Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Plasenta için birşey dediler mi
Hayir bir sey demediler. Oncesinde dusuklerim oldugu icin Genetik test yaptirmistik Pihtilasma sorunum oldugundan dolayi kan sulandirici Igne ve ilac kullaniyordum. Uc gun oncesi nst ye gitmistim ve nst si reaktif idi. Bu su demekmks o bebege 1 Hafta boyunca % 99 Oraninda bir sey olmaz. O Cok dusuk ihtimal geldi bizi buldu. Bir de biz bunu evlilik yildonumumuzun oldugu gun yasadik. Saglam sinav veriyorum anlayacaginiz

Aynı şeyi bizde 2016 ekim ayında yaşadık ilk evlilik yildonumumuzde acil doguma alındım ben 26 haftalık canlı dogurdum ama 2 gun sonra vefat etti 3.5 yil oldu acılar baki kalmıyor Allahin izni ile

Merhaba anneler ben de melek annesi oldum artık ilk bebeğim 7 haftalıkken kalbı durmuştu ve kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım oğlum olacaktı 23 gün önce 38 haftalıkken oğlumu karnımda kalbı durmuş oğlumun sezeryan oldum ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi bu süreçte naptınız anneler tekrardan ne zaman hamile kaldınız bir daha aynısını yaşadınız mı

Allah sabır versin , güzel meleğiniz sizi cennette bekliyor öyle düşünmeye çalışın , tez zamanda toparlanabilmeyi diliyorum .... cok zor bir süreç ama bu süreçte profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz ? 20. Haftada perinatologa görünmüş müydünüz ?

Bebeğimde bir sorun yoktu cnm detaylı ultrason yaptırdım temiz cıkmıştı doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi

bebeğin amelıyat sebebı neydı acaba benım bebegımde kalp anomalısı var yuksek ohtımalle sezeryan yapacaklar doğumumu bebgımın yasama olasılıgı dusuk sezeryandan sonra cok beklmek ıstemıyorum öyle bı durum kı su an yenıden nasıl bebegım olur dıye dusunuyorum

Diyafram hernisi vardı diyafram zarı kapanmamıştı. Girdiği ameliyatta kan dolaşımını üstlenen mantık olarak by passta da bir benzeri kullanılan ecmo cihazı idi. Boyundan girerken damarını patlattıkları için açık ameliyata alıp direk kalbe bağlamak istediler aynı zamanda diyafram onarımı da yapacaklardı fakat fazla kanamasını durduramadıkları için maalesef ameliyattan çıkamadı. Tek dileğim acı çekmemiş olması 3. Günlüktü minicikti kalp
Kötü düşünmeyin hiç umudunuzu da kaybetmeyin. Hacettepe de olduk ameliyatımızı. Doktorların tek dediği “gördüğümüz en ağır vakalardan biriydi” Ona rağmen 3 gün yaşam savaşı verdi sıkı sıkıya tutundu hayata..

Canım öncelikle yeni bebeğine rabbim hayırlı uzun ömürler versin benım de oğlum cennette su an karnımda kalbı durdu 38 haftalıkken sezeryan olalı 25 gün oluyor sen sezeryan mı olmuştun cnm tekrardan ne zaman hamile kaldın

Amin canım cennet kuşlarımız onlar bizim
Yazmıştım kuzum bebeğe direk müdahale edileceği için planlı sezaryen oldum. Hemşireden yoğunbakıma herşey hazırdı.
7. Ayda tekrar hamile kaldım

Amin canım cennet kuşlarımız onlar bizim
Yazmıştım kuzum bebeğe direk müdahale edileceği için planlı sezaryen oldum. Hemşireden yoğunbakıma herşey hazırdı.
7. Ayda tekrar hamile kaldım
Anladım canım rabbim bu evladına saglık uzun ömür nasıp etsin inşallah bakalım ben 5 6 ay beklemeyı düşünüyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah

Anladım canım rabbim bu evladına saglık uzun ömür nasıp etsin inşallah bakalım ben 5 6 ay beklemeyı düşünüyorum rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah
İnşallah canım 5-6 ay kendine iyileşme süresi tanı. Bir de bol bol kırmızı et ye yiyebiliyorsan. Yapı onarımını hızlandırıyormuş. Dikişlerin daha hızlı toparlanmasına yardımcı olur.

İnşallah canım 5-6 ay kendine iyileşme süresi tanı. Bir de bol bol kırmızı et ye yiyebiliyorsan. Yapı onarımını hızlandırıyormuş. Dikişlerin daha hızlı toparlanmasına yardımcı olur.
Tamam canım bakalım rabbim yardımcımız olsun inşallah

Çok uzun zaman oldu bu foruma girmeyeli. Yeni anneler katılmış aramıza maalesef Yaşadıkların benim ilk bebeğim ile aynı. Ben de 36+1 de kaybettim cennet kuşumu, kalbi durdu hamileyken. Önce normal doğum için uğraştılar ama olmadı, sonra sezaryen ile doğurdum cennet kuşumu. Ben de genetik testlerimi yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Çok şükür şuan sağlıklı iki çocuğum var biri 3,5 diğeri 1,5 yaşında. Sonraki gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullandım. Bebeğimi kaybettikten 5 ay sonra hamile kaldım tekrar ve dikişlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız bu süreçte protein ağırlıklı beslendim. Her yemeğe kemik suyu kullandım. Özellikle kelle paça iç demişti dr.um, kolojen açısından çok zengin olduğundan dolayı erken iyileşme sağlıyormuş. Rabbim sabır versin sana. En kısa zamanda da kucağını sağlıklı, hayırlı evlatlar ile doldursun inşallah...

Su an bana umut oldun Allah razı olsun sanırım ben de pıhtılaşma cıkacak ben de 5 ay sonra tekrardan hamıle kalırım inşallah cok zor bir acı gercekten tek avuntum yenı bır bebek

Ben igne ve kan sulandirici hap kullanirken kaybettim. Bir sonraki gebeligimde nasil bir tedbir almam gerektigini bilmiyorum.

Ben igne ve kan sulandirici hap kullanirken kaybettim. Bir sonraki gebeligimde nasil bir tedbir almam gerektigini bilmiyorum.
Canım senin kac kaybın var kac haftalık ve kac tanesinde kan sulandirıcı kullanmıştın

Canım senin kac kaybın var kac haftalık ve kac tanesinde kan sulandirıcı kullanmıştın
İlk iki kaybimda ilac kullanmadim (biri 6 digeri 9 haftalik idi). Ikinci Kaybimiz sonrasi Genetik test yapildi ve Pihtilasma sorunum oldugunu ogrendik. Ucuncu gebeligim biyokimyasal gebelik oldu. Dorduncu gebeligimde basindan beri kan sulandirici igne ve corasprin kullanmistim.

Sanırım 4 gebeliğini doguma yakın kaybettin sanırım canım aslında hersey bahane olacak varsa naparsan yap önüne geçilmiyor bazen ben diyorum kı en başından beri tedbır amaclı iğne kullansaydım belkı oğlum yasayacaktı diyorum 33 haftaya kadar coraspin kullanmıştım zaten ama ne yaparsam yapalım Allah ne derse o oluyor rabbim bize inşallah tekrardan uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür

Merhaba kanda pıhtılaşma nasıl anlaşılır

Merhaba canım, ben geçtiğimiz haziran ayında oğlumu 33 haftalık ölü olarak sezeryanla doğurdum. Doktorlar 1 yıl dediler ama beklemek istemedim gün geçtikçe özlem içimi kemiriyor. 6 ay sonra hamile kaldım. Şu an için bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…