Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin inşallah. Geçmişi okudum ama unuttum. Siz hamile misiniz. Sizin kaç ay oldu kaybedeli.

Amin inşallah. Geçmişi okudum ama unuttum. Siz hamile misiniz. Sizin kaç ay oldu kaybedeli.
Ben de bir yil oldu yavrumu 39 haftalik kaybetmistim karnimda öldü bebegim gelisemiyormus dr nasilsa gormemis belki de bile bile ölüme terk etmis bebegimi...
Zor gunler yasadim cok simdi hamileyim cok yeni daha insallah bunu kucagima alabilirim her sey nasip kismet iste ...

Rabbim acil sifalar versin insallah
Tabi sagliginiz cok onemli bir kac doktordan gorus alarak en uygununu yapmaniz daha dogru olur sanki
Yasiniz genc daha onunuzde uzun yillar var bekmeniz de gerekse kaybedeceginiz bir sey olmaz sanki
Rabbim sifalar versin

Canm hamileymissn cok sevindim gercekten.hatirlarsan baska bir topikte yazsmistk bi defa.ins bebegini kucagina alıp büyütmek nasip olur bu defa.

Canm hamileymissn cok sevindim gercekten.hatirlarsan baska bir topikte yazsmistk bi defa.ins bebegini kucagina alıp büyütmek nasip olur bu defa.
Evet hatirladim sizi :)
Nasip kismet hamileyim insallah allah tamamina da erdirir nasipse...
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin allah razı olsun .
siz de gule gule buyutun evladinizi insallah.

Dr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Dualarinizi esirgemeyin arkadaslar her sey bir hafta sonra belli olacak cok uzuluyorum bu bebekle yeniden dogacaktim sanki her sey bitti gibi hissediyorum

Sana dua edeceğim. Inşallah bir hafta sonra ıyi bir haber alırsın. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Bana gelince dediğin gibi beklemekten başka çarem yok. Ama zaman geçmiyor. 4 ay oldu hiç bir günüm ıyi gecmedi

İnşallah güzel haberlerini duyarız burdan. Rabbim yardımcın olsun seninde bebeğininde

İnşallah düzelir güzel haberlerini alırız üzme kendini Rabbimin mucizeleri çok bi hafta sonra herşeyin normal olduğunu duyarsın inşallah rabbim gönlündekini versin inşallah

Allahtan umudunu kesme. İnşallah bebeğin önce karnında sonra da kucağında büyüsün.

Sagolun rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Derdi veren rabbim ilk gunku aci gibi birakmiyor inanin gecen zamanla yaraniz ince ve kirilgan bir kabuk baglayacaktir
Sabir ve dua canim rabbim gonlunun muradini tez zamanda versin insallah

Insallah sabirli olup beklemeye calisiyorum insallah ben de guzel haberler verebilirim dualarinizi esirgemeyin kardesim
Canm cok dua et Allah nadip edecektir ins.ben yumurta takibiyle gebe kaldm.dr igne vurdugu gün yumurtayi hic de kaliteli bulmmamisti aglaya aglaya dua ederek döndüm eve..evde test yapıp incecik bi çizgi görünce heyecanla dr kostum.ama dr ultrasondan bakıp hic gebelik gibi görünmüyor dedi yine huzunlendim yok diye.ama kan tahlilinde çıktı gebelik.sobra igne basladk tekrar gittigimde kese var bebek yok dedi igne icin rapor isteyince dr hala umutlu degildi ki kalp atışını duyup öyle rapor vereyim dedi her hüznümde daha icten dua ettim.Hep Allaha sifindim gözyaşları dökerek.sonuc olarak su anda bebegim kucagimda bin şükür.ins sana da burda yüreği yanan isteyen herkese basip olur.

Cok sagolun allah razi olsun cok moral oldu bana
Zaten dualarla ayaktayim canim benim cok cok tesekkurler insallah bende evladimi kucagima alirim insallah

Gec dollenme olabiliyo ondan haftasindan kucuk cikabiliyo.Allahin izniyle bisi olmicak insallah.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.bu hamileligimde benim dusuk riskim oldu korktum stres oldum.her kontrole gidisimde olumsuz birsey diyecek diye korka korka gidiyorum.simdi 2.duzey ultroson istedi digerinde yapmamistim.bundada istemedim stres olmak istemiyorum.ama ilk hamileligimde sorun oldugu icin yapmam gerektigini soyledi.cok korkuyorum yapmaya .olumsuz bisi duyup butun hamileligim stres altinda gecsin istemiyorum.

Canım kendini strese sokma. Biz maalesef ki en kötü şeyleri tecrübe etmiş annelriz. Ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek bunu en iyi biz biliyoruz. Allahtan gelen herşeyi kabul edip razı olduk. Sen iyi düşün iyi olsun herşey. Detaylı ultrasonu çektirmek korkutmasın allah muhafaza tedbir almak gereken bir durum olursa önceden bilmek çok mühim. Sen gönlünğ ferah tut kuzun allaha emanet inşallah

Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah ya bos gebelikse diye ben de cok korkuyorum rabbim neylerse guzel eyler deyip teslim oluyorum insallah her sey guzel olur
Korkunun ecele faydasi ne yazik ki yok canim ben dokuz aylik bebegimi katbettim sen gibi allah ne verirse kabul dedik hic bir sey yaptirmamistim ama simdi cok pismanligim var keske her seyini yaptirsaydim belki ølüm nedenini de bilirdik diyorum bilinmemezlik oylesine zor ki ...
Bebegin icin onun sagligi icin her seyi yaptirmalisin bence canim
Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…