Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar sağ kol kürek kemiğinin orası bi haftadır çok ağrıyor boynuma vuruyor ağrısı bu tarz bişi yaşayan varmı? Geçmesi için ne yapabilirim?

Kızlar size bir şey danışıcam. Ben geçen yıl 26 haftalık doğum yaptım kanamalarım oluyordu ilk haftalardan hatırlayanlr varsır belki beni. Prof doktora gittiğimde bana pıhtılaşma genetik vs bütün testleri yaptı. Pai homozifot mthfrc677t hererozigot çıktı. Protein s eksikliği de var hafif düzeyde. Rahim filmi falanda çekilmiştim tüplerde falan sorun yok. Hematolog kan sulandırıcıya gerek yok için huzursuz olcaksa 2 günde 1 iç demişti coraspini. Neyse ben 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum tutunmuyor bebek gidiyor. 29 günde bir regl olurum 27. Gün kanda öğrenip hemen prednol clexane coraspin başlattı doktor bu kimyasallrda olmadı , bu sefer dedi ki yapılacak herşey yapıldı sorun bu değil histeroskopi yapalım , geçen hafta onu da yaptırdım benim doğumda belliydi zaten rahimde şekil bozukluğu olduğu(ultrasonda net belli olmuyordu) , düzeltildi rahim y şekilmdeymiş benimki. Sorum şu, doktorum derki hemen gebe kal ama ne coraspin ne iğne hiçbişey kullanmıcaksın diyor, benim de içim içimi yiyor. Israrla homozigot gen var dedim ama bunun için önlem aldık sorun bu değil diyor , sorun pıhtılaşma olsa çözüme kavuşurdu diyor. Sorun histeroskopiyle çözüldü diyor. Kafam karıştı ya. Gittiğim dr da prof.

Canım başka bir prof.da git istersen şimdi kan pıhtılaşamsı olmayanlara bile kan sulandırıcı veriyolar tedbir amaçlı ama prednol çok iyi bir ilaç bende içiyorum bütün degerlerimi o düzeltti biraz daha içi iyi olur yarar sana inşallah şuan gebemisin doktor şimdi ne yapmayı düşünüyomş benimde 2 genimde heterozigot vardı hamile kdamda hergün coraspirin içicekmişim igneyide duruma göre vericek

Şuan ilaçlarını içiyormusun yoksa bıraktın mı içiyosan ne içiyosun

Her profn.yorumu farklı oluyor benim doktorumda farklı yorumluyor ne olursa olsun pıhtılaşmaya karşı büütn önlemleri alıcaz diyo pıhtılaşma olunca kan akımı yavaşladıgı için bebek beslenmez kalbi durur demişti doktorum

Canım bırakım ilaçları kimyasal olunca. Bir tek folik asit iç dedi. Biliyosun bizim burda prof olarak çok seçenk yok benim gittiğim dışında bi tane daha var o kadar. Ben hikyemi detaylarıyla anlatarak tahlil sonuçlarımıda göndererek bir kaç tanınmış prof a danıştım. Yapılması gereken tedaviler yapılmış veya kullanmayın o ilaçlrı dediler. Şuan gebe değilim canım geçen hafta daha kimyasaldan sonra kanamam bitti de histeroskopi oldum. Bana doğum da da demişti doktorum zaten sorunu bulduk senin rahim şeklin bozuk demişti. Pıhtılaşma çıkınca o sebebe bağlandı olanlar. Sorun devaö edince histeroskopi yapılıpta müdahale edildi işte. Okuduğum kadarıyla pıhtılaşması olup iğne kullanmayanlar var. Coraspin içmeyen ise çok kadın var çok doktor karşı coraspin e ama ne bileyim ya. Bi gebe kalayımda allahın izniyle ozaman tekrar konuşurum bu konuyu.
Şuan ilaçlarını içiyormusun yoksa bıraktın mı içiyosan ne içiyosun

İnşallah canım rabbim hepimize nasip eder dualrımızı eksik etmeyelim ben 6 aydır bemiks c folbiol prednol coraspirin içiyorum

Benim daha öncede bir düşügüm oldugunu için pıhtılaşamaya yöneldi doktorum pıhtılaşmada her bebege denk gelmiyo tabi heterozigot pıhtılşamsı olanlarn ya karnında bebegi ölür yada düşük yapar dogmaz diyoalr ama benim kızım tam vaktinde güzel bi kiloyla dogdu 1 hafta yaşadı farklı şeylerde olabilr tabi ama doktorlar bütün önlemleri almak istiyolar tabi iyi doktorlar benim bütin degerlerim düzeldi çok şükür c4 komplemanda düzelirse bebiş yapıcaz allahın izniyle

Ezmu0810 canım biliyorum burada birsürü arkadaşımızın yaşadıklarına şahit olduk. Ama adam da prof hata edeceğini düşünmüyorum. Dur bakalım ben bi gebe kalayım allahın izniyle o zaman tekrar detaylıca konuşurum. Senin değerlerine sevindim canım benim. İki aydır gebeliği bilgi vermedim sana , bilgi veröeye zaman olmadı zaten 3-4 güne gittiler zaten inşallah allahon izniyle herbirimiz istediğimiz vakit alalım bebişlerimizi kucağımıxa

İnşallah canım rabbim büyük ssadece dua ve sabır lazım inanıyorum hepimiz güzel haberler vericez

Slm kızlar..Sıze bır sey sormak ıstıyorum..Özel sağlık sıgortaları hakkında bılgınız varmı?Malum kızımı kaybettıkten sonra artık rısklı gebe sınıfındayım ve bırdaha kı gebelıgımde tum takıplerımı perınatologa yaptırmak ıstıyorum..Bılıyorsunuz onların fıyatlarıda ucuk..O yuzden ozel saglık sıgortası yaptırmak ıstıyorum..Varmı aranızda allıanz acıbadem ya da herhangı bır ozel saglık sıgortası olan?

Geçmez arkadaşım hiç geçmez ama
Küllenir zamanla. Yüreğim hep sızlıyor oğlum içimde ne derin yara bilsen. Çok şükür bir evlat alan Rabbim bir evlat daha verdi
Ama oğlumun kokusu var hep burnumda. Bu arada dısardan konusan çok oluyor. Duyma dinleme bile. Allah hepinizin acısını dindirsin

Allah uzun ömürler versin bebeğine. Kız mi erkek mi bebeğim.

Allah uzun ömürler versin bebeğine. Kız mi erkek mi bebeğim.
Amin insallah hepimizin evladına uzun ömür versin. Kız. 3aylık oldu çok şükür. Bu arada evlatlarını yeni kaybedip gebelik düşünen arkadaşlara da yazmak istiyorum. Doğum normal yada sezeryan olsun hiç fatketmez tekrar gebe kalmak için 3ay 6 ay 2sene olayı tamamen kişiye göre. Yani bi arkadasım sezeryan doğumdan 3ay sonra yeniden hamile kaldı ve sorunsuz doğum yaptı. Bir arkadasım sezeryan doğumdan 2,5yıl gecmesine ramen dikişlerde problem yaşadı. Ben normal doğum yaptım dediler hemen hamile kalırsın birsey olmaz diye. Evet doğumdan 4ay sonra hamile kaldım ama kalp atısı durdu bu sefer. Sonrada allah yeniden nasip etti yavrumu aldım kucağıma. Yani siz hazırsanız bunu hissediyorsunuz

Bana kalsa bugün isterim ama dr iki yıl dedi. Benim bir oğlum var iki yaşında. Kızımi 2 ay önce kaybettim. Kaybetme sebebim önceki sezaryen dikisimin açılması. Nerdeyse rahmi alacaklarmis. Tekrar gebelik olduğunda en geç 35. Haftada doğum yapacaksın dediler. Ama 2 yıl nasıl geçecek bilmiyorum. Hemen bir kızım olsun istoru

Arkadaşlar soğan suyuna başladım bugün üçüncü gün kist çıkmıştı ve Dr doğum kontrol hapı verdi ben kullanmak istemiyorum sizce hata mı ediyorum. Ben iki hamileligimde de tedavisiz hamile kaldım oğlumu kaybedeli 7 ay olacak daha fazla beklemek istemiyorum çünkü o ilacı içince olmasını engelliyor. Etrafımda ki anlayışsız insanların başkalarının bebeğini anlatıp sende bak sevsene demeleri çok canımı yakıyor. Ben oglumdan sonra ancak oğlumun kardesini sevmek istiyorum bu bencillik değil yüreğim dayanmıyor

Bencede bencillik degil kardeşim bende aynı şeyleri yaşıyorum eltim bebegi kucagıma veriyo yengesi bak diyo etraftakilr hala hamile degil misin bebegi ölenler 3 5 tane hemen doguruyo falan filan boş boş konuşuyolar halimzden anlamıyolar içimizi düşüncelerimi cigerimizn ne kadr yandıgını bilmeden kendilerince haklıymş gibi söyleniyolar rabbim büyük illa ki olucak hayrkı saglıklı olsun bende çok istiyorum inşallah hepimizn kucakları dolar bende kızımın kardeşi olsun onun elbiselerini giyindiriyim istiyorum çok hevesliyim herşey yarım kaldı allah büyük sen duanı et elinden geleni yap rabbim hayırlısıyla verir inşallah bizi sadece biz anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…