Sagol canim allah senden de razi olsun biz neyiz ki bu dunyada rabbimin yeryuzune gonderdigi bir su damlasi... o yaradan olmadan bir tek nefes bile alamayiz... ona boynumuz kildan ince canim ne gelirse ondan gelir mevlam neylerse de guzel eyler...Ablam sana ve sabrına hayran kaldım ne güzel allah ismi düşmüyor dilinden Rabbim bunları görüyor senin dua edişini sabredişini şükredişini seviyor inşallah en güzel şekilde mükafatlandıracak seni Hamzan gibi cennet kokulu bi yavru nasip eder inşallah ben bütün kalbimle inanıyorum ablacım senin için ve bebek isteyen herkez için dua ediyorum Rabbim duası kabul olanlardan etsin inşallah rabbim bütün bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah
Sagol canim benim allah razi olsun rabbim goruyor biliyor o nedenle bazen sadece sabretmek ve teslim olmak gerekir ...Sabretmekten başka bir şey gelmez elimizden. Allah bu acılarımızın mükafatını hem ahirette hem bu dünyada verir inşallah. Çok çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim benim bebegin icin basin sagolsun rabbim kucagini doldursun ...Arkadaşlar aranızda 3 kez sezaryen olan yada olacak olan var mı. Ben ikinci çocuğumu 9 aylikken kaybettim sezaryenle. 3. Kez olmak için çok daha fazla zaman mi beklemek gerekir
Sagol canimCok gecmis olsun canim. Insallah allahim hayirli zamanda yine verir saglikla kucagina alirsin.
Sagolun. Hepimizin insallahCok gecmis olsun canim benim bebegin icin basin sagolsun rabbim kucagini doldursun ...
Insallah canim benim allaha emanetSagolun. Hepimizin insallah
Başın sağolsun canım seninde.Allahim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.sezeryan 3-4 kez olabiliyor artık ama bekleme süresi için bisey söyleyemeyeceğim kişiden kişiye değişir bu durum.Arkadaşlar aranızda 3 kez sezaryen olan yada olacak olan var mı. Ben ikinci çocuğumu 9 aylikken kaybettim sezaryenle. 3. Kez olmak için çok daha fazla zaman mi beklemek gerekir
3 çocuk istiyorum çok merak ediyorum 4 kez sezaryen izin veriliyor mu diye. Teşekkür ederimBaşın sağolsun canım seninde.Allahim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.sezeryan 3-4 kez olabiliyor artık ama bekleme süresi için bisey söyleyemeyeceğim kişiden kişiye değişir bu durum.
4 sezeryana izin veriliyor. Cevremde olanlar var. 5 e kadar musade ediliyor. Baska bir saglik probleminiz yoksa3 çocuk istiyorum çok merak ediyorum 4 kez sezaryen izin veriliyor mu diye. Teşekkür ederim
Anladım. Bir sağlık problemim yok çok şükür. Çocuğumu kaybetmemin tek sebebi sezaryen dikişlerimin açılması idi4 sezeryana izin veriliyor. Cevremde olanlar var. 5 e kadar musade ediliyor. Baska bir saglik probleminiz yoksa
Herkesin bunyesi farkli tabi. Bir tanidigim ara vermeden 4 tane dogurdu hic sorun cikmadi hepsi sezeryan. En iyi bilgiyi yine doktorunuz verir tabi. Ben cesaret edemedim acikcasi dikislerimden korkuyorum. Allahim isteyen herkese sorunsuz sag salim versin insallah.Anladım. Bir sağlık problemim yok çok şükür. Çocuğumu kaybetmemin tek sebebi sezaryen dikişlerimin açılması idi
Amin inşallah. Sizin ne kadar oldu.Herkesin bunyesi farkli tabi. Bir tanidigim ara vermeden 4 tane dogurdu hic sorun cikmadi hepsi sezeryan. En iyi bilgiyi yine doktorunuz verir tabi. Ben cesaret edemedim acikcasi dikislerimden korkuyorum. Allahim isteyen herkese sorunsuz sag salim versin insallah.
Ben 10 ay once oldum. Iki kaybim var biri normal biri sezeryan.Amin inşallah. Sizin ne kadar oldu.
Allah sanırlar versin. Baya olmuş artık düşünüyor musunuzBen 10 ay once oldum. Iki kaybim var biri normal biri sezeryan.
Riskli gebelik doktoruna gidip bir konusmak istiyorum. Cesaretim yok. Ama artik cok ertelemek istemiyorum. Sizin ne kadar gecti ustunden? Birde dikislerinizde sorun oldugunda ne kadar ara verip hamile kalmistiniz?Allah sanırlar versin. Baya olmuş artık düşünüyor musunuz
Yeterince zaman geçmiş sizin. Gidin bence. Benim ilk çocuğum 14 aylıkken hamile kaldım. Yanı iki sezaryen arası tam 22 ay oldu. Ama gözönüne alıp korkma. Dr bile meslek hayatında hiç karşılaşmadım dedi. 1 yıl sonra ikinci kez sezaryen olan hastalarım oldu sorun çıkmadı dedi. Biraz dr ihmali ultrasonda dikiş kalınlığı ölçüluyormus. Ona göre dikiş yerinin inceldiği anlaşiliyormus. B3nimki ölçmedi demekki. Yoksa benimki ikisinin arası 22 aydı az zaman değil yaniRiskli gebelik doktoruna gidip bir konusmak istiyorum. Cesaretim yok. Ama artik cok ertelemek istemiyorum. Sizin ne kadar gecti ustunden? Birde dikislerinizde sorun oldugunda ne kadar ara verip hamile kalmistiniz?
Basimiza ne zaman ne gelecek hic belli degil zaten. Neler yasiyoruz. Artik okadar cesur degilim ama dusunmeye basladim yavastan. Kader kismet demekki bazi seyler. Zamani gelince hayirli haberler aliriz insallah. Allah isteyen herkese versinYeterince zaman geçmiş sizin. Gidin bence. Benim ilk çocuğum 14 aylıkken hamile kaldım. Yanı iki sezaryen arası tam 22 ay oldu. Ama gözönüne alıp korkma. Dr bile meslek hayatında hiç karşılaşmadım dedi. 1 yıl sonra ikinci kez sezaryen olan hastalarım oldu sorun çıkmadı dedi. Biraz dr ihmali ultrasonda dikiş kalınlığı ölçüluyormus. Ona göre dikiş yerinin inceldiği anlaşiliyormus. B3nimki ölçmedi demekki. Yoksa benimki ikisinin arası 22 aydı az zaman değil yani
Amin inşallah. Öyle tabi kısmet diyoruz ama kendimiz emanet ettigimiz dr ların dikkatsizliginin sebep olması çok daha fazla insanın canını yakıyor.Basimiza ne zaman ne gelecek hic belli degil zaten. Neler yasiyoruz. Artik okadar cesur degilim ama dusunmeye basladim yavastan. Kader kismet demekki bazi seyler. Zamani gelince hayirli haberler aliriz insallah. Allah isteyen herkese versin
Benimde aklima hep ihmal edildigim geliyor ama oyle daha cok canim yaniyor. Gercekten isin icinden cikamiyorum. Iki gebelikte ileri haftaydi. Ve bir daha boyle birsey yasamamamin garantisi yok. Siz hangi ildesiniz? Riskli gebelik doktoruna mi gidiyorsunuz?Amin inşallah. Öyle tabi kısmet diyoruz ama kendimiz emanet ettigimiz dr ların dikkatsizliginin sebep olması çok daha fazla insanın canını yakıyor.
Ben samsuna gidiyorum. Aslında samsunda yaşamıyorum. Ama orda özel hastaneye gittim daha iyi diye. Iki hamileligimde de riskli gebelik dr na gitmedim. Çünkü bir sorun yoktu. Ama bundan sonrakinde gideceğim. Siz kaçıncı haftalarda kaybettinizBenimde aklima hep ihmal edildigim geliyor ama oyle daha cok canim yaniyor. Gercekten isin icinden cikamiyorum. Iki gebelikte ileri haftaydi. Ve bir daha boyle birsey yasamamamin garantisi yok. Siz hangi ildesiniz? Riskli gebelik doktoruna mi gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?