Bende evladımı kaybettigim zamanlar hep buraya yazardım sonra buradan bu vesileyle iki güzel dost tanıdım rabbim herseyde bir hayır varmış demekki kızımı kaybettim Candan öte dostlarimi buldum Songül ve Esra biz kanadı kırık 3anne yaralarimizi sardım sarmaya devam ediyoruz Songül ve benim tekrar kızlarımız oldu Rabbime çok şükür şimdi imkansız dediğimiz bir mucize bebeğimiz geliyor Esra'min acılarını dindirmeye ins dualarim sizinle anneler rabbim inşallah yaralarimizi saracak sabır verecek ferahlık verecek yeniden evlat nasip Edip bir nebze olsun bu acıyı dindircek
İnşallah canım Rabbim tüm yüreği yanan ve bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldurur inşallah. Biz melek anneleri de melekleri ile cennette kavuşmayı nasip eder inşallah.Allahım Sabırlar versin inşallah rabbim yine nasip eder bir melek daha tabi acimiz gecmiycek hic bir zaman yüreğimizde omur boyu sızısı olucak tek tesellimiz ahirette kavuşmak iste
Canım Çok sevindim yeniden umutla gelen minikleriniz için. Rabbim onlara uzun güzel ömür versin. Songülle o dönemde baya konusmustuk. Onun için de çok mutlu oldum. Burda kazandığımız dostluklar en özel en anlamlı dostluk. Çok şükür bende çok güzel dostlar edindim ve Rabbim hepimize yeniden mucizelerimizi gönderdi @Gulcin-84 @Esigul6061tugrammbebegimm
Bizim sağlık ocağı doğum evine yolluyor yarın randevum var İnşallahNeden kan tahlili yapmadı saglık ocagı
Canım inşallah hamilesin dir bence öyle. Bizide haberdar et umut ol bizede. Bizde senin sevincine ortak olalım canım.Yarın randevum var inş güzel haberler alırım ve İnş hepimiz güzel haberler alırız
İnş canım yavrumu kay ettikten sonra fsh değerim 40 oldu üzüntüden yumurtaların bitmiş dedi doktor çocuğunun olması mümkün değil tüp bebek bile olmaz sana dedi.... Evladım okadar yakmıştıki beni umudumuda aldı gitti... Eğer İnşallah varsa Rabbim bana mucize verecek ki onda mucize çokkk inanıyorum birgün menepoza girdiğimi öğrendimde okadar ağladım ki aklımı oynatacaktım namaz kılıp dua ettim Rabbim dedim yolumuz kuran sen baba yolumu göster diyerek ağlayıp dua ettim ve kurandan rast gele bir sayfa açtım gözüm kapalı ağlaya ağlaya okudum sonra bi baktım Meryem suresi.... Tokat gibi geldi neye ağladığım verene vermeyene isyanmı edecektim Ogün sustum ve birdaha ağlamadım ve yavruma ne olmayacak yavruma.... Bol dua ettim ölen yavrum la vakti saati geldiğinde buluşmaya.... Ve yumurtalıklarıma güç kuvvet istedim... Eğer hamileysem duanın gücüne zaten inanıyorum şimdi çok çok güveniyorum İnş güzel haberler veririmCanım inşallah hamilesin dir bence öyle. Bizide haberdar et umut ol bizede. Bizde senin sevincine ortak olalım canım.
Canım benim tüylerim diken diken oldu okurken. Sende bu inanç varken allahın kapısında el açıp yalvarırken ne olursa olsun isyan etmezken ben inanıyorum Rabbim mucizesini verecek sana. Ne yaptın bu arada test yaptınmı canım? Sonuç ne çıktı?İnş canım yavrumu kay ettikten sonra fsh değerim 40 oldu üzüntüden yumurtaların bitmiş dedi doktor çocuğunun olması mümkün değil tüp bebek bile olmaz sana dedi.... Evladım okadar yakmıştıki beni umudumuda aldı gitti... Eğer İnşallah varsa Rabbim bana mucize verecek ki onda mucize çokkk inanıyorum birgün menepoza girdiğimi öğrendimde okadar ağladım ki aklımı oynatacaktım namaz kılıp dua ettim Rabbim dedim yolumuz kuran sen baba yolumu göster diyerek ağlayıp dua ettim ve kurandan rast gele bir sayfa açtım gözüm kapalı ağlaya ağlaya okudum sonra bi baktım Meryem suresi.... Tokat gibi geldi neye ağladığım verene vermeyene isyanmı edecektim Ogün sustum ve birdaha ağlamadım ve yavruma ne olmayacak yavruma.... Bol dua ettim ölen yavrum la vakti saati geldiğinde buluşmaya.... Ve yumurtalıklarıma güç kuvvet istedim... Eğer hamileysem duanın gücüne zaten inanıyorum şimdi çok çok güveniyorum İnş güzel haberler veririm
Ultrasyonla baktı minicik çok zor görüldü zaten çok küçük 4+5 ama var dedi kan tahlili pazartesiye kaldı verdim ama bakamıyorum sistemde problem var progeston verdi günde 3 defa her ihtimale karşı dedi malum menopoz olayı var ve bu mucize dedi nasıl olmuş bende anlamıyorum şükür edin çok şanslısınız dediCanım benim tüylerim diken diken oldu okurken. Sende bu inanç varken allahın kapısında el açıp yalvarırken ne olursa olsun isyan etmezken ben inanıyorum Rabbim mucizesini verecek sana. Ne yaptın bu arada test yaptınmı canım? Sonuç ne çıktı?
İns canım benim hatırladın mi Songül bir kez daha kayip yaşadı ardından zeynebine kavuştu şükürler olsun esrada hamile çok şükür alalhim hepinize tüm acılı melek annelerine yeniden anneliği taddirsin biz bura sayesinde 3umuz birbiriMerhaba arkadaşım. Seni ve Songül'ü hatırladım da Esra'yı hatırlayamadım. Çok şükür Rabbime sizin de kucaklarınız dolmuş, Esra'nın da dolar inşallah Rabbimin izniyle...
Merhaba arkadaşım. Seni ve Songül'ü hatırladım da Esra'yı hatırlayamadım. Çok şükür Rabbime sizin de kucaklarınız dolmuş, Esra'nın da dolar inşallah Rabbimin izniyle...
Nasıl geçirdim 9ay mi yıl mi antamam stresle ya bişey olursa diye haftada bir ultrasona gire gireAllah razi olsun.inşallah rabbim bizede nasip etsin sağlikli sihhatli evletlarimizi kucagimiza alip büyutmeyi.sonraki gebeligini nasil gecirdin.ben cok endiseliyim.gebe kalsam o dokuz ay nasil gececek bilmiyorum rabbim yardim etsin.biraz anlatirsan moral olur bizlere
Canım benim çok çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin mucize bebeğin bize umut oldu dilerim Allahtan tüm melek anneleri ve çocuk hasreti çekenlerin de kucağı dolar. Sende sorunsuz güzel bi hamilelik geçirip kucağına alırsın yavrunu inşallah.Ultrasyonla baktı minicik çok zor görüldü zaten çok küçük 4+5 ama var dedi kan tahlili pazartesiye kaldı verdim ama bakamıyorum sistemde problem var progeston verdi günde 3 defa her ihtimale karşı dedi malum menopoz olayı var ve bu mucize dedi nasıl olmuş bende anlamıyorum şükür edin çok şanslısınız dedi
Sağol Allah razı olsun Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah.... Sağlık sıhhatle kucağıma alırım İnş kalp atışını da duysam içim rahat edecek inşallahCanım benim çok çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Senin mucize bebeğin bize umut oldu dilerim Allahtan tüm melek anneleri ve çocuk hasreti çekenlerin de kucağı dolar. Sende sorunsuz güzel bi hamilelik geçirip kucağına alırsın yavrunu inşallah.
Duyarsın inşallah canım. Randevun ne zaman?Sağol Allah razı olsun Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah.... Sağlık sıhhatle kucağıma alırım İnş kalp atışını da duysam içim rahat edecek inşallah
Daha kan sonucunu bile göremedim pazartesi ama kalp atışı 3 4 haftayı bulur sanırım daha minik çünküDuyarsın inşallah canım. Randevun ne zaman?
Bu kadar bekledin annesi az daha beklersin mucizenin kalp atışlarını. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımDaha kan sonucunu bile göremedim pazartesi ama kalp atışı 3 4 haftayı bulur sanırım daha minik çünkü
canım hamileliğim kesinleşti üstelik ikizmiş sabahtan beri ağlıyorum sezeryan aram kısa korkuyorum nolur dua edinBu kadar bekledin annesi az daha beklersin mucizenin kalp atışlarını. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?