Amin inşallah. Geçmişi okudum ama unuttum. Siz hamile misiniz. Sizin kaç ay oldu kaybedeli.Basiniz sagolsun
Cok uzuldum
Ancak insanin bazen basireti baglaniyor onun da rabbimden geldigine ve boyle olmasini istedigine inanmak lazim canim
Her sey nasip ... demek ki nasipleri yavrularimizin o kadarmis ...
Insallah tez zamanda evladinizin kardeslerini kucaklarsiniz bir nebze olsun acilariniz diner insallah...
Ben de bir yil oldu yavrumu 39 haftalik kaybetmistim karnimda öldü bebegim gelisemiyormus dr nasilsa gormemis belki de bile bile ölüme terk etmis bebegimi...Amin inşallah. Geçmişi okudum ama unuttum. Siz hamile misiniz. Sizin kaç ay oldu kaybedeli.
Rabbim acil sifalar versin insallahBenim bebeğim 36+5 'te karnimda öldü. Bebek rahmini parçalayıp karın boşluğuna düşmüş ben iç kanama geçirdim. 2 yaşında bir oğlum var. Kızımı da 4 ay önce kaybettim. Doğumdan sonra kontrole gittim 2 yıl hamile kalma dedi. Ama 30 yaşındayım çok beklemek istemiyorum.
Canm hamileymissn cok sevindim gercekten.hatirlarsan baska bir topikte yazsmistk bi defa.ins bebegini kucagina alıp büyütmek nasip olur bu defa.Ben de bir yil oldu yavrumu 39 haftalik kaybetmistim karnimda öldü bebegim gelisemiyormus dr nasilsa gormemis belki de bile bile ölüme terk etmis bebegimi...
Zor gunler yasadim cok simdi hamileyim cok yeni daha insallah bunu kucagima alabilirim her sey nasip kismet iste ...
Evet hatirladim sizi :)Canm hamileymissn cok sevindim gercekten.hatirlarsan baska bir topikte yazsmistk bi defa.ins bebegini kucagina alıp büyütmek nasip olur bu defa.
Sana dua edeceğim. Inşallah bir hafta sonra ıyi bir haber alırsın. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Bana gelince dediğin gibi beklemekten başka çarem yok. Ama zaman geçmiyor. 4 ay oldu hiç bir günüm ıyi gecmediDr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Dualarinizi esirgemeyin arkadaslar her sey bir hafta sonra belli olacak cok uzuluyorum bu bebekle yeniden dogacaktim sanki her sey bitti gibi hissediyorum
Dr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Dualarinizi esirgemeyin arkadaslar her sey bir hafta sonra belli olacak cok uzuluyorum bu bebekle yeniden dogacaktim sanki her sey bitti gibi hissediyorum
İnşallah düzelir güzel haberlerini alırız üzme kendini Rabbimin mucizeleri çok bi hafta sonra herşeyin normal olduğunu duyarsın inşallah rabbim gönlündekini versin inşallahDr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Dr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Sagolun rabbim yardimcimiz olsun hepimizinSana dua edeceğim. Inşallah bir hafta sonra ıyi bir haber alırsın. Bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Bana gelince dediğin gibi beklemekten başka çarem yok. Ama zaman geçmiyor. 4 ay oldu hiç bir günüm ıyi gecmedi
Amin insallah allah sizden razi olsun canimAllahtan umudunu kesme. İnşallah bebeğin önce karnında sonra da kucağında büyüsün.
Amin insallah canim cok tesekkur ederim elbette allah bize yeter kunfe yekun insallahİnşallah düzelir güzel haberlerini alırız üzme kendini Rabbimin mucizeleri çok bi hafta sonra herşeyin normal olduğunu duyarsın inşallah rabbim gönlündekini versin inşallah
Insallah sabirli olup beklemeye calisiyorum insallah ben de guzel haberler verebilirim dualarinizi esirgemeyin kardesimİnşallah güzel haberlerini duyarız burdan. Rabbim yardımcın olsun seninde bebeğininde
Canm cok dua et Allah nadip edecektir ins.ben yumurta takibiyle gebe kaldm.dr igne vurdugu gün yumurtayi hic de kaliteli bulmmamisti aglaya aglaya dua ederek döndüm eve..evde test yapıp incecik bi çizgi görünce heyecanla dr kostum.ama dr ultrasondan bakıp hic gebelik gibi görünmüyor dedi yine huzunlendim yok diye.ama kan tahlilinde çıktı gebelik.sobra igne basladk tekrar gittigimde kese var bebek yok dedi igne icin rapor isteyince dr hala umutlu degildi ki kalp atışını duyup öyle rapor vereyim dedi her hüznümde daha icten dua ettim.Hep Allaha sifindim gözyaşları dökerek.sonuc olarak su anda bebegim kucagimda bin şükür.ins sana da burda yüreği yanan isteyen herkese basip olur.Insallah sabirli olup beklemeye calisiyorum insallah ben de guzel haberler verebilirim dualarinizi esirgemeyin kardesim
Cok sagolun allah razi olsun cok moral oldu banaCanm cok dua et Allah nadip edecektir ins.ben yumurta takibiyle gebe kaldm.dr igne vurdugu gün yumurtayi hic de kaliteli bulmmamisti aglaya aglaya dua ederek döndüm eve..evde test yapıp incecik bi çizgi görünce heyecanla dr kostum.ama dr ultrasondan bakıp hic gebelik gibi görünmüyor dedi yine huzunlendim yok diye.ama kan tahlilinde çıktı gebelik.sobra igne basladk tekrar gittigimde kese var bebek yok dedi igne icin rapor isteyince dr hala umutlu degildi ki kalp atışını duyup öyle rapor vereyim dedi her hüznümde daha icten dua ettim.Hep Allaha sifindim gözyaşları dökerek.sonuc olarak su anda bebegim kucagimda bin şükür.ins sana da burda yüreği yanan isteyen herkese basip olur.
Gec dollenme olabiliyo ondan haftasindan kucuk cikabiliyo.Allahin izniyle bisi olmicak insallah.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.bu hamileligimde benim dusuk riskim oldu korktum stres oldum.her kontrole gidisimde olumsuz birsey diyecek diye korka korka gidiyorum.simdi 2.duzey ultroson istedi digerinde yapmamistim.bundada istemedim stres olmak istemiyorum.ama ilk hamileligimde sorun oldugu icin yapmam gerektigini soyledi.cok korkuyorum yapmaya .olumsuz bisi duyup butun hamileligim stres altinda gecsin istemiyorum.Dr gittim bugun bebegim 5-7 haftasinda ama haftasina gore cok kucuk cikti dr pek olumlu konusmadi cok moralim bozuldu boyle bir sey yasayan var mi
Canım kendini strese sokma. Biz maalesef ki en kötü şeyleri tecrübe etmiş annelriz. Ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek bunu en iyi biz biliyoruz. Allahtan gelen herşeyi kabul edip razı olduk. Sen iyi düşün iyi olsun herşey. Detaylı ultrasonu çektirmek korkutmasın allah muhafaza tedbir almak gereken bir durum olursa önceden bilmek çok mühim. Sen gönlünğ ferah tut kuzun allaha emanet inşallahGec dollenme olabiliyo ondan haftasindan kucuk cikabiliyo.Allahin izniyle bisi olmicak insallah.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.bu hamileligimde benim dusuk riskim oldu korktum stres oldum.her kontrole gidisimde olumsuz birsey diyecek diye korka korka gidiyorum.simdi 2.duzey ultroson istedi digerinde yapmamistim.bundada istemedim stres olmak istemiyorum.ama ilk hamileligimde sorun oldugu icin yapmam gerektigini soyledi.cok korkuyorum yapmaya .olumsuz bisi duyup butun hamileligim stres altinda gecsin istemiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah ya bos gebelikse diye ben de cok korkuyorum rabbim neylerse guzel eyler deyip teslim oluyorum insallah her sey guzel olurGec dollenme olabiliyo ondan haftasindan kucuk cikabiliyo.Allahin izniyle bisi olmicak insallah.Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin.bu hamileligimde benim dusuk riskim oldu korktum stres oldum.her kontrole gidisimde olumsuz birsey diyecek diye korka korka gidiyorum.simdi 2.duzey ultroson istedi digerinde yapmamistim.bundada istemedim stres olmak istemiyorum.ama ilk hamileligimde sorun oldugu icin yapmam gerektigini soyledi.cok korkuyorum yapmaya .olumsuz bisi duyup butun hamileligim stres altinda gecsin istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?