Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allahım Sabırlar versin inşallah rabbim yine nasip eder bir melek daha tabi acimiz gecmiycek hic bir zaman yüreğimizde omur boyu sızısı olucak tek tesellimiz ahirette kavuşmak iste

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım. Seni ve Songül'ü hatırladım da Esra'yı hatırlayamadım. Çok şükür Rabbime sizin de kucaklarınız dolmuş, Esra'nın da dolar inşallah Rabbimin izniyle...

Allahım Sabırlar versin inşallah rabbim yine nasip eder bir melek daha tabi acimiz gecmiycek hic bir zaman yüreğimizde omur boyu sızısı olucak tek tesellimiz ahirette kavuşmak iste
İnşallah canım Rabbim tüm yüreği yanan ve bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldurur inşallah. Biz melek anneleri de melekleri ile cennette kavuşmayı nasip eder inşallah.

Oğlumu doğum günü 30agustos...
O gün kurban bayramın arife gunuydu. Herkes zafer bayramı kutlarken ben kutlayamiyorum ağlıyorum o gün kızımı belli de etmiyorum....geçen yazamadım geç oldu kusura bakma..
Kurban bayramın ikinci gününde oğlumun mezarına koştum kızımi da gösterdim bak abin dedim oda hüzün baktı abisine. Görüyordur eminim.. oğlumun mezarına taşını öptüm kokladim mis gibi.. çok dua ettim oğlum gel rüyama dedim .. gelmiyor ki... İki yıldır hayatta hep eksik hissettim hala hissediyorum kızım doğsada olmuyor ki evlat ayrı iste

Cok şükür canm. Iyiki sizleri seni tanidim can yoldaşı oldunuz bana.

bengisu022 nasılsın canm? Dogum tarihin belli oldumu?

Canım inşallah hamilesin dir bence öyle. Bizide haberdar et umut ol bizede. Bizde senin sevincine ortak olalım canım.
İnş canım yavrumu kay ettikten sonra fsh değerim 40 oldu üzüntüden yumurtaların bitmiş dedi doktor çocuğunun olması mümkün değil tüp bebek bile olmaz sana dedi.... Evladım okadar yakmıştıki beni umudumuda aldı gitti... Eğer İnşallah varsa Rabbim bana mucize verecek ki onda mucize çokkk inanıyorum birgün menepoza girdiğimi öğrendimde okadar ağladım ki aklımı oynatacaktım namaz kılıp dua ettim Rabbim dedim yolumuz kuran sen baba yolumu göster diyerek ağlayıp dua ettim ve kurandan rast gele bir sayfa açtım gözüm kapalı ağlaya ağlaya okudum sonra bi baktım Meryem suresi.... Tokat gibi geldi neye ağladığım verene vermeyene isyanmı edecektim Ogün sustum ve birdaha ağlamadım ve yavruma ne olmayacak yavruma.... Bol dua ettim ölen yavrum la vakti saati geldiğinde buluşmaya.... Ve yumurtalıklarıma güç kuvvet istedim... Eğer hamileysem duanın gücüne zaten inanıyorum şimdi çok çok güveniyorum İnş güzel haberler veririm

Canım benim tüylerim diken diken oldu okurken. Sende bu inanç varken allahın kapısında el açıp yalvarırken ne olursa olsun isyan etmezken ben inanıyorum Rabbim mucizesini verecek sana. Ne yaptın bu arada test yaptınmı canım? Sonuç ne çıktı?

Ultrasyonla baktı minicik çok zor görüldü zaten çok küçük 4+5 ama var dedi kan tahlili pazartesiye kaldı verdim ama bakamıyorum sistemde problem var progeston verdi günde 3 defa her ihtimale karşı dedi malum menopoz olayı var ve bu mucize dedi nasıl olmuş bende anlamıyorum şükür edin çok şanslısınız dedi

Merhaba arkadaşım. Seni ve Songül'ü hatırladım da Esra'yı hatırlayamadım. Çok şükür Rabbime sizin de kucaklarınız dolmuş, Esra'nın da dolar inşallah Rabbimin izniyle...
İns canım benim hatırladın mi Songül bir kez daha kayip yaşadı ardından zeynebine kavuştu şükürler olsun esrada hamile çok şükür alalhim hepinize tüm acılı melek annelerine yeniden anneliği taddirsin biz bura sayesinde 3umuz birbiri

Nasıl geçirdim 9ay mi yıl mi antamam stresle ya bişey olursa diye haftada bir ultrasona gire gire

Canım benim çok çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin mucize bebeğin bize umut oldu dilerim Allahtan tüm melek anneleri ve çocuk hasreti çekenlerin de kucağı dolar. Sende sorunsuz güzel bi hamilelik geçirip kucağına alırsın yavrunu inşallah.

Sağol Allah razı olsun Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah.... Sağlık sıhhatle kucağıma alırım İnş kalp atışını da duysam içim rahat edecek inşallah

Sevgili melek anneleri hepimizin acısı bir birbirimizi çok iyi anladık hayatlarımızı okuyup bazen şükrettik... Ben hamileliğim öğrendim çok şükür Rabbim nasip etti ama aldığım haber beni çok korkuttu bebekler ikizmiş Rabbimin mucizeleri bitmez... Kesinlikle çocuğun olmaz diyorlardı Rabbim ol dedi oldu... Şimdi yavrularımın korkusu sardı beni 6.5 ay oldu doğum yapalı 1 aylık hamileyim.. Sezeryan arası çok kısa oluyor korkuyorum... Müslümanların müslümana duası kabul olurmuş.. Nolur dua edin teyzeleri... Rabbim bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…