlerinin gelmesi için

Canım melek anneleri hem bu dünyada anne olmuş hem sonsuz hayatta meleğinin annesi olan güzel anneler bizler rabbimizin sectıgi anneleriz en kıymetli en özel anneleriz bizler evlatlarını kalplerinde büyüten anneleriz bizler görmeden dokunamadan sevemeden onlara doyamadan koklayamadan anne olan anneleriz onlara kavusmak ıcın sabreden her günü evladının yokluguyla içi yanan anneleriz biz..En değerli anneleriz biz anneler günümüz kutlu olsunGeçen sene bugunu kızımla karnımdayken kutlamıstm seneye kucagmda gecırecegız derdim hayat..

Rabbim seneye kavuştursun kardeşiyle inşallah canım meleklerimiz cennette bizi bekliyor gönlünü yorma,dünya hayatında nasıbimiz yokmuş ama ahirette doyacagiz inşallah...

Hayrlı bayramlar güzel anneler...
Bilmiyorum sizlerdede oluyormu bu özel günlerde ben daha bı huzunlu oluyorum sanki anneler günü babalar günü bayramlar vs sanki kolum kanadım kırılmış gibi..sosyal medya ful bebekli ailelerin fotoğraflarıyla dolu ah nasıl içim gidiyor bunu kendime itiraf edebiliyorum Allah'tan..bizde böyle olacaktık diye diye kendimi uzuyorum zaman zaman..inşallah seneye bizlerde o fotoğraflarda yerimizi aliriz

Ahmetinannesi011 Bende öyle anneler günüm hüzünlü gecmısken üstüne bir de bayram olunca çok acıdı içim bende kızımı süslücektım ilk bayramımız olucaktı yavrumla ..İnşallah canım artık bu fotoğraflar bi nebze canımızı acıtmaz meleğimizin kardesi kucagımızı doldururken

İyi bayramlar kizlar.. Bende kötüyüm bayramda ne güzel meleğim 3 aylik olucakti bi elbise giydiricektim herkes gibi aile fotosu cekinicektim.. Nasip etmedi rabbim. Üstüne bide adet oldum dun.. Ne diyelim demek zamanı varmış daha..

Allahım anne olmak ısteyenlere en kısa zamanda saglıkla nasıp et gercrkten herseyin bir zamanı var bende 3 yık sonra ılk gebelıgımı normal yolla oldum ama bır suru tedavıyle 18 haftalıkken suyu azaldı normal dogumla almak zorunda kaldı yaşıyordu çıktıgında vr sonra kurtaj sonrakı gebelık duşük sonra kızım oldu arada yıne dusuk sonra oglum oldu yıne aralarda dusuk sımdı dusuk yıne herşey zor allah ol derse oluyor nasıp etsın sızede geçmıs olsun

Kesinlikle nasip olmayınca olmuyor işte.
Ama bu son yasadigim süreçte çok ısyan ettim ne yalan soyleyim.

Kesinlikle nasip olmayınca olmuyor işte.
Ama bu son yasadigim süreçte çok ısyan ettim ne yalan soyleyim.
İsyan etmemek çok zor bilmiyorum bende ara sıra kendime hakim olamayıp agladigim esnada agzimdan çıkmıştır isyan cümleleri..olmaması lazım ama bazen o kadar aciz güçsüz ve zayıf oluyoruki eminim bicogunuz boylesinzdr hele şu son zamanlarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum yoruldum madden manen..
Gercekten bazı şeyler nasip olmayacaksa olmuyor iki yıl aranın ardından gelip 8 ay karnmda tasidigim doğumuma günler kala kaybettim hemde nedensiz ne biliyim insan düşününce nefsine ağır geliyor iyiki inancım var diyorum yoksa Cok zor öyle olduğu halde zor dayaniyorum hatta dayanamiyorum bu aralar bide herşey üst üste geldi bende acı çekerken bı taraftan gurbet bı taraftan pandemi kapanma sokağa çıkmama yasaklar asosyallik aileden uzaklık kuzenlerimden arkadaşlarımdan duydugum hamilelik haberleri doğum yapmış haberleri hep üst üste geldi karşı komşum karnı burnunda hamile alt komşum yeni doğum yaptı tek karstgm arkadaşm ikinciye hamile yani böyle her taraftan sıkstrdi Rabbim sosyal medyaya giriyorum hep bebekli ailelr hamilelik resimleri artık diyorumki yok bı benim başıma geldi galiba bende bı sorun var diyorum hemen kardeşi olur dediler o da nasıp olmadi belki acısı hafifler dedik ama işte Rabbim daha zmani var diyor güzel Rabbim...en iyisini O bilir elbet.
Çok zor kızlar çok...her türlüsü zor bazen benimde sabrım kalmıyor kekse elimden bişey gelse gelmiyor bu çok farklı bı aciymis

Ne zamandır istiyosun cnm? Benimde 6 ay oldu olmadi artık gidicem doktora bu au bayrama denk geldi gidemedim.. Gerçekten cok zor bana da doktorum hamile kalman daha kolay şimdi deyip baya moral vermişti ama olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…