Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim testlerim temiz cikti. Sadece pihtilasma testi yaptirmadim. Zaten saglik acisindanda tam emin olmadan riske atamam. Ulseratif kolit hastasiyim o da etkiliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zormus hamilelik sureci..
Canım pıhtılaşmayı atlama hiç okadar önemli ki. Ben hiç duymamıştıö erken haftalarda pıhtılaşöanın etkilediğini hep son haftalarda çıkıyor sorun zannediyordum ama değilmiş işte sonra araştırınca benim gibi bir sürü insan buldum. ulseratif kolit duymadım hiç canım genetil bir rahatsızlık mı

Bagirsaklardaki iltihapli bir hastalik. Genetik degil. Sizin normal dogum olmus en azindan cok sure gecmesine gerek yok. Ben birde sezeryan oldum ;(

Bagirsaklardaki iltihapli bir hastalik. Genetik degil. Sizin normal dogum olmus en azindan cok sure gecmesine gerek yok. Ben birde sezeryan oldum ;(
Canım ileri haftada kaybediyorum demişsin anne karnında kalbimi duruyor meleklern

Canım ileri haftada kaybediyorum demişsin anne karnında kalbimi duruyor meleklern
Ilkinde 21 haftalikti enfeksiyondan suyu bitti. Ikinciside 28 haftalikti gelisim geriligi oldu ona bagli suyu azaldi acil sezeryan oldum. Ikiside enfeksiyon yani.

Merhaba arkadaşlar doğum yaptım, oğluma kavuştum mu kavuşamadım mı bilmiyorum ama hamdolsun doğdu. Biraz solunum sıkıntısı var doğduğundan beri yoğunbakımda. Ama iyiye gidiyor inşallah gün gün daha iyi görüyorum. İnsallah öyledir.. ben taburcu oldum evdeyim. Hergün bebeğimi görmeye gideceğiz hastaneye saat 3-4 arası.

Spinal anesteziyle 37+2 de doğdu minik kuşum, 2680 gr ve 43cm minicik bişey. Ameliyat anında hepinize ayrı ayrı dua ettim. Meleğini kaybedenlere, yeniden bekleyenlere, kavuşmak üzere olanlara, kavuşanlara.. Rabbim inşallah kabul eder.. ilk bebeğimi kaybettiğimde en zor günlerimde burda teselli buldum, şimdi hamdolsun ikinci bebeğim dünyaya geldi. Bir ümit arayanlara misal olsun.. Sağlığına da kavuşursa daha ne isterim..

Canm hayırlı olsun tekrar.ins kısa sürede yogun bakımdan çıkarlp evinize dönersiniz.dogum haftası ve kilosu da gayet iyi canm.sen gönlünü ferah tut bebisler cabucak büyür annesi merak etme.dualarn icin de cok teşekkür ederiz

N Nuga1905 canım senin genetikte ğrob yoksa bence kesinlikle pıhtılaşma testlerini yaptır. Özellerle 1000-1500 tl arası araştırma hastanesi ve fakültelerde ücretsiz yapılıyor. Genetik bölümüne gidip yaptırabilirsin. Bence hem genetiğe hem hematoloğa git. Bu pıhtılaşma olayı kadın doğumun dışında önemli bir olay aslında

Benimde tek suphem kan pihtilasmasi. Iki bebek kaybettim doktorlar hic soylemedi bile tahlil yaptir diye en cok da buna uzuluyorum..

Benimde tek suphem kan pihtilasmasi. Iki bebek kaybettim doktorlar hic soylemedi bile tahlil yaptir diye en cok da buna uzuluyorum..
inanılır gibi değil. Çok acı ve çok kötü birşey dimi bunu illa tecrübe mi etmek gerekiyor illa 3 tane kaybedince mi akıllarına gelecek. Fakültelerde falanda soruyorlar testleri yaptırmak için kaç kaybın düşüğün var diye. Sayıyla mı bu. Sinirimden çatlayasım geliyor ya. Bence evlilik tahlillerinde olmalı bu tahliller. Büyükşehirdeysen tahlilleri yaptırmak kolay canım normal laboratuvarlarda yapmıyorlar

Aynen katiliyorum canim. Evlilik tahlillerinde olmali en azindan herkes bastan bilir kimsenin cani yanmaz. Ankaradayim universite hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum. Bakalim sonuc ne cikacak

Aynen katiliyorum canim. Evlilik tahlillerinde olmali en azindan herkes bastan bilir kimsenin cani yanmaz. Ankaradayim universite hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum. Bakalim sonuc ne cikacak

Aa iyi hadi yaptırcak yerin çoktur orda. Hayırlı sonuçlar al inşallah. Bişey çıkarsa en azından tedbir alabileceğin bir şey olur daha sonraki gebeliklerinde kendini daha rahat hissedersin. Allah dermansız dert vermesin. 15-20 güne çıkıyor trombofili paneli sen protein s protein c homosistein antitrombin 3 falan da iste canım aklında olsun

Sen hangi sehirdesin??

Esinde seni dusuyordur. Baska cocugun var mi bu arada?? Cok soru sordum kusura bakma
Yok canım hiç önemli değil arkasaş oluyoruz burda. Grçen sene doğum yaptım 26 haftalık kızım 13 gün hayatta kalabildi ondan başka çocuğum yok. İnşallah Allah ömürlü ve sağlıklısınıda verir. Senin varmı

N Nuga1905 ankara hacettepe bu konuda çok çok iyi ben bende bursada oturuyorum ama ankaraya gidiyorum kontrollerim için mehmet sinan beksaç hocaya gidiyorum prof.kendisi ama herkezi almıyorum kabul etmiyor ben orda dogum yaptım bebegim diyafram henrisisydi çok nadir görülen bir vaka beni kabul etti tahlillerimi falan yaptrdm sonuçları aldım ilç kullanıyorum şimdi bebegimi kızımı kaybedeli 4 ay oldu

Benimde yok. Yasim cok ilerlemeden istiyorum bir an once. 29 yasindayim. Daha fazla saglik problemim cikmadan en azindan bir tane bebegim olsun ;(

Basin saolsun canim. En yakin zamanda saglikla tekrar olur insallah.. Universitedeki hocalarin cogunun muayenehanesi oluyor. Tetkitleri universitede yapiyorlar. Oyle gidicem.mecbur ilgilensin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…