Sizinde basiniz sagolsun biz birinde tukendik size sabirlar diliyorum kardesimAllah dayanma gücü versin. Yazınızı ağlayarak okudum. Yaşananlar farklı olsa da acılar aynı. Benimde içimde hep bir korku vardı. Rabbim hazırlamış yavaş yavaş ama ölümü konduramıyorsun yinede. Bende 6 ay önce ikiz meleklerim kaybettim. Biri 1 gün diğeri 6 gün yaşadı. Geriye dönüp baktığımda Okadarcık zamanda nekadar çok anı birikirmişiz meleklerimle. Ağzının kenarında balon oluşması, bize minik elleriyle iki yapması, ağlaması, yanağına dokunduğumda gülümsemesi. Ahhh çok acı yüreğim yangın yeri
Rabbim sabirlar versin kardesim insallah hepimizin kucagi dolsun yavrularimizin kardesleri yasama sebebimiz olsun insallahYazinizi aglayarak okudum. Hepimiz benzer seyler yasadik. Zamanla dinmiyor acisi. Hersey bebegimi hatirlatiyor.. tek hissettigim caresizlik.. yari yolda kalmak nedir, hayallerin nasil bir anda yikilir, hayata tutunmak icin nasil bir sebep aranir hepsini 10 ay once ogrendim. Allahim hepimize sabir versin..
InsallahRabbim sabirlar versin kardesim insallah hepimizin kucagi dolsun yavrularimizin kardesleri yasama sebebimiz olsun insallah
Allah razı olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın. Bebek bekliyorsunuz sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.Sizinde basiniz sagolsun biz birinde tukendik size sabirlar diliyorum kardesim
Bu arada isminizdeki 06 ankara mi?? Daha once sordummu size hatirlayadim. Eger ankaradaysaniz hangi doktora gidiyorsunuz?Rabbim sabirlar versin kardesim insallah hepimizin kucagi dolsun yavrularimizin kardesleri yasama sebebimiz olsun insallah
Sagolun allah nasip ederse bebek bekliyorum nasip kismet darisi size olsun insallah. Bende bir melek annesiyim o yuzden cok zor hele ki iki tane o daha da zordur muhakkak rabbim yardimcniz olsun insallah guzel haber de siz burdan verirsiniz tez zamanda.Allah razı olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın. Bebek bekliyorsunuz sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Evet ankaraBu arada isminizdeki 06 ankara mi?? Daha once sordummu size hatirlayadim. Eger ankaradaysaniz hangi doktora gidiyorsunuz?
Allah razı olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın. Bebek bekliyorsunuz sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.[/QUOTE
Amin evet bebek bekliyorum nasipse cok tesekkurler nasip insallah alirim saglikli uzun omurluce rabbim istiyorsaniz size de nasip etsin insallah
Universite hastanesinde calisip ozel muayenehanesi olan bir doktor tercih etmek istiyorum. Normalde umit korucuogluna gidiyorum. Riskli gebelik olarak da tuncay nas a gidiyorum. Tayinimiz cikti devam edemeyecegim icin uzuluyorum aslinda. Baska doktorlarada gittim riskli gebelik doktorunda yakindan takip olman dediler. Gidecegim yerde perinatolog yok bakalim nolcak.. bir arkadasimda ahmet erdemi tavsiye etmisti gazide calisiyor ama kendi yeri var.. cok ovduler.Evet ankara
Su an cok kararsisiz tabi talihsiz bir olayla bebegimi kaybettigim icin ...
Ozel orta dogu hastanesine gittim gorustuk bir kez ama arayistayim su an daha net bir hastane yok kafamda hep universite hastanesi istiyordum ama oralarda cok yogun koru hrs ve ozel ortadogu ya bakiyorum su anda veya sizin varmi onerebileceginiz bir hastane
Tuncay nas i duydum hatta oglumun cocukluk arkadasinin doktoru ismini cok duydum kendinin ancak kendisi butun tetkikleri gaziden istiyor sanirim ben de gazi hastanesini cok sevmiyorum yillar once buyuk oglumu yanlis tedaviden dolayi orda kaybetme riski yasadik apar topar cikardik hastaneden oglumu yanlis tedaviden dolayi komaya soktular neredeyse o gun bugun hic bir daha adimimi atmadim o hastaneye... diger dediginiz doktorlari arastiracagim cok tesekkurler..Universite hastanesinde calisip ozel muayenehanesi olan bir doktor tercih etmek istiyorum. Normalde umit korucuogluna gidiyorum. Riskli gebelik olarak da tuncay nas a gidiyorum. Tayinimiz cikti devam edemeyecegim icin uzuluyorum aslinda. Baska doktorlarada gittim riskli gebelik doktorunda yakindan takip olman dediler. Gidecegim yerde perinatolog yok bakalim nolcak.. bir arkadasimda ahmet erdemi tavsiye etmisti gazide calisiyor ama kendi yeri var.. cok ovduler.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Gorusmek uzereTuncay nas i duydum hatta oglumun cocukluk arkadasinin doktoru ismini cok duydum kendinin ancak kendisi butun tetkikleri gaziden istiyor sanirim ben de gazi hastanesini cok sevmiyorum yillar once buyuk oglumu yanlis tedaviden dolayi orda kaybetme riski yasadik apar topar cikardik hastaneden oglumu yanlis tedaviden dolayi komaya soktular neredeyse o gun bugun hic bir daha adimimi atmadim o hastaneye... diger dediginiz doktorlari arastiracagim cok tesekkurler..
Uzulmeyin sadece doktor olupta gorevini mukemmel ve askla yapan idealist insanlar da var zaten onlara cok ihtiyacimiz da var. Rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin insallah....
Umarim iyi bir doktorla sorunsuz bir sekilde bebeginize hosgeldin dersiniz.
Allaha emanet.
Amin. Saglicakla kalinAllah hepimizin yardimcisi olsun. Gorusmek uzere
Allah kuluna önce sabır ı verirmis sonra derdi.farkli yerlerde ama duyguları yaşamışız. Rabbimin mükafatı büyük olcak i inşallahGünlerdir yazılanları okuyorum. Herkes bi yerden benzer duygular, olaylar yaşamış. Acı herkesin aynı ama. Ben de hamileliğimi öğrendiğimde sevinememiştim; o kadar istememe rağmen, yıllar sonra gelmesine rağmen. Beönden başka herkes havalarda uçuyordu. Nokta kadarken hediyeleri bile gelmeye başlamıştı kızımın. 6 haftalık kanama geçirdim. Doktor düşük önleyici verdi, kullanmadım. Sağlıklıysa zaten tutunur dedim. Büyüdükçe alıştım hamileliğe. 19. hafta hafif kanama geçirdim, yine korkmadım. 20. hafta şiddetli kanamam oldu. Bebek gitti diye acile gittim. Çok iyiydi kızım. Eşi aşağıda o kanama yapıyor olabilir dediler. Ondan sonrası 2 haftada bir kanama oldu. Bir kere 3 hafta üstüne oldu, herhalde artık kanama olmayacak diye düşündüğümde yine geldi. Bebeğim hep iyiydi ama. Haftasıyla uyumlu gitti. Odasında beşiği kurulurken geçirdiğim son kanamaymış meğer. Başı aşağıda olan kızım öyle bir döndü ki, çırpınışlarını hissettim. Hastaneye yatırdılar. Bebek yine iyi diyorlar. Ama ben hareketlerini eskisi gibi hissetmiyordum. Bir sabah nst de kalp atışlarında tuhaflık gördüler. Yoğun bakıma aldılar bizi. Her an bebeğimi alabilirlerdi. 10 gün önce bu plesanta kanama yapmaz, bebekte iyi diyen perinatolog başka bir doktor eşliğinde previa teşhisi koydu. 24 saatten fazla nstde kaldık. Sabah 9'da çıktığım odaya ertesi gün sabah 11'de döndüm. Kızım annesinin doğum gününü bekliyor herhalde dedik. Akşama doğru doktor yine nstye aldı bizi. Arada gelip ultrasonla bakıyorlardı. Kızımı net bir şekilde ilk orda gördüm. Her şey yolunda giderken aniden kalp atışı düşüyordu. Küçük diye almak istemiyorlardı. Ama ben 32 haftalık doğan bebeklerin hepsinin yaşadığını sanıyordum. Hiç aklıma ölüm gelmiyordu. En sonunda ameliyata aldılar bizi. Doğum günüme 2 gün kala kızım doğdu. 6 günlük ömrü varmış. Çok şanslı olsun diye dua ederdim, cennete gitti. Allah'ım senin istediğin gibi bir kul olsun derdim, peygamberler bile hata yapıp uyarı alırken ben zaten bir melek istemişim Allahtan. Ben onun nefes alıp verirken tükürcüğünün balon gibi şişip inmesini sevdim küvezde. Öldüğünde cennet kuşum diye sevdim. Cennet kuşu diye bir şey mi var. Bir de öğrendim ki her anne meleğine cennet kuşum diyormuş. O gün inancım olduğu için şükrettiğimi hatılıyorum.
Buraya yazmadığım öyle çok olay ve duygu yoğunluğu yaşadım ki. Bazen düşündüm de mi oldu yoksa Allah beni hazırladı mı diye düşünüyorum. İnşallah düşüncelerimizle kaderimizi belirlemiyoruzdur. Ben Allahtan gelen her şeye razırım.
Allah razi olsun amin inşallahBasiniz sagolsun cok uzuldum inanin aci gecmiyor ama disardan baktiginizda gecen zamanla insanlar unuttunuz saniyorlar ama icte o aci hep artarak devam ediyor herhalde olunceye dek te oyle olacak sanirim...rabbim sabrinizi versin insallah tez zamanda kardesini kucaginiza alirsiniz...
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin insallah.
Amin Allah razi olsunAllah dayanma gücü versin. cennettin en güzel bahçelerinde meleğinle buluştursun sizi
Baainiz sagolsun cok gecmis olsun neden neydi ki kaybettiniz bebeginizi eger anlatmak isterseniz tabiArkadaşlar ben doğumda bebeğimi kaybedeli 4 ay oldu. Dr iki yıl hamile kalma demişti acaba tekrar bir kontrole gitsem mi. Başka bir doktora
Benim bebeğim 36+5 'te karnimda öldü. Bebek rahmini parçalayıp karın boşluğuna düşmüş ben iç kanama geçirdim. 2 yaşında bir oğlum var. Kızımı da 4 ay önce kaybettim. Doğumdan sonra kontrole gittim 2 yıl hamile kalma dedi. Ama 30 yaşındayım çok beklemek istemiyorum.Baainiz sagolsun cok gecmis olsun neden neydi ki kaybettiniz bebeginizi eger anlatmak isterseniz tabi
Benim nacizane tavsiyem bir doktorla yetinmeyin bende bir dr yuzunden 39 haftalik yavrumu topraga verdim.
Bazen uc ay bile gec oluyor kadin icin oysa ki iki yil tabi sagliginizi riske atacak bir sey mi bu bilemiyorum ama bur baska dr daha gitmeniz faydali olabilir bence
Cok gecmis olsun basiniz sagolsun
Ama dediğinizde haklısınız benim doktorum beni ihmal etti kaç kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Zaten oğlumu da 36. Haftada doğurmuştum erken doğumla acil sezaryene almışlardı. Ikıncı hamileligimde dr u çok uyardım ben erken doğum yaptım diye beni bir kere nst ye aldi hamileligim boyunca. Kontrollere seyrek çağırdı ayda bir çağırdı bir de özel hastane yani. Bilmiyorum başka dr a gitseydim belkide kızım şimdi hayatta olacaktıBaainiz sagolsun cok gecmis olsun neden neydi ki kaybettiniz bebeginizi eger anlatmak isterseniz tabi
Benim nacizane tavsiyem bir doktorla yetinmeyin bende bir dr yuzunden 39 haftalik yavrumu topraga verdim.
Bazen uc ay bile gec oluyor kadin icin oysa ki iki yil tabi sagliginizi riske atacak bir sey mi bu bilemiyorum ama bur baska dr daha gitmeniz faydali olabilir bence
Cok gecmis olsun basiniz sagolsun
Basiniz sagolsunAma dediğinizde haklısınız benim doktorum beni ihmal etti kaç kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Zaten oğlumu da 36. Haftada doğurmuştum erken doğumla acil sezaryene almışlardı. Ikıncı hamileligimde dr u çok uyardım ben erken doğum yaptım diye beni bir kere nst ye aldi hamileligim boyunca. Kontrollere seyrek çağırdı ayda bir çağırdı bir de özel hastane yani. Bilmiyorum başka dr a gitseydim belkide kızım şimdi hayatta olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?