Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben karnımda 25 haftalıkken kaybettim bebeğimi kimilerine gore daha hafif belki acım kucagına alıp sevip alısıp topraga verenler var..sadece resmini görebildim ve bukadar yanıyor içim...rabbim sizlere daha cok sabr versn insallah

bugün 8 yıl oldu meleğim....
Sizi basindan beri okuduğum sayfalardan biliyorum tekrar hamilelik olmamisti simdi var mi insAllah rabbim gönlünüze göre versin. Ayni acilari yasıyoruz sadece bizimki yeni sizinki küllenmiş ve görüyorum ki yıllar gecse de sönmeyecek bir ateş
Dün oğlumu parka götürdüm en son gittiklerimiz de hep kardesi benimleydi ama dün yoktu kendimi orda kimsesiz gibi hisettim sanki bir yanim yoktu icimde bir boşluk vardi istemsizce durduramadim gözlerimi yüzüm oğluma gülerken yaşlar akti geldi Allahim sen sabır ver insan hic duymadığı kokuyu özler mi

Evet sezeryan oldum 6 eylülde kanamam oldu ve az az suyum geldı enf dan kalbi durmus
Benimde 13 eylülde kanama ve sanci ile gittim acilma var dediler doğum baslamis ama baktilar ki kalp atisi yok kalbi durmus ve sebebi yok enfeksiyondan oldugunu tahlil yaparak mi anladilar

Birde bişey sormak istiyorum adet düzensizliği normal demi bikac ay
Yani normal diyorlar ben 27.gün adet oldum baya yoğun tekrar gelmeye basladi 1 hafta kadar sürdü simdi tekrar olmam lazim 1 ay gecti üstünden ama olmadim daha düzene girer herhalde zamanla. Süt icin falan ilaç ictik ya hormanlar etkilenmistir

hayır maalesef tekrar gebelik olmadı..

Merhabalar 2 hafta önce meleğim melek oldu... 26 haftalıkken suyum geldi hiç bir sebep yokken acil sezeryan oldum bebeğim 53 gün yoğunbakımda kaldı ama malesef dayanamadı melek oldu..tekrar hamile kalmayı istiyorum ama korkuyorum da aynı şeyleri yaşarım diye ilk doğumunda suyu erken gelip ikincide aynı olan ya da dr tavsiyesi ile neler yaptınjz

Merhaba başınız sağolsun allahım dayanma gücü versin size.
Benimde 18. Haftamda sızıntı olarak suyum gelmeye başladı . 26. Haftaya kadar istirahat ile bekledim 26. Haftamda doğum yaptım . Meleğim 13 gün yaşayabildi yoğun bakımda.
Kemdimi toparladıktan sonra burada bi prof a gittim . Genetk tahlillerimi istedi rahim filmi çektirdik.
Genetik tahlillerimde iki genimde mutasyon tespit edildi. Bu süreçte 1 sene geçmiş oldu doğumumun üzerinden, şahsi tercihimiz olarak bekledik.
Gebe kalmadan ömce korunmayı bıraktığımda coraspin hap kullanmaya başladım. Kanda gebelik tespit edince clexan 0.4 iğne ve bağışıklık sistemini baskılayıcı bi prednol diye bi ilaca başladık.ama adet tarihihmin üzerinden 1 kaç gün geçip kimyasal gebelşk oldu. Diğer ay tekrar gebe kaldım yine aynı ilaçlar yine aynı şekilde kimyasal gebelik oldu. ( döllenme oluyor ancak tutunamadan yerleşme olmadan bebek gidiyor) bu defa dr um rahimin içine bakalım dedi rahim filminde net görünmeyebiliyor rahim içinde septum(perde) olup olmadığı dedi ve histeroskopi yöntemiyle rahim içine baktı ve rahmimde perde görüp aldı. Rahmim kalp şeklindeymiş yanş rahimi iki parçaya gibi bölen bi perde. Bu işlemin hemen sonraki adetimde gebe kaldım ve ne coraspin ne kortizon ne iğne hiçbir ilaç kullanmadan çok şükür ki hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla evladımı kucağıma aldım. Hamdolsun bugünümüzr 16 aylık kızım var.
Çok detaylı yazdım ama inanın buradan ben o ladar çok şey öğrendim ki bizler gibi arkadaşların hikayelerini okuyarak. Size de yardımcı olmak ve umut olmak adına cevap vermek istedim hemen.
Bence sizde önce bi kendinizi ruhsal ve bedensek olarak toparlayın çünküüü çoklk ama çokk zor birşey yaşadıklarımız daha sonra iyi bir dr bulup sizi yönlendirdiği şekilde hareket etmelisiniz

Allah bağışlasın bebeğinizi Teşekkür ederim uzunca yazıp beni bilgilendirdiniz.bende tahlillerimi yapmadan tekrar gebe kalmak istemiyorum.doğum yapalı 2.5 ay oldu ilk adetimi gördüm acaba ne zaman gidip tahlillerimi yaptırsam şu an erken olduğunu düşünüyorum korunmayı 6 ay sonra bırakacağım o zaman mı gitsem ?

Genetik testler hemen çıkmıyor zaten bence şimdiden yavaş yavaş testlerini yaptır.

Amin teşekkür ederim. Bence hemen yaptırabilirsiniz arkadaşında dediği gibi genetik tahlilin çıkması 1-1,5 ayı buluyor. Hangi ildesiniz siz

Basımız sagolsn canm rabbim sabır versn bizlere cok zor 3 ay oldu benm de 6.ayımın dolmasını beklıyorm tekrar gebelık için ama bi yamdan da cesaret edemıyorm ..düzgn bi perinatalog ile görğşmemiz lazm bizi yönlendirebilecek...benm de suyum az az geldi ama enf olms kalbi durmustu yavrumun 25. Haftada..Allahım kimseye evlat acısı yasatmasın

Başınız saolsun Başka bebeğiniz var mıydı

Merhaba öncelikle başınız sağolsun ve Allah evladınıza sağlık ve güzel bir ömür nasip eylesin. 33 haftamda sebepsiz bir şekilde kaybettim bende yavrumu, henüz hala bekliyorum 6 ay oldu daha. Merak ettiğim bir durum var perde dediğiniz şey önceki ameliyatınızda görünmemiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…